2021 Aralık Anneleri

Zehra Alâ beğendim ben.

Kanınız kaç çıkıyor. Benimde 11 çıktı ilaç yazdı. Ama önceden 9du benim 11 çok düşükte değil sanki
Benin 12.8den 10.5e düştü sanırım en son
İlacımı değiştirdi doktor o yüzden
Gynoferon hiç işe yaramadı çünkü

Rüzgar güzel💙

Kız olsaydı bende Eylül yada Vera koymayı düşünmüştüm💕

Yiğit Emir ayrı ayrı güzel💙 Ben tek isim koycam 2 isim her yönden hem zor hem ağır bence herkesin kendi tercihi tabi🤗
Şuan için aklımda 3tane isim var henüz karar vermedim🤣
🎈Uraz
🎈Ozan
🎈Deniz
Bende deniz düşünüyorum😁ozan demistim eşim pek sıcak bakmadı ama denizde ailede çok var yanında ege eklerim artik😁

😄😄 Anamin babamin ismini koyacagiz illa demezse gerisi halloluyor. Oglum da cok cektim isim konusunda.. Kocam her gun babamin adini koyacam diyordu. Cunku doldurusa geliyordu. Koyarsan eve gelme dedim nüfus müdürlüğünden eve gelme dedim.
Hahahah biz baba ismi krizini atlattık çok şükür 😀 birde sanki sadece kendi karar verecekmiş gibi havalarda sadece kendi düşünüyo bana soran yok😀 rüyalarıma girdi artık isim konusu açılınca direk kavga edesim geliyor

Bnm ismim iki isim var Bnde 🤣eşim ille Zehra olsun diyor yanına isim arıyorum
Vaaaaav aşka bakar mısın 1 Zehra yetmez 1 tane daha olsun diyor enistemiz demek 😍 Fatma Zehra sanirim senin ismin. Zehra güzel isim eflin de güzel Amine de doğana kadar fikrin değişebilir ben daha olasılık bile düşünmedim 🤪

Geçmiş olsun ben delta varyantli covid olduğumu bugün öğrendim ,il sağlık müdürlüğünden aradıklarında . Karantina sürem 20 gün . İlkin öksürük ile başladı , öksürükten bir kaç saat sonra kas ağrısı aşırı derecede bel ağrısı ve halsizlik ,ertesi gün burun akıntısı bildiğiniz grip olmuştum, kulaklarımin içi dahi tıkalı idi sürekli öksürük hapşırma ben soğuk aldım diye kesinlikle düşündüm ilk 3 gece bugün 4.günüm belirtilerle ,ilk 3 gece kan ter içinde kalıyordum geceleri sirilsiklam şekilde terleme ve öksürük had safhada idi geceleri ,ateşim bı gün çok çıktı o da 2 gün önce idi . Koku ve tat tamamiyle gitti . Bugün diğer günlere nazaran daha iyiyim çok şükür

Çok geçmiş olsun. Umarım çok fazla yan etkisini görmeden biter gider. Benimde bugün boğaz ağrım ve gıcıklanmam olunca korktum. Hafif kulaklarımada vuruyor sancısı. Hayırlısı bakalım bekleyip görücez. Bende aşı atınmayanlardanım.

Çok geçmiş olsun. Umarım çok fazla yan etkisini görmeden biter gider. Benimde bugün boğaz ağrım ve gıcıklanmam olunca korktum. Hafif kulaklarımada vuruyor sancısı. Hayırlısı bakalım bekleyip görücez. Bende aşı atınmayanlardanım.
İnşallah inşallah biran önce herkes bu pisliğe hiç değmeden uzaklaşır ,atlatır içinde de bizler . Valla psikolojik olarak çöktüm kendimi doğrudan hasta hissediyorum 😔 sevdiklerimi özlüyorum annemi ,eşimi ,kardeşlerimi en çok yıpratıcı tarafı bebeğimi düşünmek . Çok teşekkür ederim sizlerde inşallah size hiç yakinlasmamistir 😔 bol bol limonlu sıcak su için

Kızlar yardım edin.. :( doktorum gittiğim hastaneden ayrılıyormuş Ankara da gittiğiniz uygun ve özel hastane tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Koru da olacaktı doğum ama bir kaç kötü şey duydum biraz endişelendimm 😔😔😔

Kızlar yardım edin.. :KK43: doktorum gittiğim hastaneden ayrılıyormuş Ankara da gittiğiniz uygun ve özel hastane tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Koru da olacaktı doğum ama bir kaç kötü şey duydum biraz endişelendimm 😔😔😔
Ben Alife a gidiyorum. Uzak mi bilmiyorum size ama. Tamamlayıcı sigorta ile gidiyorum fiyatları da fena değil. Bir de eryaman hastanesi var orası da uygun yakınsa. Nida hanım var çok iyi.

Benim de en başından beri ne yaparsam yapayım tekrarlıyorlar bir türlü geçmiyor. Yalnız limonlu su içmek geçiriyor diye okumuştum hergün bir bardak içiyorum en son testte bakteri 27 den 9a düşmüştü. İlaç falan da kullanmadım. Sanırım onun faydası oldu. Bir dene istersen 🤗
Teşekkür ederim bende bir deneyeceğim 🥰

Vaaaaav aşka bakar mısın 1 Zehra yetmez 1 tane daha olsun diyor enistemiz demek 😍 Fatma Zehra sanirim senin ismin. Zehra güzel isim eflin de güzel Amine de doğana kadar fikrin değişebilir ben daha olasılık bile düşünmedim 🤪
Evet aynen. Öyle diyor 🙈 bakalım doğana kadar vakit var 🤣 ne olacak isim

Kızlar benim 2 gündür rahimde geçmeyen ağrı baskı var. Sizlerde de oluyor mu yoksa anormal bişey mi var dr aradım hem izinliymiş hem de yarın dr lar yokmuş. Soylemesi ayıp sanki büyük tuvaletim var gibi sürekli. Eşimde köye gitti akşam gelince acile gitsem mi?

Back