Tam 26+1de ölç bana söyle belki ordan farkediyodur benim di miAa ölçmek hiç aklıma gelmemişti benimki 93müş şu an boyum da 163 tşk halkım
Yemek yedim öyle ölçmek aklıma geldi 115Tam 26+1de ölç bana söyle belki ordan farkediyodur benim di mi
Ya başlangıç cmlere de bakmak lazım benim belim 70 çıkıyodu.Yemek yedim öyle ölçmek aklıma geldi 115bi de sabah aç karnına ölçüm bakim
Hiç aklıma gelmedi ilkten ölçmekYa başlangıç cmlere de bakmak lazım benim belim 70 çıkıyodu.
Adı idari izin olduğu İçin kurum müdürünün benim o personele ihtiyacım var, idari iznini kullandırmayacağım deme hakkı var ama müdürünüz böyle bişey dememiş sevindim, bana idari izin kalktı diye uydurmaları çok saçma geldi. Hayırlı olsun izninizilçe mem'dekiler öyle demişler onlar bir şeyi doğru bilse şaşardım zaten :) müdüre gönderdim genelgeyi göstermiş ilçeye tamam demişler haftaya cikicam inşallah ben de.
Aynen benimdeHiç aklıma gelmedi ilkten ölçmek
Şükür benim müdürüm de kabul edecek gibi bugün tekrar görüştük muallakta bi konu ama raporun hazır olsun yine de dedi bir de e-devlete raporunu işlettir dedi bu ne demek onu anlamadımAdı idari izin olduğu İçin kurum müdürünün benim o personele ihtiyacım var, idari iznini kullandırmayacağım deme hakkı var ama müdürünüz böyle bişey dememiş sevindim, bana idari izin kalktı diye uydurmaları çok saçma geldi. Hayırlı olsun izniniz
Mudurler de kafasına göre uyduruyor valla doktorun verdiği raporu mebbise özlük isleyecek onu mu demek istedi acabaŞükür benim müdürüm de kabul edecek gibi bugün tekrar görüştük muallakta bi konu ama raporun hazır olsun yine de dedi bir de e-devlete raporunu işlettir dedi bu ne demek onu anlamadım
Rüzgar güzel isimKızlarrr nasılsınız iyi misiniz ? İsimler hazır mı ? Benim eşim hiç bir ismi beğenmiyordu demiştim daha önce ama rüzgar ismini beğendi benimde hoşuma gitti sizce nasıl ?
Bence güzel. Benim Eylül.Kızlarrr nasılsınız iyi misiniz ? İsimler hazır mı ? Benim eşim hiç bir ismi beğenmiyordu demiştim daha önce ama rüzgar ismini beğendi benimde hoşuma gitti sizce nasıl ?
Ben:)Bizim çocuk 2 gündür dışarı doğru değil de aşağıya doğru tekmeliyor sanki
Böyle arada mesaneme doğru vuruyor ya da belki başka yerimdir
Vurdukta irkiliyorum
Var mı aynı şeyleri yaşayan?
Seninle aynıymışız kızTamam işte o elbiselerle genis bi capa sahibiz artık. Benim göbek dün tam 100dü en kocaman yerinden. Boyum da 157 tşk
Boy mu kilo mu?Seninle aynıymışız kız
Boy mu kilo mu?
Göbekle boyBoy mu kilo mu?
24 hafta icin boyle dediyse sanki yanlis bir sey soylemis. Suan dogum izni olmadigi icin raporlu fln degiliz. Bu ayri bir izin bizim dilekce vermemiz yeterliŞükür benim müdürüm de kabul edecek gibi bugün tekrar görüştük muallakta bi konu ama raporun hazır olsun yine de dedi bir de e-devlete raporunu işlettir dedi bu ne demek onu anlamadım
Kiloda aynı değilizPardon kilo yazmamışım zaten.Kilom da 63.5
Aman aynı sayılırKiloda aynı değilizbende 65
Mudurler de kafasına göre uyduruyor valla doktorun verdiği raporu mebbise özlük isleyecek onu mu demek istedi acaba
Rüzgar güzel isimbizimkisi de YİĞİT EMİR olacak inşallah
Teşekkür ederim kızlarrrBence güzel. Benim Eylül.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?