2021 Aralık Anneleri

Ben geçen gün idari izin dilekçesi vermeye gittim kuruma kadınlar direk aaa nasıl degismissin dediler Kilo aldım dedim yok yok cirkinlesmissin bebek bütün güzelliğini almış dediler 🤔hayır zaten güzellik kaygım yok ama kadın kadının gerçekten düşmanı,ben bir hamileye bırak hamileyi hiçbir insana vicdanım el verip bu cümleyi kullanamam.insanlik çok acayip biryere gidiyor vallahı...
Valla öyleler insanın yakınları bile öyle wp durumuma börek koymuştum yapıp teyzem hemen çok yeme sonra o kiloları veremezsin yazdı bende dedim 5,5 ayda 3 kg aldım sadece dedim hep bir olumsuz yorum yapmak moral bozmak

Buarada isimler belli mi? Ne zormuş isime karar vermesi ya keşke bazılarında oldugu gibi rüyamda falan görsem😂😂 kız olsaydı kafamda bişey vardı ama erkek ismi bulamıyorum içime sinmiyo🤣
Bende hala bulamadım aslında buldum seçenek var ama eşim beğenmiyor isim için nasıl ikna edicem ben yardım edin kızlar 🥲

Allah RAzi olsun kuzum rabbim sana da tüm hastalara da şifa versin inşallah 🤲🏻 bu dediklerini hep yaparim . Sana ne soracam doktorun ilaç filan verdi mi . Bana parol dışında bişey demedi hiç biraz önce konuştuk ,birde kan pıhtılaşmam var diye coraspin alicam.
Bana da ağrın olursa parol içebilirsin dedi ben zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyordum ona devam dedi.

İnş sağlıkla kucağımıza alırız hayırlısı ilede korktuğumuz gibi olmaz canım bende devletde yaptırdım canım rapora baktım boy ve kilosu yazmıyordu söylemedide FL yi 7 ile çarptım bende öyle oluyordu demi bazısı söylüyor ama bu söylemedi inş sende güzel haberlerle gelirsin balım bademim 😍😍USG ye girmeden tempolu yürü beklerken çikolata ye bizimki yüzünü zor döndü 💞💞
Yaa maşallah kuzum her şeysi normal çıkmış çok şükür raporu çok güzel 😍amin kuzum hayırlısıyla kucaklarimiza alırız inşallah 💕 flyi 7 ile carpiyorduk doğru canım koca bebiş olmuş maşallah 🤭dediğin gibi yapicam bakalım doktorun yanına girmeden çikolata falan yicem yarın haber veririm canısı 🌸🌸

Yaa maşallah kuzum her şeysi normal çıkmış çok şükür raporu çok güzel 😍amin kuzum hayırlısıyla kucaklarimiza alırız inşallah 💕 flyi 7 ile carpiyorduk doğru canım koca bebiş olmuş maşallah 🤭dediğin gibi yapicam bakalım doktorun yanına girmeden çikolata falan yicem yarın haber veririm canısı 🌸🌸
İnşallah güzel haberler ile gel bekliyorum balım 😍😍😍😘😘

Bana da müdürüm kalktı diyor yarın 24 haftalık oluyorum hiç okula başlamayı düşünmüyordum aşısızım da ama bazı kurumlar da hala devam ediyor gerçekten bişey anlamadım bu işten neden bu belirsizlik ya da amirler kafasına göre mi davranıyor ihtiyaç dahilinde görevine başlar yazıyor genelge de zaten benim yerime ücretli ayarlanacak 1.5 ay için ihtiyaç dahilinde olmam herhalde en başından gitmek daha iyi değil mi müdürüm neden zorluyor bi fikrim yok 🤷🏼‍♀️ İdari izne ayrılan varsa bizi de bilgilendirse
Benim müdür değil ilce mem kalktı falan demiş ben de genelgeyi gönderdim müdüre sonra mesaj atmış tamam hocam sorun yok ayrılabilirsiniz izne demiş. idari izin devam ediyor yani siz de müdürünüze gösterin bence o yazıyı. Yerinize ücretli yada görevlendirme bulurlar muhakkak ki.

İYi değilim canım ilk gün kaslarım arka bacak kaslarım çok agiriyordu sadece sonra dünden beri belim ,ayağım ,sırtım ,başım, gözüm ağrıyor ,kulaklarım bile tıkalı burnum filan , öksürüyorum çok .çok halsizim ve ateşim bugün başladı . Zaten böyle oldum diye gece yatamadim hep inledim çocuk gibi durdum ,Sabahı hemen covid acile gittim test için orada da hemen baslamiyorlar sabah 7 de gittim 8bucukta test aldılar . Rapor da vermediler halimi göre göre biz veremeyiz deyip testi alıp yolladılar. Aile hekimliğine gittim bugüne rapor aldım sonra dedi pozitif çıkarsa yarından raporu baslatirsin diye . Şimdi de saat 3 den beri filyasyon ekibini bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım. İnsan ilk duyunca çok korkuyor. Özellikle bebeği için oluyor tüm korkusu. Kendini rahatlat üzme en önemlisi bu. Eğer bebekle ilgili aklına bir şey takılırsa mutlaka 112 ile görüşüp git hastaneye. Ben covid acile gitmiştim oraya kadın doğum doktorunu çağırdılar tüm muayenemi yaptı. İlk günler ne yazık ki biraz zor geçiyor. Her ateşin yükseldiğinde ılık duş al. Eşim sürekli benim alnıma ayak bileklerime koltuk altlarıma sirkeli su yapıp bez koymuştu. Bende günde bir defa parol içtim çok şükür parol hemen düşürüyodu ateşimi. Kan sulandırıcını kendi doktoruna da danış kullanmamda bir sakınca var mı diye. Birkaç güne semptomlar yavaşlıyor. Benim 13. Günüm sadece koku duymuyorum biraz da öksürüğüm var ama çok dincim. İnşallah hemencecik atlatacaksın anlamıcaksın bile. Rabbim seni de bebeğini de korusun güzel anne ❤️ bu arada suyu sakın ihmal etme günde 3 litre iç mutlaka

Bende aman aman su içen birisi değilim sanırım o yüzden tekrarlıyor enfeksiyonumuz
Benim de en başından beri ne yaparsam yapayım tekrarlıyorlar bir türlü geçmiyor. Yalnız limonlu su içmek geçiriyor diye okumuştum hergün bir bardak içiyorum en son testte bakteri 27 den 9a düşmüştü. İlaç falan da kullanmadım. Sanırım onun faydası oldu. Bir dene istersen 🤗

25. Haftadaymışız ikimiz de
Acaba bu haftanın olayı bu mu? 😂
Sanki idrsr yolu enfeksiyonunda olur ya ani çişin gelmiş gibi ama bariz tekme yiyorsun aynı zamanda
Öyle oluyorum🤦‍♀️
Evet evet ben de ilk önce bi sıkıntı mı oluyor içerde diye düşünmüştüm ama sonra bebek olduğunu anladım 😂
Bikaç gün önce gittiğim kontrolde bebek baş aşağıydı senin de öyle muhtemelen oradan yumrukluyor bazen de kaburgalara doğru tekme sallıyor 🤣

Evet evet ben de ilk önce bi sıkıntı mı oluyor içerde diye düşünmüştüm ama sonra bebek olduğunu anladım 😂
Bikaç gün önce gittiğim kontrolde bebek baş aşağıydı senin de öyle muhtemelen oradan yumrukluyor bazen de kaburgalara doğru tekme sallıyor 🤣
Ay iyi bari ya
Ben de acaba başka bi şey de ben mi öyle sanıyorum diye korkmaya başlamıştım
Doktoru arayacaktım
Neyse gerek kalmadı 😂😂

Back