2021 Aralık Anneleri

Ahahahah öyle değil yahu içinin dışına çıkması gibi Bi şey. Google dan yazıp baksana
Yok bakmayayım
Huylanıyorum ben öyle
Başıma gelirse öğrenirim
Gerçi söylediğin iyi oldu
Diğer türlü doktoru arayabilirdim göbek deliğim dışarı açıldı diye

Ben simdi 24 hafta idari izne ayrıldım izin yanarsa yansın artık zaten öncesinde de hep raporluydum çok takmıyorum o yüzden sağlık olaun

Bence değil, benim bebek de hiç yukarı çıkmadı hala göbek deliğimin altında. Aşağı tekmeler savuruyor, özellikle idrar torbamı net net hissediyorum
Aa evet bende öyle . Panik yapmaya gerek yokmuş içim rahatladı teşekkürler

Üst tarafında sertlik var evet, belki herkeste çıkmıyordu bilemedim. Daha önce gebelik geçiren arkadaşlar daha sağlıklı yorum yapabilir. Annemin hep açılmış çünkü ona sormuştum ben.
yok herkeste olmuyor :) benim bu ikinci, öncekinde de şimdi de karnım büyüdükçe dümdüz oldu göbek deliğim sanki delik yok gibi ama kimisinde dediğin gibi dışarı doğru büyüyor hatta kıyafetten bile belli oluyor, öyle olan arkadaşlarım oldu

Çok teşekkür ederim. Ben birkaç gün önceden verilebileceğini bilmiyordum. Bende müdürümle goruseyim. Kabul ederse bende öncesinde vereyim. Yoksa tam okulun açılacağı güne denk geliyor benimki. Tekrardan çok sağolun.

Kendimize son ay mi alicaz ya burda arkadaslar oyle demisti, hani vucut daha buyur vs die
Çok da sona bırakma niyetim yok. 32 34 hafta civarı en geç alırım. Zaten doğumdan sonra giycez pijamayı. Öncesinde önlük giyecez. Kendimizi o kadar da tahmin edebiliriz. Emzirme sütyeni konusunda kararsızim onu doğurunca alabilirim. Onu tutturamam çünkü tam sütlendiğini göreyim. Belki hiç almam. Atlet düşünmüyorum mesela çok çok büyüse bile benim göğüslerin ulaşabileceği boyuta evdekilerden yeter. Çeker aşağı emziririm

Göğüs ucu kremi alacam ben. Kalkan gerekirse doğumdan sonra belki hiç gerekmez.

O zaman ben de idare ile konuşayım diyeceğim ama müdürümüz yok yenisi gelene kdr 25 26 olurum :)
Ama dediğiniz gbi 32 de öyle bir durum yok
Yani hakkımız

Kabineyi bekliyorum bir yandan da

Ben bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. kasıklarımda çoğu zaman, hatta sanki vajinaya tekme atıyor gibi geliyor bazen. bugün 23+4. Bu bir sorun mu doktora gideyim mi kızlar
Benim de hep aşağıda en çok aşağıdaki kaslar esnedi diye düşünüyorum. Yatınca yanlardan hissediyorum. Bi de dik durunca ister istemez aşağıda kalıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…