• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Bulursan özelden bana da yazar mısın

Yani benm baktığımda aktarılabilir diyor hep fakat sıcak bakan az mantıken tabii
Perşembe 24 haftalık iznim başlıyor bugün dilekçe verdim. Dilekçeyi verirken Müdürle uzun uzun mevzuatı ve farklı uygulamaları inceledik. Kurumlara 32 haftalık gebenin dönmesine izin vermeyin diyen bir yazılı mevzuat yok. İnternette bunu yazan yerlerde yorum olarak yazmışlar. Bu şekilde davranan amirlerin keyfi hareket ettiğine hemfikir olduk. Müdürümle son kararımız 32 haftada doktor çalışabilir raporu verirse işe dönüyorum, vermezse doğum iznini başlatıyoruz. Ben hallettim meseleyi şükür, umarım sizde halledebilirsiniz. Bu arada emin oldum 32 haftadan sonra yıllık izin kullanınca doğumdan sonrasına o günler aktarılmıyor, iyi ki bitirmişim izinleri.

Benim tam göbel deliğimin bir parmak üstü filan ayaktayken taş gibi oluyor
Sanırım yumuşak karından hamile karnına geçiyorum 😂😂

Ben bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. kasıklarımda çoğu zaman, hatta sanki vajinaya tekme atıyor gibi geliyor bazen. bugün 23+4. Bu bir sorun mu doktora gideyim mi kızlar

Perşembe 24 haftalık iznim başlıyor bugün dilekçe verdim. Dilekçeyi verirken Müdürle uzun uzun mevzuatı ve farklı uygulamaları inceledik. Kurumlara 32 haftalık gebenin dönmesine izin vermeyin diyen bir yazılı mevzuat yok. İnternette bunu yazan yerlerde yorum olarak yazmışlar. Bu şekilde davranan amirlerin keyfi hareket ettiğine hemfikir olduk. Müdürümle son kararımız 32 haftada doktor çalışabilir raporu verirse işe dönüyorum, vermezse doğum iznini başlatıyoruz. Ben hallettim meseleyi şükür, umarım sizde halledebilirsiniz. Bu arada emin oldum 32 haftadan sonra yıllık izin kullanınca doğumdan sonrasına o günler aktarılmıyor, iyi ki bitirmişim izinleri.
Merhaba. Sadece dilekçe mi verdiniz? Yoksa doktordan herhangi bir rapor aldınız mı? Birde dilekçe örneği elinizde varsa burdan paylaşma şansınız var mı? Teşekkür ederim şimdiden.

Bende 2-3tane önü düğmeli pijama, gecelik filan alıcam emzirirken diğerleri evdede zor olur.
😂evde zor olmaz kizzz ev en kolayı bende almadım daha pijama
Hastane için bir pijama bir gecelik alıcam o kadar
Evde sürekli pijama giymem hasta psikolojisi olmayayım zaten kışa denk geliyor 😁
Belim asiri agriyo karnim da cok sert ne olacak bu halim 😕 magnezyummu baslasam doktoruma sorup
Bende de bel ağrısı oluyordu magnezyum içmeye başladıktan sonra geçti sor doktoruna istersen
Kendimize son ay mi alicaz ya burda arkadaslar oyle demisti, hani vucut daha buyur vs die
aynen ben ekim 15 ten sonra almaya başlayacağım pijamalari

Aynen öyle bazı müdürlükler 32 de alınan çalışır raporunu kabul etmiyormus ama bunun yasal dayanağı yok ben de kendi kurumuma sordum 32 de çalışır vericem ama senelik izin konusu net değil yanacak sanırım izninlerim ama olsun yeterli beş hafta aktarilabilsin

Merhaba. Sadece dilekçe mi verdiniz? Yoksa doktordan herhangi bir rapor aldınız mı? Birde dilekçe örneği elinizde varsa burdan paylaşma şansınız var mı? Teşekkür ederim şimdiden.
Hastane 24 haftalık uyumlu gebelik vardır diye rapor veriyor o raporu dilekçe ile
Kuruma veriyirsunuz
Dilekçede 30 haziran tarihli genelgeye ilgi tutup hastaneden alınan raporu da ekine ekliyorsunuz

😂evde zor olmaz kizzz ev en kolayı bende almadım daha pijama
Hastane için bir pijama bir gecelik alıcam o kadar
Evde sürekli pijama giymem hasta psikolojisi olmayayım zaten kışa denk geliyor 😁

Bende de bel ağrısı oluyordu magnezyum içmeye başladıktan sonra geçti sor doktoruna istersen

aynen ben ekim 15 ten sonra almaya başlayacağım pijamalari
Sabah hic onu yazmamisim gibi bugun indirimi gorunce hemen kendime bi sabahlik yapistirdim😂😂 Zaten bol salas bi model, hastanede pijama vs zor kullaniliyormus direkt emzirme sutyeninin ustune elbise gibi bunu geciririm diye dusundum hem de cok şık duruyor😍 bunun gibi bir sabahlik, iki uc gecelik daha alicam tabi son aylarda🙈

Eklentiler

• 5CD83D8A-CD4E-4436-B953-4017CCBBB131.png
    5CD83D8A-CD4E-4436-B953-4017CCBBB131.png
    285 KB · Görüntüleme: 92
Sabah hic onu yazmamisim gibi bugun indirimi gorunce hemen kendime bi sabahlik yapistirdim😂😂 Zaten bol salas bi model, hastanede pijama vs zor kullaniliyormus direkt emzirme sutyeninin ustune elbise gibi bunu geciririm diye dusundum hem de cok şık duruyor😍 bunun gibi bir sabahlik, iki uc gecelik daha alicam tabi son aylarda🙈
😂güzelmiş güle güle kullan
Sezaryanda ilk gun gecelik giyiliyor sonrasında ayaga kaldirip yurumeye baslayinca pijamaya giyiyorsun
İlk hamilelikte iki takım pijama lahusa takımlarından iki gecelik goturmustum hepsinide giyindim 5 gece kalmıştım miyom ameliyatı da olmuştum ama bunda bir veya iki gece kalacağız inşallah çok lazım olur mu bilemedim

Merhaba. Doktordan yazı aldım. Doktorum 26.08.2021 tarihinden itibaren 24 haftalık gebe olacaktır diye bi yazı verdi, kuruma verirken kopyasını almadım onu ekleyemiyorum. Kurumum günlük getir diye ısrar etmedi, dört gün önce doktorun verdiği yazıyı kabul etti. Verdiğim dilekçeyi ekledim, sadece gizlilik için isim imza ve ek kısmını kestim onları eklersiniz dilekçenize.

Eklentiler

• 3ED11E4F-5238-4267-9DD9-699FD48ECE22.jpeg
    3ED11E4F-5238-4267-9DD9-699FD48ECE22.jpeg
    94,7 KB · Görüntüleme: 85
Çok sade ve hoş duruyor nerden aldın ben de bakayım sabahlık zaafım var😁

Aynen öyle bazı müdürlükler 32 de alınan çalışır raporunu kabul etmiyormus ama bunun yasal dayanağı yok ben de kendi kurumuma sordum 32 de çalışır vericem ama senelik izin konusu net değil yanacak sanırım izninlerim ama olsun yeterli beş hafta aktarilabilsin
Canım çok haklısın müdürüm de bugün başta bana git bi daha gelme doğumdan sonra gel dedi ama konuştuk anlaştık. İnşallah izinlerini kabul ederler, bizimki onu kesin reddetti mesela ama zaten mevzuat onda net

😂güzelmiş güle güle kullan
Sezaryanda ilk gun gecelik giyiliyor sonrasında ayaga kaldirip yurumeye baslayinca pijamaya giyiyorsun
İlk hamilelikte iki takım pijama lahusa takımlarından iki gecelik goturmustum hepsinide giyindim 5 gece kalmıştım miyom ameliyatı da olmuştum ama bunda bir veya iki gece kalacağız inşallah çok lazım olur mu bilemedim
Sanki pijama zormus gibi geliyor ya🙄 tuvalet ihtiyacinda falan gecelik daha pratik olmaz mi, bide kontrole falan geldiklerinde hemen kapat ac🙈

Ben bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. kasıklarımda çoğu zaman, hatta sanki vajinaya tekme atıyor gibi geliyor bazen. bugün 23+4. Bu bir sorun mu doktora gideyim mi kızlar
Bence değil, benim bebek de hiç yukarı çıkmadı hala göbek deliğimin altında. Aşağı tekmeler savuruyor, özellikle idrar torbamı net net hissediyorum

Back