- 19 Ocak 2021
- 2.012
- 3.336
- 83
- 35
Karın büyüdükçe gerginlikten göbek deliği dışarı doğru açılıyor ya gebelerde. Üst tarafı sertleşince ben ufak ufak başlıyor artık diye düşündümO ne demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karın büyüdükçe gerginlikten göbek deliği dışarı doğru açılıyor ya gebelerde. Üst tarafı sertleşince ben ufak ufak başlıyor artık diye düşündümO ne demek
Bunu da bilmiyordumKarın büyüdükçe gerginlikten göbek deliği dışarı doğru açılıyor ya gebelerde. Üst tarafı sertleşince ben ufak ufak başlıyor artık diye düşündüm
Benimde aynı hep altta hissediyorumBence değil, benim bebek de hiç yukarı çıkmadı hala göbek deliğimin altında. Aşağı tekmeler savuruyor, özellikle idrar torbamı net net hissediyorum
Üst tarafında sertlik var evet, belki herkeste çıkmıyordu bilemedim. Daha önce gebelik geçiren arkadaşlar daha sağlıklı yorum yapabilir. Annemin hep açılmış çünkü ona sormuştum ben.Bunu da bilmiyordum
Sizin de sert mi göbek deliği tarafı?
Ay açılmış deyince çok farklı şeyler canlanıyor benim gözümdeÜst tarafında sertlik var evet, belki herkeste çıkmıyordu bilemedim. Daha önce gebelik geçiren arkadaşlar daha sağlıklı yorum yapabilir. Annemin hep açılmış çünkü ona sormuştum ben.
Ahahahah öyle değil yahu içinin dışına çıkması gibi Bi şey. Google dan yazıp baksanaAy açılmış deyince çok farklı şeyler canlanıyor benim gözümde
Yok bakmayayımAhahahah öyle değil yahu içinin dışına çıkması gibi Bi şey. Google dan yazıp baksana
Ahahaha ya çok tatlısınYok bakmayayım
Huylanıyorum ben öyle
Başıma gelirse öğrenirim
Gerçi söylediğin iyi oldu
Diğer türlü doktoru arayabilirdim göbek deliğim dışarı açıldı diye
Ben simdi 24 hafta idari izne ayrıldım izin yanarsa yansın artık zaten öncesinde de hep raporluydum çok takmıyorum o yüzden sağlık olaunCanım çok haklısın müdürüm de bugün başta bana git bi daha gelme doğumdan sonra gel dedi ama konuştuk anlaştık. İnşallah izinlerini kabul ederler, bizimki onu kesin reddetti mesela ama zaten mevzuat onda net
Aa evet bende öyle . Panik yapmaya gerek yokmuş içim rahatladı teşekkürlerBence değil, benim bebek de hiç yukarı çıkmadı hala göbek deliğimin altında. Aşağı tekmeler savuruyor, özellikle idrar torbamı net net hissediyorum
Aynen canım ha raporlu ha izinli ne fark eder. 32-37 arasından da kurtardığımız kar. Gerisi sağlıklı doğsunlar yeter inşallahBen simdi 24 hafta idari izne ayrıldım izin yanarsa yansın artık zaten öncesinde de hep raporluydum çok takmıyorum o yüzden sağlık olaun
yok herkeste olmuyor :) benim bu ikinci, öncekinde de şimdi de karnım büyüdükçe dümdüz oldu göbek deliğim sanki delik yok gibi ama kimisinde dediğin gibi dışarı doğru büyüyor hatta kıyafetten bile belli oluyor, öyle olan arkadaşlarım olduÜst tarafında sertlik var evet, belki herkeste çıkmıyordu bilemedim. Daha önce gebelik geçiren arkadaşlar daha sağlıklı yorum yapabilir. Annemin hep açılmış çünkü ona sormuştum ben.
Çok teşekkür ederim. Ben birkaç gün önceden verilebileceğini bilmiyordum. Bende müdürümle goruseyim. Kabul ederse bende öncesinde vereyim. Yoksa tam okulun açılacağı güne denk geliyor benimki. Tekrardan çok sağolun.Merhaba. Doktordan yazı aldım. Doktorum 26.08.2021 tarihinden itibaren 24 haftalık gebe olacaktır diye bi yazı verdi, kuruma verirken kopyasını almadım onu ekleyemiyorum. Kurumum günlük getir diye ısrar etmedi, dört gün önce doktorun verdiği yazıyı kabul etti. Verdiğim dilekçeyi ekledim, sadece gizlilik için isim imza ve ek kısmını kestim onları eklersiniz dilekçenize.
Tamammm çok teşekkür ederim.Hastane 24 haftalık uyumlu gebelik vardır diye rapor veriyor o raporu dilekçe ile
Kuruma veriyirsunuz
Dilekçede 30 haziran tarihli genelgeye ilgi tutup hastaneden alınan raporu da ekine ekliyorsunuz
Çok da sona bırakma niyetim yok. 32 34 hafta civarı en geç alırım. Zaten doğumdan sonra giycez pijamayı. Öncesinde önlük giyecez. Kendimizi o kadar da tahmin edebiliriz. Emzirme sütyeni konusunda kararsızim onu doğurunca alabilirim. Onu tutturamam çünkü tam sütlendiğini göreyim. Belki hiç almam. Atlet düşünmüyorum mesela çok çok büyüse bile benim göğüslerin ulaşabileceği boyuta evdekilerden yeter. Çeker aşağı emziririmKendimize son ay mi alicaz ya burda arkadaslar oyle demisti, hani vucut daha buyur vs die
O zaman ben de idare ile konuşayım diyeceğim ama müdürümüz yok yenisi gelene kdr 25 26 olurum :)Perşembe 24 haftalık iznim başlıyor bugün dilekçe verdim. Dilekçeyi verirken Müdürle uzun uzun mevzuatı ve farklı uygulamaları inceledik. Kurumlara 32 haftalık gebenin dönmesine izin vermeyin diyen bir yazılı mevzuat yok. İnternette bunu yazan yerlerde yorum olarak yazmışlar. Bu şekilde davranan amirlerin keyfi hareket ettiğine hemfikir olduk. Müdürümle son kararımız 32 haftada doktor çalışabilir raporu verirse işe dönüyorum, vermezse doğum iznini başlatıyoruz. Ben hallettim meseleyi şükür, umarım sizde halledebilirsiniz. Bu arada emin oldum 32 haftadan sonra yıllık izin kullanınca doğumdan sonrasına o günler aktarılmıyor, iyi ki bitirmişim izinleri.
Benim de hep aşağıda en çok aşağıdaki kaslar esnedi diye düşünüyorum. Yatınca yanlardan hissediyorum. Bi de dik durunca ister istemez aşağıda kalıyo.Ben bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. kasıklarımda çoğu zaman, hatta sanki vajinaya tekme atıyor gibi geliyor bazen. bugün 23+4. Bu bir sorun mu doktora gideyim mi kızlar
Benim nerdeyse açıldı. Az bi kısmı kaldıAy açılmış deyince çok farklı şeyler canlanıyor benim gözümde
Açıldı demesek onaBenim nerdeyse açıldı. Az bi kısmı kaldı
Ne diyem mahmut mu diyemAçıldı demesek ona
Gözümde yarılmak gibi canlanıyor