• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Bende sleepy ürünlerini kullanamayı düşünüyorum. 🤗 ahh ne güzel vakitlere geldik. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💕
Çok şükür bin şükür. Huzurla kokularını içimize cekmek de nasip olsun. Huzurla büyütmek de inşallah. 🤲🏻

Ay ağlicam şimdi 🥲 Bu tepikler arttıkça deliriyorum zaten 🥲
Ben 2 gündür çok ağlıyorum 😍 ama benimki başka bir yola giriyor gibi sürekli sevdiklerimi kaybedicem korkusu en çok annem ile bebeğimi düşünüyorum belki 24 saat . Şuan hepimiz için duam yavrusunu kucağına bekleyen tüm annelere şu süreçleri en güzel şekilde geçirip bu koca haftaları atlatmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Ben 2 gündür çok ağlıyorum 😍 ama benimki başka bir yola giriyor gibi sürekli sevdiklerimi kaybedicem korkusu en çok annem ile bebeğimi düşünüyorum belki 24 saat . Şuan hepimiz için duam yavrusunu kucağına bekleyen tüm annelere şu süreçleri en güzel şekilde geçirip bu koca haftaları atlatmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Amin canım. Sen o zaman bol bol kuran oku en iyi ferahlama yöntemi bence.

İnşallah inşallah. 🤗 sen alışverişi bitirdin mi yoksa🙈 ben hala hiçbirşey almayanlardanım🤣🤣
Ay yok ayol var daha eksiklerim 🤣 ilk zamanlara zıbın eksik. Bi de 3 6 ay kalınca eşofman tarzı bi kaç takım istiyorum. Bakım ürünlerini alacam. Kendime pijama filan. Var bi ton şeyler daha. 🤗

Ay yok ayol var daha eksiklerim 🤣 ilk zamanlara zıbın eksik. Bi de 3 6 ay kalınca eşofman tarzı bi kaç takım istiyorum. Bakım ürünlerini alacam. Kendime pijama filan. Var bi ton şeyler daha. 🤗

Bende 2-3tane önü düğmeli pijama, gecelik filan alıcam emzirirken diğerleri evdede zor olur.

Kizlar benim karnim asiri buyudu oglumda oldugumdan daha cok sisti ve inanilmaz agir hissediyorum yemek yedikten sonra tasiyamaz oluyorum sanki

merhaba hanımlar, ben de fena bi haftasonu geçirdim. yoğun bi ishal durumum vardı. serum falan takıldı. antibiyotik başladılar. bugün hafifledi çok şükür. baya halsiz bıraktı. yaşadığımız yerde çok fazla var muhtemelen su diye düşündük. hazır su içiyoruz ama çeşme suyuyla elimizi yüzümüzü yıkıyoruz sonuçta. dikkat edin sizlerde çok zormuş gerçekten gebe olunca bir de. dışardan yemek falan yiyorsanız özellikle salata türü yiyeceklere :KK43: tüm hastalara şifalar diliyorum.
Cnm nerde taşıyorsun. Aynı sorun bende de oldu. Ve sulardan olduğu söylendi. Salgın gibi Herkez de var

Nasıl var benim de sleepy bio natural alasım vardı.. Muhendisinoğlu incelemesinden geçmiş sleepy bezler. ☹
varmis valla gecmis olsun
bamboo natural diye bisey varmis onu cok begendim ama pahali :(
seytan diyo yikanabilir bez al elinde yika

varmis valla gecmis olsun
bamboo natural diye bisey varmis onu cok begendim ama pahali :KK43:
seytan diyo yikanabilir bez al elinde yika
Deme ya deme öyle nasil varmış. ☹ Adam sok marketindi galiba ucuz bi bezi bile katkısız bulmuş. Sleepylerde kim var diyo ☹

Kendimize son ay mi alicaz ya burda arkadaslar oyle demisti, hani vucut daha buyur vs die

Back