- 19 Ocak 2021
- 2.012
- 3.336
- 83
- 35
Ben otururken ya da ayaktayken hareket hissettiğim çok nadir, akşamları sırt üstü koltuğa uzanıyorum o zaman hareket etmeye başlıyor. Belki senin dinlenme pozisyonuna gelmeni falan bekliyordurYa arkadaşlar ne zamandır sorucam sorucam diyorum takma kafaya, düşünme ama benim bu kız beni korkutuyor. Bazen saatlerce hareket hissetmiyorum. Çok hareketli değil yani. Aslında erken hissettim bir aydan uzun süredir hissediyorum ama günde birkaç kere. Hala aynı. Hafta ilerledikçe artar hareketi dedi doktor ama fazla artmadı benimkinin. Geçen gün doktora ev tipi doppler almayı düşünüyorum, saatlerce hareket hissetmeyince çok panik yapıyorum dedim, güldü resmen, 25 senelik doktorum ben almadım eve dedi, kafayı bozarım diye de almamı tavsiye etmedi. Ama bazen hareket beklerken gerçekten panik oluyorum. Doktor bi de anne veya baba sakinse genetik olarak da çok hareketli olmayabilir dedi ama bugün mesela işyerinde oturuyorum, az az dolaşıyorum arada, çok aktif değilim ama üç dört saattir hiç hareket hissetmedim yine. Şuan hastaneye koşmamak için zor tutuyorum kendimi. Sizin de böyle mi, normal mi acaba bu hafta da böyle olması. Doktor normal veya değil demedi. Rahatlayamadım yani.