2021 Aralık Anneleri

Rapor hakkımız ne kada
Arkadaşlar 24 haftalık idari izne ayrılan oldu mu acaba benim müdürüm kalktığını bu iznin esnek mesai döneminde olduğunu, şu anda normale döndüğünü söyledi anlamadım
Bu yazıyı bı ınceleyın Hocam

Eklentiler

• 06CA550E-F57E-4A81-970C-04EEA0760BCE.png
    329,3 KB · Görüntüleme: 30
Benim doktor tetanozun zaman derdi yok
2. Yi ertele önce korona ol dedi

Sleepy bionatural alacağım

Yaa bu benimki sanırım
Korkuyorum
Her gece saat 3te uyanık
ona da baktim bio diyor natural diyor ama cogu zararli madde var icinde petrol ve turevleri

gecen seene ekim annelernde vardı öle anne karnında hiç durmayan bi bebek dogdu gercektende cok hareketli bi cocuk oldu :)kıpır kıpır kız sizin cinsiyet nedir:)
Yandık valla artık elimiz kolumuz yorgunluktan kalkmaz galiba erkek cinsiyetimiz

Arkadaşlar 24 haftalık idari izne ayrılan oldu mu acaba benim müdürüm kalktığını bu iznin esnek mesai döneminde olduğunu, şu anda normale döndüğünü söyledi anlamadım
idari izin kalkmadı devam ediyor ama amirin takdirine bağlı. Ben daha bügun konuştum müdürümle idari izne çıkacak mısın diye sordu yerime öğretmen isteyeceklermis ilçeden. müdürünüz yanlış biliyor muhtemelen yada sizi göndermek istemiyor :)

Bulursan özelden bana da yazar mısın

Yani benm baktığımda aktarılabilir diyor hep fakat sıcak bakan az mantıken tabii

Ben 24te filan oldu. Galiba geç değil canım

Ben kızında ilk 6 ay prima primin çare 6 aydan sonra düz prima kullanmıştım oğlumda da aynısını kullanacağım.Bez çok önemli uykusunu çok etkiliyor.
Bnde aynı şekilde düşünüyorum
Pişik sorunu oluyor çiş kaçırıyor bezde iyi olması önemli

Bnde aynı şekilde düşünüyorum
Pişik sorunu oluyor çiş kaçırıyor bezde iyi olması önemli
Ben kızımda 1 kere pişik yaşamadım ki Antalya da sıcak yerde yaşıyoruz.Bir kere eşim molfix almıştı hemen az kızarır gibi oldu hemen prima ya geri geçtik geçti.Alti kuru bebek daha huzurlu oluyor.Prima biraz pahalı ama diğer bezlerle ayniya geliyor bence çünkü gece bez değiştirme derdi olmuyor.

cok kotuymus o da ben hormonal bozukluktan cok cektim kizimda ceksin istemiyorum ne yapsam bilemedim
Ben kizimda bir yasina kadar Prima kulandim sonra sleepy é geçtik gayette memnun kaldım
Şimdi hem primadan hem sleepyden Birer paket aldım deneyeceğim eğer pışik felan olmazsa sleepy devam edecegim

Ben bugun idari izne ayrılmak için kurumuma dilekcemi ve 24 hafta raporumu verdim.kalkmadı 30 Haziran 2021 genelgesinde yazıyor
Hastaneden 24 hafta gebe olduğunuz dair rapor veriyorlar.

Ben bugun idari izne ayrılmak için kurumuma dilekcemi ve 24 hafta raporumu verdim.kalkmadı 30 Haziran 2021 genelgesinde yazıyor
Hastaneden 24 hafta gebe olduğunuz dair rapor veriyorlar.
Teşekkürler haftaya doluyor benim de okul başlamadan iyi olacak izne çıkmam aşı da olmadım bu yüzden içim rahatladı bizim müdür işi yokuşa sürüyor anladığım kadarıyla ama yapıcak bişey yok şu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…