gecen seene ekim annelernde vardı öle anne karnında hiç durmayan bi bebek dogdu gercektende cok hareketli bi cocuk oldu :)kıpır kıpır kız sizin cinsiyet nedir:)E huysuzluğu da anne karnında anlaşılmaz şimdiben yandım bu teze göre benimkinin de durduğu an yok sürekli kıpır kıpır artık 2 saat hareket etmese neden etmiyo diye düşünüyorum
merhaba, kılavuzlara göre 16.haftadan itibaren yapılıyor. öncesinde yapılmama sebebi kasılmaya vs. neden olmasın diye. 1 ay arayla 20.haftadan sonra yapılabiliyor. :)Arkadaşlar ben 21+2 yim bizim ilgisiz asm ilk defa bugün aradı beni yarın gelin tetanoz aşısı olun diye. 20. Haftanız doldu 21 in içimdesiniz gelin yapalım dedi. Ben de hayır 21 doldu 22 nin içindeyim dedim olsun 32 ye kadar yapıyoruz dediler sizler kaç haftalıkken oldunuz kızlar acaba geç mi kaldım bu ilgisizler yüzünden ?
Sonlarda düşünüyorum ben ama benim bilmediğim bi izin var mı ? Gebe iken alacağımız izin 16 hafta toplam. Bunun dışında var mı bi şey? Benim ilk olduğu için pek bi bilgim de yok izinler konusunda ve sözleşmeliyim bir de daha.İzne ayrılmayacakmısın
24. Haftada ızne ayrılabılıyorsunSonlarda düşünüyorum ben ama benim bilmediğim bi izin var mı ? Gebe iken alacağımız izin 16 hafta toplam. Bunun dışında var mı bi şey? Benim ilk olduğu için pek bi bilgim de yok izinler konusunda ve sözleşmeliyim bir de daha.
Sonuna kadar mı ? Kaç hafta peki toplamda ? Çok soru sordum kusura bakma ama24. Haftada ızne ayrılabılıyorsun
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah çabucak geçerİyi geceler kızlar hepinize teşekkür ederim. Dün gece ve bugün akşama kadar hastanedeydim. Dahiliye baktı, ultrasonla böbrek apandisit vs bakıldı hiçbir şey yok biraz idrar yolu enfeksiyonu dışında. Ama ben 2 gündür doğum sancısı çekiyorum resmen. 2-3 dk aralıklarla giriyor kramplar ve çok şiddetli. Hala da geçmedi umarım erken doğum belirtisi değildir açıklık yok şimdilik. Dua edin bana lütfen. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
24 sen 32 ıye kadar ızın alabıkıyorsun sonrada ıstersen 32 de normal doğum ıznıne ayrılırsın ıstersende 37 ye kadar çalışır raporu alabıkırsın canım. Bu 24 te alınan ızın 16 haftanın dışında pamdemıye özelSonuna kadar mı ? Kaç hafta peki toplamda ? Çok soru sordum kusura bakma ama
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin herkes sağlıkla kucagına alsın bebegini inşallahBen cumadan beri hastanedeyim canim agrilarim takip ediliyor serum igne falan veriliyor artik hayirlisiyla cikinca hep evde yatacagim insallah saglikla aliriz kucagimiza ihmal etme kendi doktoruna gitmediysen git canim
Ben 1 temmuzda herşey normalleşti ya onu da öyle sandım. Çok teşekkür ederim bilgi için inşaallah bi değişiklik olmaz ayrılabiliriz biz de canimmm24 sen 32 ıye kadar ızın alabıkıyorsun sonrada ıstersen 32 de normal doğum ıznıne ayrılırsın ıstersende 37 ye kadar çalışır raporu alabıkırsın canım. Bu 24 te alınan ızın 16 haftanın dışında pamdemıye özel
32 de calısabılır alırım ama norm fazlasıyım zaten verırlermı 5 haftalık bı yere bılmıyorım berırlerse ayrılırım zaten o ankı duruma bağlı bakalımBen 1 temmuzda herşey normalleşti ya onu da öyle sandım. Çok teşekkür ederim bilgi için inşaallah bi değişiklik olmaz ayrılabiliriz biz de canimmmpeki sen 32 den sonra ayrılacak misin doğum iznine. Biraz bölük pörçük olur heralde tekrar okula bir kaç hafta için devam edersek.
Bu izinler kalkmadı mı idari iizn muhabbeti kalkınca bu da kalktı zannetmiştim24 sen 32 ıye kadar ızın alabıkıyorsun sonrada ıstersen 32 de normal doğum ıznıne ayrılırsın ıstersende 37 ye kadar çalışır raporu alabıkırsın canım. Bu 24 te alınan ızın 16 haftanın dışında pamdemıye özel
Yok devam edıyor 1 temmuzda yenı yazı cıktıBu izinler kalkmadı mı idari iizn muhabbeti kalkınca bu da kalktı zannetmiştim
Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim daha zaman var ama değişmez ise o zamana kadarYok devam edıyor 1 temmuzda yenı yazı cıktı
Değişmez bence rısk grubuyuz sonuctaBunu bilmiyordum çok teşekkür ederim daha zaman var ama değişmez ise o zamana kadar
Amin canim insallahÇok geçmiş olsun Allah şifa versin herkes sağlıkla kucagına alsın bebegini inşallah
Benim doktor tetanozun zaman derdi yokArkadaşlar ben 21+2 yim bizim ilgisiz asm ilk defa bugün aradı beni yarın gelin tetanoz aşısı olun diye. 20. Haftanız doldu 21 in içimdesiniz gelin yapalım dedi. Ben de hayır 21 doldu 22 nin içindeyim dedim olsun 32 ye kadar yapıyoruz dediler sizler kaç haftalıkken oldunuz kızlar acaba geç mi kaldım bu ilgisizler yüzünden ?
Sleepy bionatural alacağımkizlar bebek bezi olarak hangisi almayi dusunuyosunuz hepsinin icerigi berbat
Yaa bu benimki sanırımgecen seene ekim annelernde vardı öle anne karnında hiç durmayan bi bebek dogdu gercektende cok hareketli bi cocuk oldu :)kıpır kıpır kız sizin cinsiyet nedir:)
İnşaallah hayırlısı bakalımDeğişmez bence rısk grubuyuz sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?