2021 Aralık Anneleri

Nese bi sorayim ol derse olurum
5 dozu tamamlarsak ömür boyu koruyucu olabiliyormuş. ben tetanozu önemsiyorum açıkçası sadece doğum için düşünmüyorum yani. illa da paslı bişey de gerekmiyor. bi tanıdık dişini kürdanla çok karıştırırmış. bi parça kalmış dişinin arasında o bile zamanla tetanosa yol açmış ve maalesef ölmüştü bu yüzden. ben ilk gebeliğimde iki doz olmuştum. yani sadece hamileyken olan dozları yaptırdım. sonrakileri hep üşendim yaptırmadım. tamamlasaydım şimdi olmama gerek olmazdı. inşallah bunda tamamlarım.

Amin canım. Bir an önce sağlığımıza kavuşalım ben dünden beri de öksürük başladı nefeste sıkıntı yok olmaz da inşallah sende atlatırsın nefes problemini inşallah. Allah sonumuzu hayır etsin

Arkadaşlar ben 21+2 yim bizim ilgisiz asm ilk defa bugün aradı beni yarın gelin tetanoz aşısı olun diye. 20. Haftanız doldu 21 in içimdesiniz gelin yapalım dedi. Ben de hayır 21 doldu 22 nin içindeyim dedim olsun 32 ye kadar yapıyoruz dediler sizler kaç haftalıkken oldunuz kızlar acaba geç mi kaldım bu ilgisizler yüzünden ?

Ben 22 hafta oldum

Bende 22 de oldum 32 ye kadar zamanı varmış bır ay sonra da 2. Dozu olacam

Ben de 22 de oldum
kizlar bebek bezi olarak hangisi almayi dusunuyosunuz hepsinin icerigi berbat
Prima pure protection bez ve islak mendilini aldim baya bi, ekstra pamukla ugrasmak istemedim

E huysuzluğu da anne karnında anlaşılmaz şimdi ben yandım bu teze göre benimkinin de durduğu an yok sürekli kıpır kıpır artık 2 saat hareket etmese neden etmiyo diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…