Gecen yaz da bu yaz da gittik. Tatildeki huzurun, rahatlaman bebegine daha cok fayda saglayacak eminim. Bu kadar stres ona da zarar cunkuKuzular iyi akşamlar hamilelikte tatile gideniniz oldu mu acaba? Biz eşimle 2yıldır evliyiz koronadan ve başka sebeplerden dolayı hiç tatile gidemedik şimdi gitmeyi çok istiyorum en azından kafam dağılsın bir değişiklik olsun diye ama aşım da yok korona olursam hamile halimle diye Çok korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Gidenler neye dikkat etti?
Canim sen hangi marka balik yagi kullaniyorsun ben kullanmiyordum ama bu aydan baslayacamYalnız o kadar iş yaptıktan sonra o bi tatil değil bence
Regenesis max diYe bi multivitamin verdi banaCanim sen hangi marka balik yagi kullaniyorsun ben kullanmiyordum ama bu aydan baslayacam
Benim gitiigim doktorun biri ben onermiyorum hastalarima dedi digeri de alirsan sen bilirsin dedi nette gunde 10 findik omegayi karsiliyor yaziyor kafam corba olduRegenesis max diYe bi multivitamin verdi bana
Onu kullanıyorum
Ben hiç balık yemiyorum amaBenim gitiigim doktorun biri ben onermiyorum hastalarima dedi digeri de alirsan sen bilirsin dedi nette gunde 10 findik omegayi karsiliyor yaziyor kafam corba oldu
Dün aynı şeyi eşimle konuştuk iki yaz oldu korkudan tatile gidemedik sıkıldık evde şimdide hamilelik +5 yaşında kızım olduğu için oturuyoruz evde valla,kızım aslında büyüklere göre çok çok daha dikkatli maske mesafe konusunda, günübirlik gezmeler de kesmiyor artık değişiklik istiyor insanOf ki ne of gerçekten seneye de bitmeyecek o zamanda küçücük bebeklerle napacağız bilmiyorum gerçekten bu şekilde ömrümüz nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Anladım canım demekki kişiden kişiye değişiyor yan etkitulay283300 canım benim abim babam vs biontec oldu bayağı etkilendi. Korkuyorum ben de hele bu süreçte. O kadar saçma bi uygulama ki. Sanki virüs sadece aşı olmayanlara bulaşıyor gibi haftada iki defa PCR testi uygulamak nedir yaaa
Gunde 2-3 ceviz, bir de doktorun verdigi multivitamin yeterli omega3 u karsiliyor. Ben de regensis max mi ne ismi onu kullaniyorumBenim gitiigim doktorun biri ben onermiyorum hastalarima dedi digeri de alirsan sen bilirsin dedi nette gunde 10 findik omegayi karsiliyor yaziyor kafam corba oldu
Ben de yemiyorum duzenli sekilde ceviz falan da balik hic zaten imom omega kullaniyorum sadece onu tavsiye etti doktor icinde baska vitaminler de var zatenGunde 2-3 ceviz, bir de doktorun verdigi multivitamin yeterli omega3 u karsiliyor. Ben de regensis max mi ne ismi onu kullaniyorumekstra balik yagi alirsan fazla almis olursun ve her seyin fazlasi zarar. Ben doktoruma musilaj sebebiyle balik yiyemiyorum dedim hamilelikte balik sart diye bisey yok zaten aliyorsun cevizden ve multivitaminden dedi.
Ben multivitamin kullanmiyorum demir hapi d vitamini gunluk 10 ya da 15 findikGunde 2-3 ceviz, bir de doktorun verdigi multivitamin yeterli omega3 u karsiliyor. Ben de regensis max mi ne ismi onu kullaniyorumekstra balik yagi alirsan fazla almis olursun ve her seyin fazlasi zarar. Ben doktoruma musilaj sebebiyle balik yiyemiyorum dedim hamilelikte balik sart diye bisey yok zaten aliyorsun cevizden ve multivitaminden dedi.
Eger multivitamin kullanmiyorsan doktoruna danis omega kullan bir zarari olacagni sanmiyorum yarari olur bence hatta emzirirken bile tavsiye ediyorlarmisBen multivitamin kullanmiyorum demir hapi d vitamini gunluk 10 ya da 15 findikbalik da hic yemiyorum ama dedigin gibi herseyin fazlasi zarar o yuzden hep kararsiz kaldim gebelikte son 3 ayda omega 3 onemliymis cunku beyin gelisiminin oldugu donem
Burda ozeldeki de sadece kan hapi ve d vit verdi devletteki de ozeldeki balik yagini ben onermiyorum hastalarima dedi devletteki de kullanirsan sen bilirsin dediEger multivitamin kullanmiyorsan doktoruna danis omega kullan bir zarari olacagni sanmiyorum yarari olur bence hatta emzirirken bile tavsiye ediyorlarmis
Anladim canim ben de d vitamin almadim henuz ya unutuyorum demir kullaniyorum bir de omega icinde baska vitaminler de olmasi guzel doktorum hamilelik boyunca kullan dediBurda ozeldeki de sadece kan hapi ve d vit verdi devletteki de ozeldeki balik yagini ben onermiyorum hastalarima dedi devletteki de kullanirsan sen bilirsin dedi
Ben de arastirayim bakalim dediginiz multi vitaminlere de bi bakayimAnladim canim ben de d vitamin almadim henuz ya unutuyorum demir kullaniyorum bir de omega icinde baska vitaminler de olmasi guzel doktorum hamilelik boyunca kullan dedi
Ceviz cok guzel bi ara ogun de oluyor aslinda yaBen de yemiyorum duzenli sekilde ceviz falan da balik hic zaten imom omega kullaniyorum sadece onu tavsiye etti doktor icinde baska vitaminler de var zaten
Multivitamin kullanmiyorsaniz alin tabi ama multivitamin kullanmak en kolay gibi geliyor bana ayri ayri d vitamini vs kullanmaktansa. Hatta benim kullandigim bu multivitamini dogumdan sonra da 3-4 ay devam edicez dedi doktorum vucut bir anda dusmesin diye. Daha dun tetanoz asimi olmaya gittigimde aile hekimi kan degerlerime bakti hepsi cok iyi cikti ben multivitamine bagladimBen multivitamin kullanmiyorum demir hapi d vitamini gunluk 10 ya da 15 findikbalik da hic yemiyorum ama dedigin gibi herseyin fazlasi zarar o yuzden hep kararsiz kaldim gebelikte son 3 ayda omega 3 onemliymis cunku beyin gelisiminin oldugu donem
Gebelikten olmasın aktif olmayasınKesinlikle multivitamin kullanımını ben de çok destekliyorum. Hamile olmadan önce çok daha bitkin ve yorulan bi insandım
Uykumu alamıyordum bir türlü şimdi sabah 7-8de çok dinç bir şekilde uyanıp hızımı alamayıp yürüyüşe çıktığım oluyor
Gebelik öncesi döneme göre çok daha aktif olduğumu düşünüyorum ömür boyu kullanmaya varım
Aynısını doktorum söyledi . Sadece Demir ilacı damla şeklinde kullaniyorum bunun haricinde magnezyum hapı verdi diğerlerini önermedi .Burda ozeldeki de sadece kan hapi ve d vit verdi devletteki de ozeldeki balik yagini ben onermiyorum hastalarima dedi devletteki de kullanirsan sen bilirsin dedi
Ya bebeğe bahane atma yiyip yiyipBen dün ilk kez gece 3te kalkıp bi şeyler atıştırmak zorunda kaldım
Sanki yıllardıe yemek yememişim gibi karnım kazınıyordu ve oğlan da çok vuruyordu içerden
Açken oğlum agresif oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?