2021 Aralık Anneleri

Ya ben hala doktor bulamadım duygu var orda ona alıcaktım nagihan pahalı diye bir sprduk 350 olmuş. Bir umut seninki çok koymamıştır dedim maşallah o da uçmuş
Bnm ki dersin halk ekmek kuyruğu çok talep var bi kaç kişiyle konuştum çok memnu kalmışlar eli de çok hafifmiş sezeryan da
Gerçekten herşeyi durabiliyorsun rahatça

510 mu 520 mi ne
Geçenki kaç gr azdı acaba onu da hatırlamıyorum

Gerçi bugün kendini saklamasına kızgınım
Kilosu daha sonraki iş
Bn napim iki kere detaylıya girdim tık yok kız dönmüş totosunu hiç umrunda değil dünya
Bakalım bu ay sonu tekrar gitçem inşallah bi Ümit görürüm diyorum

Bn napim iki kere detaylıya girdim tık yok kız dönmüş totosunu hiç umrunda değil dünya
Bakalım bu ay sonu tekrar gitçem inşallah bi Ümit görürüm diyorum
Seninki dr kötüymüş
Ben bi kere de zor dayanıyorum
O zaöam bi dahakine inşallah görürüz diye dua edeyim bari

Kızlar ben de Havlu yerine 4 katlı müslin bezlerden aldım, daha yumuşak oluyor ve hemen kuruyor. Yatağının içine sermek için ve ekstra yedekli müslin bez yine aldım.
en çok iç bodylerden aldım hem ebebekten hem de h&m den. H&m nin bodyleri önu cift kat kruvaze mutlaka edinin, gobusleri sicacik olur bebelerimizin hem kumasi da yumusacik ve kalin.
Alt ust takim henuz hic almadim bol bol tulum aldim, carters’in fermuarlari tulumlari var cift yonlu fermuar sayesinde ustunu cikarmadan bez degisimi falan yapabiliyorsunuz bir de citcitli tulumlari kapatmasi saatler suruyor bu cok pratik
8-9 tane corap aldim cunku zaten kirlenmeyecek ve cok fazla yikanmayacak yeterli diye dusundum
Hic hastane cikisi almadim, eldiven kullanmayi dusunmuyorum. Hastanede fotograf cekimi icin guzel bi takim yaptirmayi dusunuyorum o kadar. Onun disinda yenidogan olarak aldigim tulumlari giydiririm
Gogus pompasi medela’nin swing modelini aldim, hastanelerde kullanilan markaymis. Sutumun olmamasindan az gelmesinden ve mamaya donmektense en basta buna biraz para bayildim malesef
biberon ilk aylar icin medela, sonraki aylar icin avent cam. Emzik de yine avent aldim, bebeklerin en cok tuttugu emzikmis
bir de battaniyeye falan sarmak istemedigim icin astronot tulum aldim yumoslardan

Bizimki aktarılabiliyor sonucta kurala aykırı durum yok Allah sağlık verirse çalışabilir alıp aktarabilirz
Bizim müdür yeni gelecek bakalım nasıl biri bilmem ama kanunsuz iş önerisi yapmayacağım zaten hakkım ne ise o iste 32 den sonra gelme deme hakkı varmış gibi dedin sanki ondan dedim ben canm

Bizimki aktarılabiliyor sonucta kurala aykırı durum yok Allah sağlık verirse çalışabilir alıp aktarabilirz
Bizim müdür yeni gelecek bakalım nasıl biri bilmem ama kanunsuz iş önerisi yapmayacağım zaten hakkım ne ise o iste 32 den sonra gelme deme hakkı varmış gibi dedin sanki ondan dedim ben canm

Kızlar dün gece covid testim pozitif çıktı. Bebeğim için çok endişeleniyorum. Yeni mutasyon virüstenmiş birde. Aranızda geçiren yada çevrenizde hamilelikte geçirip atlatan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatirsiniz inşallah. Benim tanıdığım yok maalesef nasıl belirtiler vardı. Tekrar geçmiş olsun.

Gecmis olsun, arkadasim 13.haftasinda olmustu. Bol c vitamini ve su ile atlatmisti sadece. Surekli ates takibi yapmanizi oneririm, bazen ic ates de yapabiliyor. Onun disinda agir gribi ilacsiz atlatmak gibi biseymis, korkulacak bisey yok insallahBol bol dinlenin ve stres ypmamaya calisin. Covidli annelerin bebeklerinde dogumla ilgili, bebekle ilgili herhangi olumsuz hikye suana kadar duymadik cok sukur Arkadasim da bebegini saglikla dunyaya getirdi

Tekrar doktora gittiniz mi? Kistlerde gerileme var mı?
Merhabalar bugün perinatolog kontrolümüz vardı kistler çok sayıda denmişti fakat bugün doktorumuz 2 tane gördü azalma var onun haricinde hiçbir anormallik olmadığı için endişelenecek birşey olmadığını 26. Haftaya kadar geçeceğini geçmeyen hiçbir hasta görmediğini söyledi

Çok geçmiş olsun cnm aşı olmuşmuydun
Sağolun, hayır olmamıştım.
Çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatirsiniz inşallah. Benim tanıdığım yok maalesef nasıl belirtiler vardı. Tekrar geçmiş olsun.
Çok sağolun, inşallah kolayca geçip gider. Ateş var ama maksimum 38 görüyor çok şükür parol içince de düşüyor. Ama eklem ağrım çok özellikle belim ve bacaklarım çok ağrıyor. Başka da bir şikayetim yok inşallah bununla geçip gider.
Çok sağolun sık sık takip ediyorum ateşimi ılık suyla duş falan alıyorum yememe içmeme dikkat ediyorum. Bugün birde kan sulandırıcı iğne getirdiler. Ona başladım. İnşallah bizde gördükleriniz dedikleriniz gibi atlatırız çok güzrl anlatmışsınız içimi rahatlattınız. Bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum yoksa

Yaaa çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sorunsuz atlatırsınız
Besinsiz bırakma kendini ki güçsüz kalma Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…