• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Bnm ki dersin halk ekmek kuyruğu çok talep var bi kaç kişiyle konuştum çok memnu kalmışlar eli de çok hafifmiş sezeryan da
Gerçekten herşeyi durabiliyorsun rahatça
Canım benimki ilk gebelik inş normal istiyorum olursa o yüzden direkt seninkine gitmedim, normal doğumcuları araştırıyorum

Benim yerime verecekleri öğretmeni 5 hafta için işinden, düzeninden etmek istemiyorum o yüzden de doğum sonrasına aktaramicam malesef.
Ben çok kararsızım uzaktan eğitime geçilir mi acaba diye kara kara düşünüyorum bizim okulda norm fazlası var şuan o yüzden arkadaşlardan birisi bakacaktır sınıfıma dönsem en fazla partner usulü çalışırım diye düşünüyorum

Sağolun, hayır olmamıştım.

Çok sağolun, inşallah kolayca geçip gider. Ateş var ama maksimum 38 görüyor çok şükür parol içince de düşüyor. Ama eklem ağrım çok özellikle belim ve bacaklarım çok ağrıyor. Başka da bir şikayetim yok inşallah bununla geçip gider.

Çok sağolun😔 sık sık takip ediyorum ateşimi ılık suyla duş falan alıyorum yememe içmeme dikkat ediyorum. Bugün birde kan sulandırıcı iğne getirdiler. Ona başladım. İnşallah bizde gördükleriniz dedikleriniz gibi atlatırız çok güzrl anlatmışsınız içimi rahatlattınız. Bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum yoksa 😔
Hiç bir şey olmayacak bebeğine de sana da inşallah dualarımız seninle sen kendine dikkat et rabbim şifa versin inşallah ♥️♥️

Canim gecmis olsun gunde bi tane sarimsagi rendele suyla yut insallah atlatirsin
Bütün bir şekilde yutuyorum hap gibi. Ah inşallah ya inşallah çabucak atlatırız çok sağol 😔
Çok çok geçmiş olsun şifalar diliyorum inşallah çabucak atlatırsınız 🌸 görümcem de geçirdi hamilelikte çok şükür ilaç kullanmadan atlattı bol bol sıvı ve besin takviyesi önemli nolur canım istemiyor diye almazlık yapmayın tekrar geçmiş olsun
Yok yok yapar mıyım hiç midem bulanıyor pek yediğimden tat alamıyorum ama bol bol su da içiyorum c vitamini de alıyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum. İnşallah bizde görümcen gibi sıkıntısız bir şekilde atlatırız, çok sağol 😔
Çok geçmiş olsun 😔
Teşekkür ederim 😔
Bizim sitede iki tane hamile var atlatan, İnşAllah çabuk atlatırsınız sizde, geçmiş olsun.
Umarım öyle olur 😔 çok sağolun

Hiç bir şey olmayacak bebeğine de sana da inşallah dualarımız seninle sen kendine dikkat et rabbim şifa versin inşallah ♥️♥️
Ah inşallah ya inşallah kendimden geçtim ona bir şey olmasın 😔 o kadar çok dikkat ettim ki hiçbir yere çıkmıyordum. Çıkarsam çift maske takıyordum. Bir tek hastaneye kontrole gitmek için çıktım muhtemelen de hastalığı bir şekilde oradan kaptım 😔 çok dikkat edin kendinize bu yeni mutasyon çok dikkat etsen bile bulabiliyor insanı.

Ah inşallah ya inşallah kendimden geçtim ona bir şey olmasın 😔 o kadar çok dikkat ettim ki hiçbir yere çıkmıyordum. Çıkarsam çift maske takıyordum. Bir tek hastaneye kontrole gitmek için çıktım muhtemelen de hastalığı bir şekilde oradan kaptım 😔 çok dikkat edin kendinize bu yeni mutasyon çok dikkat etsen bile bulabiliyor insanı.
Ailenizden birinden gecmis olabilir mi? Hastanede maSkeyle nSil gecicek ki🙄 ben de asisizim korkuyorum cok

Ben çok kararsızım uzaktan eğitime geçilir mi acaba diye kara kara düşünüyorum bizim okulda norm fazlası var şuan o yüzden arkadaşlardan birisi bakacaktır sınıfıma dönsem en fazla partner usulü çalışırım diye düşünüyorum
Bana bu yıl aşı olduğu için okullar uzaktan eğitime geçmeyecek gibi geliyor
Ama geçen yılki tahminlerimde de hep yanılmıştım 😂

Yaaaa asıl ben seni yerim canımın içii💕💕💕 birbirimize her konuda destek oluyoruz burda ilk günden beri Allah'ım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah 😍
Aminn inşallah balım bademim inşallah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akıllı fikirli merhametli vicdanlı hayırlı Salih yada Saliha evlatlarından nasip etsin hepimize rabbim inş korktuğumuza uğramadan bebiş lerimizi kucağımıza alırız tabi zamanında inş seviyorum seni kalbi güzel minnoş anne 💞💞🥰🥰

Kızlar dün gece covid testim pozitif çıktı. Bebeğim için çok endişeleniyorum. Yeni mutasyon virüstenmiş birde. Aranızda geçiren yada çevrenizde hamilelikte geçirip atlatan var mı?😔 Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 😔😔
çok geçmiş olsun vitaminleri ihmal etme ve moralini bozmamaya çalış lütfen, Allah yardımcın olsun. Acil şifalar versin. Aşı yaptırmış mıydın bu arada

Merhabalar bugün perinatolog kontrolümüz vardı kistler çok sayıda denmişti fakat bugün doktorumuz 2 tane gördü azalma var onun haricinde hiçbir anormallik olmadığı için endişelenecek birşey olmadığını 26. Haftaya kadar geçeceğini geçmeyen hiçbir hasta görmediğini söyledi 🥰😍
çok sevindim gözün aydın :KK54:

Bol bol yatıyorum zaten ama yatarken kemiklerim sızlıyor batıyor. Çok değişik bir hastalıkmış ben böyle bir şey yaşamadım. Beslenmeme de dikkat ediyorum inşallah bununla çabucak atlatırız. Hayır olmadım aşı.
Kuzum d vitamini ihmal etme portokal suyunun içine pek koyup iç muhakkak geçen sene bizde geçirdik ailecek çok ağrın olduğunda parol al iyi geliyor Allah'ım şifalar versin sanada bebişinede korkma birşey olmaz Allah'ın izniyle dualarımız seninle ,🙏🙏🙏

Kizlarrr 🤗 detayliya gittim her seye normal dedi cok cok sukur bakti bakti en son dediki sadece kalbinde solda bi parlaklik var ama bu tek basina bi bulgu degil ama geriye kalan hic bise anormal degil cok saglikli bunu sana soylemeyebilirdimde dedi doktor..ama iste icimize kurt dusuyor bir kere raporda ifade edilisiyle "bebekte Sol Ventrikülde Hiperekojen Odak" bilgisi olan ayni seyi duyan yasayan var miiii
gözün aydın canım. kafana takmamaya çalış. çok görülen bi durummuş. doğuma kadar kaybolur inşallah. ben de neler neler çıktı detaylıda bi sonraki kontrolde kaybolmuştu hepsi.

Sağolun, hayır olmamıştım.

Çok sağolun, inşallah kolayca geçip gider. Ateş var ama maksimum 38 görüyor çok şükür parol içince de düşüyor. Ama eklem ağrım çok özellikle belim ve bacaklarım çok ağrıyor. Başka da bir şikayetim yok inşallah bununla geçip gider.

Çok sağolun😔 sık sık takip ediyorum ateşimi ılık suyla duş falan alıyorum yememe içmeme dikkat ediyorum. Bugün birde kan sulandırıcı iğne getirdiler. Ona başladım. İnşallah bizde gördükleriniz dedikleriniz gibi atlatırız çok güzrl anlatmışsınız içimi rahatlattınız. Bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum yoksa 😔
Rabbim acil sifa versin cabucak atlatacaksin insallah

Kızlar dün gece covid testim pozitif çıktı. Bebeğim için çok endişeleniyorum. Yeni mutasyon virüstenmiş birde. Aranızda geçiren yada çevrenizde hamilelikte geçirip atlatan var mı?😔 Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 😔😔
Çok geçmiş olsun canım . Kuzenim covid oldu hamileliğinde . İki gün hastanede kaldı ateş kusma vs vardı. Ama atlattı şükür ve doğumu bu haftalarda artık. Senin de hafif geçer atlatırsın umarım 🙏🙏

gözün aydın canım. kafana takmamaya çalış. çok görülen bi durummuş. doğuma kadar kaybolur inşallah. ben de neler neler çıktı detaylıda bi sonraki kontrolde kaybolmuştu hepsi.
Normal doktorum hic boyle bisey soylememisti detayli ultrason doktoru soyledi...simdi bidaha ona gitmeyecegim ya kendi doktoruma devam edecegim eger sizin ki gibi kaybolursa normal kontrolde gorunur mu ki acaba ya

Merhabalar bugün perinatolog kontrolümüz vardı kistler çok sayıda denmişti fakat bugün doktorumuz 2 tane gördü azalma var onun haricinde hiçbir anormallik olmadığı için endişelenecek birşey olmadığını 26. Haftaya kadar geçeceğini geçmeyen hiçbir hasta görmediğini söyledi 🥰😍
Çok geçmiş olsun gözün aydın canım. Bi ben gidemedim su perinatologa 😄😄

Cok gecmis olsun.Bende covid oldum. Mart ayinda. Agir atlattim astim hastasiyim. Bol bol C vitamini aldim bir de parol. Tez zamanda atlatirsin insallah.Allah yardimcin olsun

Uzaktan eğitime geçilmez diye düşünüyorum tamamen. Olursa yine 2 gün yuzyuze 2 gün uzaktan olur en kötü ihtimalle. Bizde başka hoca yok mecburen yerime ilçeden birisi gelecek.

Günaydın kızçeler. Hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifa versin. Ben de bugün ilk kez aile hekimine gittim ben hamileyim dedim 5 aydır neredeydin dediler 😄 kan alındı, bebeğin kalbi dinlendi ve tetanoz aşımı oldum. Tetanoz aşısı olanlar aynı gün içinde duş aldınız mı? Bir sakıncası var mıymış?

Back