- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
BaNa da dediBenimki de fırladı artık dışarıya
İlk kez biri bana hamile misin dedi
Ben dar giyinemiyorumBen dar giyindiğimde göbe minik top koymuşjm gibi görünüyor, bol giyinince hala görünmüyor, evde yağlandığım zaman bi süre bustiyerde duruyorum işte o zaman her şey çok net
Bana direkt hamile misin dediler vallaBaNa da dedikilomu aldin hamilemisin dedi anlasiliyor demekki
Kaç kilo ile hamiş kaldın canım bende 2 haftadır 68 le devam ediyorum 9 kilo aldım benCuma günü 70 kg çıktım, bugn 71
62 yle başladım şu 1 ayda ben de 8 9 kilo aldım anlamadm ama aldımKaç kilo ile hamiş kaldın canım bende 2 haftadır 68 le devam ediyorum 9 kilo aldım ben
Canım bu konuda bilgim yok ben daha yaptırmadım . Ama bence internetten bakarak kendine evham yaptırma rahat ol yüksek değildir inşallah doktorunla konuş o diyecek bakalım doktorun bi şey demeden boş yere kendini strese sokmaKizlar bugun seker yuklemesi yaptirdim aclik sekerim 79, 50gr sekerli icecekten 1 saat sonra yaptirdigim sekerim 190 cikti cok canim skildi 140ustu anormal yaziyor nette
Ben en başta almaya başladım yeni değil benimki karnımda büyüdü 2 aylıkken 4 aylık gibiydi inş çok almayız bebişlerimizde sağlıklı doğar da inşallah62 yle başladım şu 1 ayda ben de 8 9 kilo aldım anlamadm ama aldımburalarda kilo alamıyorum diye üzülürken
Amin inşallahBen en başta almaya başladım yeni değil benimki karnımda büyüdü 2 aylıkken 4 aylık gibiydi inş çok almayız bebişlerimizde sağlıklı doğar da inşallah
Ama alıyoruzYine kilolu konular gelmiş
Başka neler aldınız ya ben kıyafet listesi oluşturamadım tam kafamdaDaha aldım valla sipariş verdim . Neyse ya bişey olmaz sanırım ilk 3 ay giyilir demi 0-3 arası ya
Kulağını iyi çekmişsinBen şimdi doktordan çıktım
500 küsür gram ve 27 cm çıktı
Ama yüzünü göstermedi bu sefer
Ellerim bomboş geri döndüm
2 saniye burnunu görebildim sadece
Bir kac gundur hic tartilmiyom 70 tim en sonYine kilolu konular gelmiş
Konustum canim carsamba ve cuma tekrardan aclik tokluk baktirip ccumartesi gidecegimCanım bu konuda bilgim yok ben daha yaptırmadım . Ama bence internetten bakarak kendine evham yaptırma rahat ol yüksek değildir inşallah doktorunla konuş o diyecek bakalım doktorun bi şey demeden boş yere kendini strese sokma
Hadi inşallah güzel sonuç alırsın kuzumKonustum canim carsamba ve cuma tekrardan aclik tokluk baktirip ccumartesi gidecegim
Benim kurumum kural kaideleri esnetmez, harfi harfine uyar. Bizim müdür doktora gideni bile arar işin biter bitmez işyerine dön diye. Doğumdan sonraya aktarılmıyorsa neden izin bırakayım ki o günlere. Bu sıcaklarda boşu boşuna işe gitmiş olucam. Maalesef benim de doğumdan sonra 8 hafta idari iznim olacak, kabul ettirebilirsem 32 haftadan sonra işe gitmeyi planlıyorum. Sizin kurum esnetiyorsa mevzuatı onların bileceği işHayir neden aktarilmiyormus yani ben de genelge devam ederse 24 de ayrılıp 32 de çalışır raporu almayı planlıyorum sonrasına aktarmazsam hic izin kalmıyoraktarsam bile max. Mart sonunu buluyorum belki o bile zor
Ya ben hala doktor bulamadım duygu var orda ona alıcaktım nagihan pahalı diye bir sprduk 350 olmuş. Bir umut seninki çok koymamıştır dedim maşallah o da uçmuşRandevu alırken söylediler
Söylemeseydi daha iyi uçmuş ya 325 yasa 350 di
Valla hiç liste olusturmadim ,neye ihtiyaç varsa ondan aldım yavaş yavaş cinsiyeti 4 doktorla ayrı ayrı gidip kesinlestirdikten sonraBaşka neler aldınız ya ben kıyafet listesi oluşturamadım tam kafamda
Örgü grubunu da annem halletti sağolsunBaşka neler aldınız ya ben kıyafet listesi oluşturamadım tam kafamda
Kilosu konuştuğumuz gibi olmuş muKulağını iyi çekmişsinmaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?