2021 Aralık Anneleri

Benimki aşagıda arkada 28.haftaya kadar yukarı cıkması lazım dedi tekrar bakılacak. Bu süreçte de yürüyüş fazla eğilmek egzersiz rahimi sıkıstıracak hareketler ilişki yasak bol bol uzan dinlen dedi. Hareketleri net hissediyorum bazen az bazen fazla hareket ediyor. Hemşirede günde en az 3 kez hissetmek gerekiyor dedi

Buarada şuan alanları geniş oldugu için her bebek farklı oldugu için hareketleride farklı oluyomuş kimisi tekme tokat net hissediliyo. Kimisi takla atıyomuş ellerini oynatıyomuş öyle olunca hissetmesi zormuş yani

Önde ve aşagıda farklıymış cnm
Bi sorun olmaz dedi detaylıda öğrendim Bnde bugün de uygulamada görünce tekrar aklıma geldi
İnşallah senin ki de yukarı çıkar
Bende önde - aşagıda olarak aynı sandım aşagıda olursa önde yada arkada olarakta degişiyomuş. Seninki sadece önde anladım şimdi

Herkese Merhabalar,bugün detaylı ultrasona girdik çok şükür herşey yolunda sadece bi miktar sıvı artışı olduğunu belirttiperinatolog şeker yüklemesi önerdiğini söyledi sadece bu durumu yaşayan var mı aranızda

Bana hiç bişi demedi

Ön arka olmasi bir sorun teskil eder mi ki sanirim benim raporda arka yaziyordu
Aşagıda öndeyse biraz daha fazla dikkat etmek gerekiyomuş asagıda-arkada olmasına göre biraz dahaa riskli bi durummuş.Yani arkadaysa cok endişelenecek bi durum yok sadece dikkat edecez yukarı cıkmasını beklicez 28.hftaya kadar cıkmazsa iğne yapıyolarmış kanama yada erken doğum olmasın diye

Bnm de önde büyük sorun değil dedi normali nerde duruyor ki
Ön arka olmasi bir sorun teskil eder mi ki sanirim benim raporda arka yaziyordu
Sizinki asagıda olarak söylenmediyse yada raporda yazmıyosa ön yada arkada olması sıkıntı değil diye biliyorum. Sadece plesantanın yeri aşagıdaysa biraz dikkatli olmak gerekiyor oda ön arka olarak risk durumu değişiyor.

Kızlar konudan bağımsız bugün yazlıklar kışlıklar , olan olmayan bütün kiyafetleri ayırdım cok ağırlaşmadan yapmak iyi geldi. Malum kilo artışı da etkili eğilip kalkmak derken tavsiye ederim herkese

Bana hicbirseyden bahsetmediler boyle Allah Allah dikkat etmem gereken birsey fln demediler:s

Aynen normal denmisti internetten de baktim risk teskil etmez yaziyor. Sıkıntı olmaz kimsenin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…