- 16 Şubat 2016
- 1.292
- 1.213
- 133
Anladım canım, İnşAllah bakalım.Önde ve aşagıda farklıymış cnm
Bi sorun olmaz dedi detaylıda öğrendim Bnde bugün de uygulamada görünce tekrar aklıma geldi
İnşallah senin ki de yukarı çıkar
Benimki aşagıda arkada 28.haftaya kadar yukarı cıkması lazım dedi tekrar bakılacak. Bu süreçte de yürüyüş fazla eğilmek egzersiz rahimi sıkıstıracak hareketler ilişki yasak bol bol uzan dinlen dedi. Hareketleri net hissediyorum bazen az bazen fazla hareket ediyor. Hemşirede günde en az 3 kez hissetmek gerekiyor dediHatunlar bebeğin eşi önde olan var mı?
bnm detaylıda dr öyle demişti sorun değil dedi
Söylemedim sanırım
Hareketlerini net hissedemezmişim nette öyle yazıyor bu aralar fazla hissetmiyorum arada oluyorbilemedim
Buarada şuan alanları geniş oldugu için her bebek farklı oldugu için hareketleride farklı oluyomuş kimisi tekme tokatHatunlar bebeğin eşi önde olan var mı?
bnm detaylıda dr öyle demişti sorun değil dedi
Söylemedim sanırım
Hareketlerini net hissedemezmişim nette öyle yazıyor bu aralar fazla hissetmiyorum arada oluyorbilemedim
Bende önde - aşagıda olarak aynı sandımÖnde ve aşagıda farklıymış cnm
Bi sorun olmaz dedi detaylıda öğrendim Bnde bugün de uygulamada görünce tekrar aklıma geldi
İnşallah senin ki de yukarı çıkar
Kacinci haftadasinHerkese Merhabalar,bugün detaylı ultrasona girdik çok şükür herşey yolunda sadece bi miktar sıvı artışı olduğunu belirttiperinatolog şeker yüklemesi önerdiğini söyledi sadece bu durumu yaşayan var mı aranızda
21.haftaKacinci haftadasin
Erken farketmissiniz gebelik sekeri varsa onlemini alirsin uzme kendini21.hafta
Bana hiç bişi demediBenimki aşagıda arkada 28.haftaya kadar yukarı cıkması lazım dedi tekrar bakılacak. Bu süreçte de yürüyüş fazla eğilmek egzersiz rahimi sıkıstıracak hareketler ilişki yasak bol bol uzan dinlen dedi. Hareketleri net hissediyorum bazen az bazen fazla hareket ediyor. Hemşirede günde en az 3 kez hissetmek gerekiyor dedi
Teşekkür ederimErken farketmissiniz gebelik sekeri varsa onlemini alirsin uzme kendini
Ön arka olmasi bir sorun teskil eder mi ki sanirim benim raporda arka yaziyorduBende önde - aşagıda olarak aynı sandımaşagıda olursa önde yada arkada olarakta degişiyomuş. Seninki sadece önde anladım şimdi
Bnm de önde büyük sorun değil dedi normali nerde duruyor kiÖn arka olmasi bir sorun teskil eder mi ki sanirim benim raporda arka yaziyordu
Aşagıda öndeyse biraz daha fazla dikkat etmek gerekiyomuş asagıda-arkada olmasına göre biraz dahaa riskli bi durummuş.Yani arkadaysa cok endişelenecek bi durum yok sadece dikkat edecez yukarı cıkmasını beklicez 28.hftaya kadar cıkmazsa iğne yapıyolarmış kanama yada erken doğum olmasın diyeÖn arka olmasi bir sorun teskil eder mi ki sanirim benim raporda arka yaziyordu
Bnm de önde büyük sorun değil dedi normali nerde duruyor ki
Sizinki asagıda olarak söylenmediyse yada raporda yazmıyosa ön yada arkada olması sıkıntı değil diye biliyorum. Sadece plesantanın yeri aşagıdaysa biraz dikkatli olmak gerekiyor oda ön arka olarak risk durumu değişiyor.Ön arka olmasi bir sorun teskil eder mi ki sanirim benim raporda arka yaziyordu
Bana hicbirseyden bahsetmediler boyle Allah Allah dikkat etmem gereken birsey fln demediler:sAşagıda öndeyse biraz daha fazla dikkat etmek gerekiyomuş asagıda-arkada olmasına göre biraz dahaa riskli bi durummuş.Yani arkadaysa cok endişelenecek bi durum yok sadece dikkat edecez yukarı cıkmasını beklicez 28.hftaya kadar cıkmazsa iğne yapıyolarmış kanama yada erken doğum olmasın diye
Aynen normal denmisti internetten de baktim risk teskil etmez yaziyor. Sıkıntı olmaz kimsenin insallahSizinki asagıda olarak söylenmediyse yada raporda yazmıyosa ön yada arkada olması sıkıntı değil diye biliyorum. Sadece plesantanın yeri aşagıdaysa biraz dikkatli olmak gerekiyor oda ön arka olarak risk durumu değişiyor.
O zman sorun yoktur olsa derlerdi zatenBana hicbirseyden bahsetmediler boyle Allah Allah dikkat etmem gereken birsey fln demediler:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?