- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Bnde yaptırıyorum bi tek tahlile gidiyorum zatenBenimki yine takmadı beni o konularda
Aşısını vurdu
Ama ben her ay yaptırıyorum ya sağlık ocağında
Ondan olabilir mi?
Senin ki seni görünce gerek yok dedi zaar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde yaptırıyorum bi tek tahlile gidiyorum zatenBenimki yine takmadı beni o konularda
Aşısını vurdu
Ondan olabilir mi?
Amaan çok bi beklentim yok zaten deBnde yaptırıyorum bi tek tahlile gidiyorum zaten
Senin ki seni görünce gerek yok dedi zaar
Nazar değmesin bnmki ilgiliBenimki yine takmadı beni o konularda
Aşısını vurdu
Ondan olabilir mi?
Benimki sıfırNazar değmesin bnmki ilgili
İnş balım bademim inş benimki 26sında canım seninki tam ne zamanAmin kuzummm hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah hayırlısıyla kucaklarimiza alırız senin ayrıntılı ne zamandı canım
Benim yerime verecekleri öğretmeni 5 hafta için işinden, düzeninden etmek istemiyorum o yüzden de doğum sonrasına aktaramicam malesef.Neden aktaramayacaksınız?
Bana tetanoz icin gittigimde kan tahlili de yapalim dedi ebe ben de doktorumda istedi hepsini bir arada yapalim dedim canimSana gerekli açıklamayı merve yapmış
Bu zamanı ne zaman?
Tetanoz için gitmiştim sağlık ocağıma kimse kan tahlili yaptır demedi yine
Ay lütfen kafamı karıştırmayın
Daha yeni ahşap beşiklere döndüm
Yine park yatağa dönmeyeyim
Zaten yarım aklım var
Benimkini de perinatolog çekti
Benimki en az sorumluluk felsefesiyle çalışıyorBana tetanoz icin gittigimde kan tahlili de yapalim dedi ebe ben de doktorumda istedi hepsini bir arada yapalim dedim canim
Aman sende o demiyorsa sen diyiverBenimki en az sorumluluk felsefesiyle çalışıyor
Aman zaten az kanım varAman sende o demiyorsa sen diyiver
Çok sorumluluk yükle
Kız kan verdikçe artıyorAman zaten az kanım var
Oraya buraya ha bire veremem
Zaten dünkü doktor benden önce biriyle tartıştı
O sinirle benim tiroidi istemeyi unutmuş
Mexbur haftaya yine vereceğim
Tüplerce kan veriyorum aylardırKız kan verdikçe artıyor
Yani vermede sıkıntı yok
Kontrolde git iste bu sefer sen tartış
Bnm de düşük dü şimdi sınırdaTüplerce kan veriyorum aylardır
Hatta bi kere 8 tüp verdim
Neden artmadı ya o zaöan?
Et tüketiyorumBnm de düşük dü şimdi sınırda
Ee bebişler alıyor ama
İlaçlarını düzenli kullan et tüketmek gerekiyor bol bol Bnde onu tüketmiyorum
Pekmez ye . Bak anneme bile kansız diye 30 sene önce doktor demiş bol bol pekmez ye diye . Annem o yüzden bana da sürekli diyor pekmez ye diye .Et tüketiyorum
Ama...
Vücudumun bundan haberi yok sanırım
Kız yiyoruö yiyorumPekmez ye . Bak anneme bile kansız diye 30 sene önce doktor demiş bol bol pekmez ye diye . Annem o yüzden bana da sürekli diyor pekmez ye diye .
Sen yemeyi bırakma hiç olmazsa için rahat olur yedim diye ,kafana da çok takip stres etme Allah'ın izni ile herşey güzel olacak bebisini kucağına alınca .Kız yiyoruö yiyorum
Her türünü yiyorum hatta
Keçiboynuzu, dut, üzüm filan
Benim plasenta başından beri aşağıda, önde/aşağıda olması aynı şeymi bilmiyorum ama Doktor o zamanla yukarı çıkabilir dedi, ama çıkmayabilirmiş de. Daha detaylıya girmedim çarşamba gireceğim İnşAllah o zaman daha net belli olur heralde.Hatunlar bebeğin eşi önde olan var mı?
bnm detaylıda dr öyle demişti sorun değil dedi
Söylemedim sanırım
Hareketlerini net hissedemezmişim nette öyle yazıyor bu aralar fazla hissetmiyorum arada oluyor bilemedim
Önde ve aşagıda farklıymış cnmBenim plasenta başından beri aşağıda, önde/aşağıda olması aynı şeymi bilmiyorum ama Doktor o zamanla yukarı çıkabilir dedi, ama çıkmayabilirmiş de. Daha detaylıya girmedim çarşamba gireceğim İnşAllah o zaman daha net belli olur heralde.
İnş balım bademim inş benimki 26sında canım seninki tam ne zaman
Benimki de 25inde kuzum hadi bakalım az kalmış inşallah güzel geçer