• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Ben bu arada yatak, beşik filan almayacağım
Park yatak alacağım sanırım 😬

Bende park yatak almaya karar verdim anne yanı olanlardan hem aileler şehir dısında onlara giderkende götürürüm diye düşünüyorum😊 2 yaşa gelince montessori yatak alırım odasına

Bende anne yanı park yatak alıcam. Arkadaşlarım çok memnunlar. Ahşap beşiklerin çubuklarını kıran bebişler bile var. 2 - 3 yaşa kadar yatıyor zaten çok geniş park yatak. Hem katlanıp taşınabilir olması büyük nimet. Koy arabaya gittiğin yere götür.

İyi akşamlar kızlar bi süre bakamadım maşallah ne çok yazmışssınız😂 ben bugün tetanoz ilk dozu oldum şuan sadece kolumu kaldırınca hafif agrı var. 15 gün önce covid aşısı olmuştum sırayla yaptırıyorum. 23+1 im ve yaklasık 10 kilo almışım😳hemşire biraz hızlı gidiyosun sanki dikkat et dedi🤭 şeker yüklemesi yerine açlık tokluk ölçümü yaptırcam

Yani iste ben de 32 37 arasi çalışayım desem o zamana kadar yerime ücretli veya görevlendirme verecekler 5 hafta için hem o öğretmeni yerinden etmek hem de çocukların düzenini bozmak doğru gelmiyor. Doğum sonrasına aktaramicam bi yandan da onu düşünüyorum işte
Neden aktaramayacaksınız?

Kızlar selam. Bugün kızıma doğum günü yaptım kalktığımdan beri ayaktaydım hiç oturmadım. Akşam sol kalça eklemime kramp ağrısı gibi bir ağrı girdi ama geçmedi. Otururken de ağrıyor ama yürürken daha kötü. Geçici midir kalça cikigi falan olmaz değil mi ayakta kalmaktan olmuştur 🙁

Kızlar selam. Bugün kızıma doğum günü yaptım kalktığımdan beri ayaktaydım hiç oturmadım. Akşam sol kalça eklemime kramp ağrısı gibi bir ağrı girdi ama geçmedi. Otururken de ağrıyor ama yürürken daha kötü. Geçici midir kalça cikigi falan olmaz değil mi ayakta kalmaktan olmuştur 🙁
Yorgunluktandır uyu. Yarın da az ayakta kalmaya calış geçer. 🤗

Sağlıklı günlerdenkullanın, şu beli yüksek yani katlanır takımları nerden buluyosunuz ya ben hiç göremedim🙈 boyu hızlı uzadığı için çok kullanışlı oluyormuş ben de alayım
Aa ben de kullanisli olur mu acaba katlandiginda rahatsiz eder mi diye dusunuyordum ebebekte gormustum canim

Sağlıklı günlerdenkullanın, şu beli yüksek yani katlanır takımları nerden buluyosunuz ya ben hiç göremedim🙈 boyu hızlı uzadığı için çok kullanışlı oluyormuş ben de alayım
Bn LCW’den almıştım bi bak cnm

Hatunlar bebeğin eşi önde olan var mı?
bnm detaylıda dr öyle demişti sorun değil dedi
Söylemedim sanırım 🙄
Hareketlerini net hissedemezmişim nette öyle yazıyor bu aralar fazla hissetmiyorum arada oluyor 🤔 bilemedim

Bende anne yanı park yatak alıcam. Arkadaşlarım çok memnunlar. Ahşap beşiklerin çubuklarını kıran bebişler bile var. 2 - 3 yaşa kadar yatıyor zaten çok geniş park yatak. Hem katlanıp taşınabilir olması büyük nimet. Koy arabaya gittiğin yere götür.
Login • Instagram bende bundan almayı düşünüyorum güzel gibi.

Gunaydın kızlar ayrıntılı ultrsyonlarınızı radyolojı uzmanlarımı kadın doğumcularmı cekıyor benımkını radyoloji uzmanı cekecekte

Gunaydın kızlar ayrıntılı ultrsyonlarınızı radyolojı uzmanlarımı kadın doğumcularmı cekıyor benımkını radyoloji uzmanı cekecekte
Perinataloga yaptırdım dr özellikle uyardı radyoloji olmasın dedi bazen tam anlayamaya biliyorlar dedi uyarınca bn de dediğini yaptım

Bende park yatak almaya karar verdim anne yanı olanlardan hem aileler şehir dısında onlara giderkende götürürüm diye düşünüyorum😊 2 yaşa gelince montessori yatak alırım odasına
Sana gerekli açıklamayı merve yapmış 😂
Bazi doktorlar cok sık yapmaya gerek duymuyor canim istersen sen aile hekimine gidip de kendin de yaptirabilirsin veya ebe de yaptiriyor zamani geldikce
Bu zamanı ne zaman?
Tetanoz için gitmiştim sağlık ocağıma kimse kan tahlili yaptır demedi yine 😂
Ay lütfen kafamı karıştırmayın 😂😂
Daha yeni ahşap beşiklere döndüm
Yine park yatağa dönmeyeyim
Zaten yarım aklım var 😂
Benimkini de perinatolog çekti

Sana gerekli açıklamayı merve yapmış 😂

Bu zamanı ne zaman?
Tetanoz için gitmiştim sağlık ocağıma kimse kan tahlili yaptır demedi yine 😂

Ay lütfen kafamı karıştırmayın 😂😂
Daha yeni ahşap beşiklere döndüm
Yine park yatağa dönmeyeyim
Zaten yarım aklım var 😂

Benimkini de perinatolog çekti
Bana ebe yazmıştı tetanoz +kan tahlili yapılacak diye Eylül 20 ye vermiş 2. Dozu o zmn da aynı dedi

Back