- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
Son cıkanlar öyle değil sanırım internetten gördüğüm kadarıylaAma laylooon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son cıkanlar öyle değil sanırım internetten gördüğüm kadarıylaAma laylooon
Aynen canim hamileligin basinda peynirden uzaklastim hala boyle severke yedigim bir peynir bulamadim bi yogurt ayran varNe için yiyeceksin yoğurdu
Kalsiyum için miydi?
Kumaşlar daha nasıl desem çanta kumaşı dösemelik kumaş gibi ama birleşimler plastik tabi ki. Ham agaç ahşap beşiklerle kıyaslanamaz yine de.Son cıkanlar öyle değil sanırım internetten gördüğüm kadarıyla
Sağlık ocagındaki hemşireye sordum bugün ben şeker yüklemesi yerine açlık tokluk ölçümü yaptırcamKızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım Allah yaptıracaklara kolaylıklar diliyorum. Ben normalde açlık konusunda sıkıntı hiç çekmedim. Ama bana çok zor geldi
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde tahmini doğum tarihi 16 aralık bakalım tutturabilecek miyizmerve beni de ekleyebilir misiniz listeye? Yaşım 34, cinsiyet kız, tahmini doğum tarihi 16 aralık, şehir sakarya
merve canım senin başka bir grubun daha vardı sanım eksiklerle ilgili neydi onun adı
Amin sağolasın, Allah hepimize nasip etsin İnşAllah :) Evet bakalım ne zaman olacakHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde tahmini doğum tarihi 16 aralık bakalım tutturabilecek miyiz
Keşke bende öyle yapsaydım ya neyse artık hayırlısı ilk olunca acemilik artıkSağlık ocagındaki hemşireye sordum bugün ben şeker yüklemesi yerine açlık tokluk ölçümü yaptırcam
Atsana bakalımDaha besik vs almadan oyun halisi aldim
Aclik sekeri olculmeden sanirim seker yuklemesi yapilmiyor o sekerli su icildikten sonra da tokluk sekerine bakiliyormus gsliba ben de pazartesi yaptiracagimKeşke bende öyle yapsaydım ya neyse artık hayırlısı ilk olunca acemilik artık
Atsana bakalım
Bazi doktorlar cok sık yapmaya gerek duymuyor canim istersen sen aile hekimine gidip de kendin de yaptirabilirsin veya ebe de yaptiriyor zamani geldikceYa benim doktorum bi iki idrar testi yapti ama benim bobrek rahatsizligimla alakali bana hic kan testi yapmadı ilk hamile oldugumu ogrendigimde saglik ocaginda yapilmisti kan testi baskada hic yapilmadi doktorumun her ay yapmasimi gerekiyordu ilk bebek biseyde bilmiyoruz hic denkte gelmedim kendimi okudukca kotu hissettim ya ben bilmiyordum pazartesi gideyim yapilsin
Benim ilk hamileliğimde doktorum her ay istiyordu, o zaman başka bir şehirdeydik. Ama şimdiki hamileliğimde doktor hiç istemedi, sağlık ocağında cagirdiklarinda yapıldı sadece. Ilk hamileliğimde sağlık ocağında hiç bakmamışlardı kana idrara. Zamanla prosedür değişti mi, şehirden şehire, doktordan doktora mı değişiyor bilemedimYa benim doktorum bi iki idrar testi yapti ama benim bobrek rahatsizligimla alakali bana hic kan testi yapmadı ilk hamile oldugumu ogrendigimde saglik ocaginda yapilmisti kan testi baskada hic yapilmadi doktorumun her ay yapmasimi gerekiyordu ilk bebek biseyde bilmiyoruz hic denkte gelmedim kendimi okudukca kotu hissettim ya ben bilmiyordum pazartesi gideyim yapilsin
Güle güle kullan. Kaç tele verdin
Hadi bakalım hayırlı olsuuuun . Güzel günlerde giysiiiin.Bu gurur hepimizin
Çok teşekkür ederim canıım hepimizin bebesi inşallahHadi bakalım hayırlı olsuuuun . Güzel günlerde giysiiiin.