2021 Aralık Anneleri

merve merve canım senin başka bir grubun daha vardı sanım eksiklerle ilgili neydi onun adı

Burayı mi diyon canısı?

Ya benim doktorum bi iki idrar testi yapti ama benim bobrek rahatsizligimla alakali bana hic kan testi yapmadı 🙄 ilk hamile oldugumu ogrendigimde saglik ocaginda yapilmisti kan testi baskada hic yapilmadi doktorumun her ay yapmasimi gerekiyordu ilk bebek biseyde bilmiyoruz hic denkte gelmedim kendimi okudukca kotu hissettim ya ben bilmiyordum pazartesi gideyim yapilsin 🙄

Eklentiler

• Screenshot_20210813-230733_JokerBaby.jpg
    Screenshot_20210813-230733_JokerBaby.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 27
Ya benim doktorum bi iki idrar testi yapti ama benim bobrek rahatsizligimla alakali bana hic kan testi yapmadı 🙄 ilk hamile oldugumu ogrendigimde saglik ocaginda yapilmisti kan testi baskada hic yapilmadi doktorumun her ay yapmasimi gerekiyordu ilk bebek biseyde bilmiyoruz hic denkte gelmedim kendimi okudukca kotu hissettim ya ben bilmiyordum pazartesi gideyim yapilsin 🙄
Bazi doktorlar cok sık yapmaya gerek duymuyor canim istersen sen aile hekimine gidip de kendin de yaptirabilirsin veya ebe de yaptiriyor zamani geldikce

Benim ilk hamileliğimde doktorum her ay istiyordu, o zaman başka bir şehirdeydik. Ama şimdiki hamileliğimde doktor hiç istemedi, sağlık ocağında cagirdiklarinda yapıldı sadece. Ilk hamileliğimde sağlık ocağında hiç bakmamışlardı kana idrara. Zamanla prosedür değişti mi, şehirden şehire, doktordan doktora mı değişiyor bilemedim 🤷‍♀️

X