- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 32
Bizimkinin 12. Haftadan itibaren tüm ultrason resimlerinde eller kafasında
Neye bu kadar dertleniyor bilmiyorum
Benimkide öle canım doktor da dalga geçti boksör olucak bu diye :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkinin 12. Haftadan itibaren tüm ultrason resimlerinde eller kafasında
Neye bu kadar dertleniyor bilmiyorum
Benimkide öle canım doktor da dalga geçti boksör olucak bu diye :)
Hıc bısey almadım dahaKızlar yenidoğan için kaç tane takım aldınız hastane çıkışıyla beraber
Ay sagol canim bakalim haftaya kendi doktoruma gidecegim o ne diyecek umarim onemli degildir.Benim doktorum da ayrintili gibi bakiyormus megerse en son gittigimde bobrek olusumu daha tamamlanmadi demisti dun bian bosa gittim gibi hissettimEndişe etme o zaman. Geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebişler
tecrübeli doktorlar biliyor canım doğru dediğin :) ayrıntılıdan sonra rapor mu veriyor doktor resim haricinde onu kendi doktorumuza gösteriyoruz di mi kuzumAy sagol canim bakalim haftaya kendi doktoruma gidecegim o ne diyecek umarim onemli degildir.Benim doktorum da ayrintili gibi bakiyormus megerse en son gittigimde bobrek olusumu daha tamamlanmadi demisti dun bian bosa gittim gibi hissettim
Benım doktorum kafa karın el ayak uzunluğu bıde kalp atusına bakıyor o kadar hızlı bı sekılde ya cokmhızlı işinde yada önemsemiyor gıbı hıssedıyorum nedenseAy sagol canim bakalim haftaya kendi doktoruma gidecegim o ne diyecek umarim onemli degildir.Benim doktorum da ayrintili gibi bakiyormus megerse en son gittigimde bobrek olusumu daha tamamlanmadi demisti dun bian bosa gittim gibi hissettim
aynen yaa bende de var o telaş tam bitti diyorum ürüyor resmen bi yer daha çıkıyorTasinmak ne zor topla topla bitmiyor artikin yeter sabah beni de tasisinlr
ALLAH yardimcin olsun canim. Biz de nakliyeyi bekliyoruz :))aynen yaa bende de var o telaş tam bitti diyorum ürüyor resmen bi yer daha çıkıyor
sagol canm sana da kolay gelsinALLAH yardimcin olsun canim. Biz de nakliyeyi bekliyoruz :))
Tesekkurlersagol canm sana da kolay gelsin
Helal olsun nasıl dayanıyorsun almadan2 paket iç zibindan başka hicbirşey almadım daha
Isınıyor ya tek iyi tarafı evinBenimki de küçük ama hiç ısınmıyor. Keşke benim olsaaa
12 haftadan itibaren almaya başladım tutamadım kendimi vallaHıc bısey almadım daha
Benim gittigim tip da perinatoloji bolum baskaniydi kuzum o foto falan vermiyordu bilerek gittim sadece rapor cikardi doktoruma vermek icintecrübeli doktorlar biliyor canım doğru dediğin :) ayrıntılıdan sonra rapor mu veriyor doktor resim haricinde onu kendi doktorumuza gösteriyoruz di mi kuzum
Evettt sezerysn bnmkı bırazda erken olur sankıKizlar ya doguma az kalmis gibi geliyor mu size de:)4 ay en fazla
Kasim sony olur buyuk ihtimal:)benim de sezeryan aralik ilk hafta gibi geliyor bakalimEvettt sezerysn bnmkı bırazda erken olur sankı
Bana da Aralık gıbı gelıyor ılk haftasıKasim sony olur buyuk ihtimal:)benim de sezeryan aralik ilk hafta gibi geliyor bakalim
Gülerek sağlıkla kullansın inşallah ılk hamılelıgımde bende oykeydımm12 haftadan itibaren almaya başladım tutamadım kendimi valla
Senle ayniyiz tam di mi 22 hafta bitti bugun:)Bana da Aralık gıbı gelıyor ılk haftası
Benım doktorum kafa karın el ayak uzunluğu bıde kalp atusına bakıyor o kadar hızlı bı sekılde ya cokmhızlı işinde yada önemsemiyor gıbı hıssedıyorum nedense