Insallah daha once hic yaptirmadim ben insallah icebilirim 2baklavaya dwnk geliyormus seker orani ama cogu kisi yaptirmak istemiyorGüzel çıkar inş kolayca atlatırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah daha once hic yaptirmadim ben insallah icebilirim 2baklavaya dwnk geliyormus seker orani ama cogu kisi yaptirmak istemiyorGüzel çıkar inş kolayca atlatırsın
Suyun tadı çok kötü yoksa 50 gr şekerden bence de bişey olmaz keşke baklava yedirseler ben 4 dilim yerimInsallah daha once hic yaptirmadim ben insallah icebilirim 2baklavaya dwnk geliyormus seker orani ama cogu kisi yaptirmak istemiyor
Hadi ya insallah icebilirimaynen ya tatli yedirseler ya soyle cikolatali tatlilar falan da olurSuyun tadı çok kötü yoksa 50 gr şekerden bence de bişey olmaz keşke baklava yedirseler ben 4 dilim yerim
Oyle olursa bende yaptiririm ben once normal seker testi yaptiracam riskli cikarsa o igrenc suyu icerimHadi ya insallah icebilirimaynen ya tatli yedirseler ya soyle cikolatali tatlilar falan da olur
Bnmki 10 dakika falan surduBenim detayli yaptiracagim yer 1 saat suruyor, bebegin pozisyonuna gore bazen 1,5 saat de surebiliyor dedi bakalim sizlerin ne kadar surecek cok merak ediyorummm
Detayli onemli canim bnce yaptirBu detayli sart mi yaptirmaycak olan yok mu acaba
Ama canim Allah korusun birsey olsa bir cozumu var mi yani doguma kadar stres uzuntu kendi doktorumuzda bakiyor az cok gorur heralde bir skinti olsa veya varsa bile hic kimse bence o durumu yasamadan alistiramaz kendini 5ayliklar bi de insan aldiramaz da nebilim ben cok sicak bakmiyorum gibi yaDetayli onemli canim bnce yaptir
Tabiki hic biseyin garantisi yok ama insan yine de duymak istiyor.Ama canim Allah korusun birsey olsa bir cozumu var mi yani doguma kadar stres uzuntu kendi doktorumuzda bakiyor az cok gorur heralde bir skinti olsa veya varsa bile hic kimse bence o durumu yasamadan alistiramaz kendini 5ayliklar bi de insan aldiramaz da nebilim ben cok sicak bakmiyorum gibi ya
O konuda oyle canim doktorum yaptir derse israrla ben de yaptirirmTabiki hic biseyin garantisi yok ama insan yine de duymak istiyor.
Gecmis olsun canim insallah kolunda agri olmaz yat uyu biraz belki gecer basinin agrisi ben kolumu kaldirip dus alamiyorum 2gundur kokcam boyle giderseBu arada kizlar bugun tetenoz oldum iyiyim cok sukur sadece bas agrim var o da ara ara olan agri ensemden basliyor kafam zonkluyor resmen
Gercekmi baya uzunmus ne guzel:)Benim detayli yaptiracagim yer 1 saat suruyor, bebegin pozisyonuna gore bazen 1,5 saat de surebiliyor dedi bakalim sizlerin ne kadar surecek cok merak ediyorummm
Benim detayli yaptiracagim yer 1 saat suruyor, bebegin pozisyonuna gore bazen 1,5 saat de surebiliyor dedi bakalim sizlerin ne kadar surecek cok merak ediyorummm
Kuzum naptın merak ettmAllah ne dileğin varsa versin bacııım öyle çok destek oldun ki bana teşekkür ederim İnşallah cuma günü güzel şeyler paylaşırım sizle
Nerde yapıldı devlet mi özel mi 10 dakika zaten normal muayene sürüyorBnmki 10 dakika falan surdu
Ama canim Allah korusun birsey olsa bir cozumu var mi yani doguma kadar stres uzuntu kendi doktorumuzda bakiyor az cok gorur heralde bir skinti olsa veya varsa bile hic kimse bence o durumu yasamadan alistiramaz kendini 5ayliklar bi de insan aldiramaz da nebilim ben cok sicak bakmiyorum gibi ya
Sadece bebekteki sağlık problemi değil olası başka şeyler de ortaya çıkabilir.Bu detayli sart mi yaptirmaycak olan yok mu acaba
Canim benim doktorum her gittigimde ayrintili gibi bakiyor sanirim ondan belki tam anlamda degildir bilemem yine de plasentesine ,rahim agzina, kalbinin odacik sayisina, ensesine, bas capina ve bunun gibi en son mesela bobrekleri daha tam anlamda olusmadi demisti biz de pek dusunmedik ayrintili uzerine bu sebepleAma detaylı Ultrasonda sadece bebek down sendromlu mu diye bakılmıyor ki. Plesentaya bakılıyor bebeğe kan akışı iyi mi diye. Rahîm ağzına bakılıyor uzun ve kapalı mi diye. Benim 2li tarama riskli çıktığı için çok korkuyodumbir organında birşey çıkacak diye çok şükür çıkmadı ama hiç aklıma gelmeyen şeyi söyledi doktor. Bebek çok aç doymuyor beslenmene dikkat et dedi. Yapılması bebeğede zarar vermiyor neden yaptırmak istemiyosun ki.