Bende şunu beğendimEskiden böyle soft renklerde olurdu ya bebek cantaları benim hala bunlar hoşuma gidiyo. Bu ara da herkeste siyah var.
baby mom Bel Çantalı Sırt Çantası
Türkiye'nin ilk ve en büyük anne-bebek ürünleri online alışveriş sitesi ve mağazaları olan ebebek, 2001'den bu yana anne ilgisi uzman bilgisiyle yanınızda!www.e-bebek.com
Siyah olarak şu da güzel ama gözü az ve yumuşak kumaş bana kullanışlı olmaz gibi heliyo. Ama genel görünüş bunda da çok tatlı.
Ben de dün oldum canım ağrısı değişiyor ya bi çok ağrıyor kolumu kaldıramıyorum bi geçiyor hiçbir şey yokmuş gibi sonra tekrar ağrıyor geçiyor. Şu an kolumu çok yukarı kaldırınca ağrıyor bi de dokununcaAy ne guzel canim masallah ben asi olan kolumu hic kimildatamiyorum
demek ki bunu da yaşamamız gerekiyormuş diye düşündüm. böyle bir durum karşısında napacağımız bile bir imtihan olabilir bizim için. Allah herkese göz aydınlığı versin, herkesin yüzünü güldürsün rabbimAmin çok güzel gözünaydın
İnsan çok üzülüyor şükür ki güzel sonuçlar çıktı
Ben gobegimin ustunde tutuyorum canim haraket edince omuzum karisik agriyor daha 2.dozu var bir deBen de dün oldum canım ağrısı değişiyor ya bi çok ağrıyor kolumu kaldıramıyorum bi geçiyor hiçbir şey yokmuş gibi sonra tekrar ağrıyor geçiyor. Şu an kolumu çok yukarı kaldırınca ağrıyor bi de dokununca
Ya işe bu model heryerde var ben bunu istemiyorum hiçBende şunu beğendim
Kraft Saturn Bebek Bakım Ãantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kraft Saturn Bebek Bakım Ãantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
1hafta önde yada geride olabilir tamamen normal bi durummuş ben doktora sormuştum benim ilk gerideydi şimdi önden gidiyor kafanıza takmayın:)Merhaba kızlar . Bugün kontrolüm vardı. Son adetime göre 18. Haftam tam olarak. Bebek 17 görünüyor ve kemik yapısı da 16+5 dedi doktor. Moralim bozuldu bayağı. Oksapar ve coraspin yazdı haftaya tekrar gitcem . Aradaki fark açılırsa perinatologun görmesini isticem dedi. Tecrübesi ya da bilgisi olan var mı bu konuda?
E-bebektekiler güzel bence oraya bakabilirsiniz klasiğin dışında yeni modeller varKızlar bebek çantası bakıyor musunuz var mı önerisi olan?merve sen bi ara foto paylaşmıştın bu model güzel diye hangisiydi
Teşekkür ederim cevabınız için.. Hiç olumlu konusmayinca ve perinatologa yönlendirme diyince bi kötü oldum1hafta önde yada geride olabilir tamamen normal bi durummuş ben doktora sormuştum benim ilk gerideydi şimdi önden gidiyor kafanıza takmayın:)
Nasıl karar verdın asıya eczacı bi çocuk kesınlıkle olma dedı öyle kafam karıştıkiBen bugün Biontech oldum haftaya Tetanoz olcam. Bide önümüzdeki haftalarda şeker yüklemesi yapılıyor galiba kızlar ne düşünüyosunuz çevremdeki çogu kişi şeker yüklemesi yaptırma dedi bana
Neden bn yaptırcam oğlumda da yaptırmıştımBen bugün Biontech oldum haftaya Tetanoz olcam. Bide önümüzdeki haftalarda şeker yüklemesi yapılıyor galiba kızlar ne düşünüyosunuz çevremdeki çogu kişi şeker yüklemesi yaptırma dedi bana
Neden yaptırma dediler?Ben bugün Biontech oldum haftaya Tetanoz olcam. Bide önümüzdeki haftalarda şeker yüklemesi yapılıyor galiba kızlar ne düşünüyosunuz çevremdeki çogu kişi şeker yüklemesi yaptırma dedi bana
Ben de tereddutteydim canim ama o kadar canim sekerli seyler istiyor ki bugun ebe mesela dun yedigim seker oraninin doktorun istediginden daha fazla oldugunu soylediNeden bn yaptırcam oğlumda da yaptırmıştım
Normal günlük yendiğimiz tatlı kadar verilen doz diyenler hiç tatlı yemiyor mu
Anne de şeker filan varsa bebek Allah korusun bişi olur herşey önlem amaçlı şeker
Tehlikelide
Ben yaptırmayı düşünüyorum. Benim sülalede var seker annemde henüz yok ama teyzelerimde filan var. Nolur nolmaz yaptırayım istiyorum.Ben bugün Biontech oldum haftaya Tetanoz olcam. Bide önümüzdeki haftalarda şeker yüklemesi yapılıyor galiba kızlar ne düşünüyosunuz çevremdeki çogu kişi şeker yüklemesi yaptırma dedi bana
Benim doktorum biontek ile tetanoz arasında 15 gün olsun dediBen bugün Biontech oldum haftaya Tetanoz olcam. Bide önümüzdeki haftalarda şeker yüklemesi yapılıyor galiba kızlar ne düşünüyosunuz çevremdeki çogu kişi şeker yüklemesi yaptırma dedi bana
Hafif Bnde var akıntı temiz olduğu için sıkıntı yapmıyorum zaten akıntım hiç bitmediğindenAy bugün benim biraz karnım ağrıyor gibi
Akıntım da var ama temiz lekeli filan değil
Tedirgin olsam mı?
Bi de sanki tekmeliyor gibi de bi yandan
Büyüdüğü içindir inşallah ya
Ama karnım da ağrıyor gibiHafif Bnde var akıntı temiz olduğu için sıkıntı yapmıyorum zaten akıntım hiç bitmediğinden
Nihayet beyfendi tekme atmaya başladı bi çalşkala göbüşünü
Vurduğu an mı ağrı o normal bn burdayım diyorAma karnım da ağrıyor gibi
Aynı ilk zamanki ağrı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?