amin hepimize inşallah :)Sukurler olsun Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin hepimize inşallah :)Sukurler olsun Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin
Benim 10.haftada 7+5 cikmisti surekli geriden geliyordu cok sukur tamamladi sizinkide insallah tamamlayacak hic caninizi sikmayin bunun ornekleri bir cok var bende arastirmistim suan dun 18+3 cikmaliydi 19 olmusuz one bile gecti yani cok sukurMerhaba kızlar . Bugün kontrolüm vardı. Son adetime göre 18. Haftam tam olarak. Bebek 17 görünüyor ve kemik yapısı da 16+5 dedi doktor. Moralim bozuldu bayağı. Oksapar ve coraspin yazdı haftaya tekrar gitcem . Aradaki fark açılırsa perinatologun görmesini isticem dedi. Tecrübesi ya da bilgisi olan var mı bu konuda?
Benim de öyle olur inşaallah yaa. Moralimi bozdu bu. Aynı ilaçlar var mı sizde de ? Bir de doktor size de olumsuz konustu mu ?Benim 10.haftada 7+5 cikmisti surekli geriden geliyordu cok sukur tamamladi sizinkide insallah tamamlayacak hic caninizi sikmayin bunun ornekleri bir cok var bende arastirmistim suan dun 18+3 cikmaliydi 19 olmusuz one bile gecti yani cok sukur
Amin çok güzel gözünaydınmerhabalar, mutlu haberlerle döndüm şükürler olsun. normal çıkmış sonucum. tabi bu ön sonuçmuş doktor kesin rapor da çıksın öyle konuşalım dedi ama % 80 değişmezmiş. içim rahatladı. 2 haftadır ilk kez güldüm resmen. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. bir değil binlerce şükür... darısı tüm haber bekleyen annelere olsun inşallah.
1 hafta eksik fazla normal görülür demişti geçen biri yine bu haftalarda dr öyle demişMerhaba kızlar . Bugün kontrolüm vardı. Son adetime göre 18. Haftam tam olarak. Bebek 17 görünüyor ve kemik yapısı da 16+5 dedi doktor. Moralim bozuldu bayağı. Oksapar ve coraspin yazdı haftaya tekrar gitcem . Aradaki fark açılırsa perinatologun görmesini isticem dedi. Tecrübesi ya da bilgisi olan var mı bu konuda?
Bana demisti ki 3 hafta geride kalsa ciddiye alabilirim ama suan ciddiye alinacak bir sey yokBenim de öyle olur inşaallah yaa. Moralimi bozdu bu. Aynı ilaçlar var mı sizde de ? Bir de doktor size de olumsuz konustu mu ?
Çok teşekkür ederim benim de gelişir umarım panik oldum birazBana demisti ki 3 hafta geride kalsa ciddiye alabilirim ama suan ciddiye alinacak bir sey yok
Dinlenme ve beslenme biraz eksik kaldı bu aralar . Daha dikkatli olcam bundan sonra inşaallah. Bir haftadan fazla geride ama heralde doktor olumlu bi şey de demedi negatifti korkuyorum ondan1 hafta eksik fazla normal görülür demişti geçen biri yine bu haftalarda dr öyle demiş
Üzülmeyin bişey olmaz üzüldükçe bebek de stres yapar unutma
Bol bol güzel vakit geçir sağlıklı beslen hiç bişi olmaz Allah’ın izniyle
Hemmen bulup geliyorum.Kızlar bebek çantası bakıyor musunuz var mı önerisi olan? merve sen bi ara foto paylaşmıştın bu model güzel diye hangisiydi
Bazı doktorlar maalesef karamsar konuşuyor eğer ki imkan varsa başka hekime de görünün belki yönlendirici tavsiye verirDinlenme ve beslenme biraz eksik kaldı bu aralar . Daha dikkatli olcam bundan sonra inşaallah. Bir haftadan fazla geride ama heralde doktor olumlu bi şey de demedi negatifti korkuyorum ondan
Bir sikinti yoktur cnm merak etme beslenmene dikkat et bir de vitamin ya da omega takviyesi verdimi iyi gelir diye dusunuyrmDinlenme ve beslenme biraz eksik kaldı bu aralar . Daha dikkatli olcam bundan sonra inşaallah. Bir haftadan fazla geride ama heralde doktor olumlu bi şey de demedi negatifti korkuyorum ondan
Bence bir haftayla bi şey olmaz. Haftaya ne diyecek bakalım.Merhaba kızlar . Bugün kontrolüm vardı. Son adetime göre 18. Haftam tam olarak. Bebek 17 görünüyor ve kemik yapısı da 16+5 dedi doktor. Moralim bozuldu bayağı. Oksapar ve coraspin yazdı haftaya tekrar gitcem . Aradaki fark açılırsa perinatologun görmesini isticem dedi. Tecrübesi ya da bilgisi olan var mı bu konuda?
Teşekkür ederim bence de pembe güzelM morruj1 bunun ağzı ekstra geniş sırta da takılabiliyo. Renkleri de var. Ben bu pembeyi sevdim ama
Okiedog Tweet Tweet Sumo Bebek Bakım Çantası - - PttAVM.com - 2024
Okiedog Tweet Tweet Sumo Bebek Bakım Ãantası - Bej fiyatları ve modelleri PttAVM.comâda! Ä°ndirimli fiyatlarla online alıÅveriÅin kazananı siz olun! - 2024www.pttavm.com
Ay ne guzel canim masallah ben asi olan kolumu hic kimildatamiyorumBen de 2 gün önce yaptırdım çok şükür hiç ağrım olmadı hafif kasılma oluyordu arada bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. 3-4 güne kendiliğinden geçer
Verdi canım ama bugün kullanma o da kanı sulandiriyor dedi. Coraspin ve oksapar verdiği için sanırım kullanma dedi . İnşaallah ya Allah razı olsun hepinizdenBir sikinti yoktur cnm merak etme beslenmene dikkat et bir de vitamin ya da omega takviyesi verdimi iyi gelir diye dusunuyrm
İnşaallah öyledir yaaBence bir haftayla bi şey olmaz. Haftaya ne diyecek bakalım.
Haftaya da böyle olursa başkasına bakayım bi de canım teşekkür ederim cevap içinBazı doktorlar maalesef karamsar konuşuyor eğer ki imkan varsa başka hekime de görünün belki yönlendirici tavsiye verir
Eskiden böyle soft renklerde olurdu ya bebek cantaları benim hala bunlar hoşuma gidiyo. Bu ara da herkeste siyah var.Teşekkür ederim bence de pembe güzel