- 13 Ocak 2020
- 44.558
- 167.864
- 33
Ay bi de tartıyolar mı?Beni doktorum tartmadi bugun sukurler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bi de tartıyolar mı?Beni doktorum tartmadi bugun sukurler olsun
Sen kaçtasınO zmn bnmle de takıl
Tabi canımKiloyu nefes aldığın için mi öyleyse bnde
Ay 100 kilo olmasak bariOzaman senle ev de takılak pasta börek yapıp çağıralım birbirimizi yürümeyiz çene ile boğaz
Pozisyon mu uygun degil farkli hastane dr gitseniz gorunurmukiKızlar dün kontrole gittim. 17. haftada yine cinsiyeti göremedik malesef. Doktor birseyler gördüm gibi ama emin değilim dedi. Cumartesi kontrole tekrar gel dedi
Evet bir kere tartmisti ilk zamanlarbugun yirttikAy bi de tartıyolar mı?
Söylemem yarın diyetisyende belli olacak gitmesem ne olurdu bilmem bnm heeeeppppp ödemmmSen kaçtasın
Tabi canım
Tamamen nefes aldığım için
Ay 100 kilo olmasak bari
Ben zaten şişmandım
O karın ağrısı bendede oluyor sanki kanama olacak gibi sonra dan aklıma adet zamanı acaba ondanmı oluyorki bilemedimAy bugün benim biraz karnım ağrıyor gibi
Akıntım da var ama temiz lekeli filan değil
Tedirgin olsam mı?
Bi de sanki tekmeliyor gibi de bi yandan
Büyüdüğü içindir inşallah ya
Aaa bnm ilk hamilelikte dr her seferinde tartardı bu tartmıyor o yüzden çok sevdimmmAy bi de tartıyolar mı?
Hadi bu ay iyisin yırttınBeni doktorum tartmadi bugun sukurler olsun
Öle pasta börek olursa kesin 100 oluruz hep dua ettim Allah'ım neolur gemi gibi olmayım diye ama hayırlısı bakalım yat felan da olurSen kaçtasın
Tabi canım
Tamamen nefes aldığım için
Ay 100 kilo olmasak bari
Ben zaten şişmandım
Di mi beni de hep tartiyordu yok yemeye dikkat falan benim som zamanlar bahara denk gelmisti ustumdekiler ince diye cok almamis saniyordu kisin botlarla fln cok cikiordmAaa bnm ilk hamilelikte dr her seferinde tartardı bu tartmıyor o yüzden çok sevdimmm
Seni tartmıyorlar mı?Ay bi de tartıyolar mı?
Aa ondan olabilir mi acabaO karın ağrısı bendede oluyor sanki kanama olacak gibi sonra dan aklıma adet zamanı acaba ondanmı oluyorki bilemedim
Evet kaldi 4 ayHadi bu ay iyisin yırttın
Tamam canım tabiki isteyen herkes gemi gibi olalım hep beraberBeni de beni de lütfennnn lütfennnnn
100 kilo olmam için 30 kilo almalıyımÖle pasta börek olursa kesin 100 oluruz hep dua ettim Allah'ım neolur gemi gibi olmayım diye ama hayırlısı bakalım yat felan da olur
Olabilir bence ne diyecem doktor beni tartmadı hiç bi kere bile bende diyetisyene gidiyorum ayrıyeten amaSeni tartmıyorlar mı?
Beni her gidişte kilo tansiyon nabız bi elden geçiriyorlar
Aa ondan olabilir mi acaba
Yani bu zamandan sonra 30 alamazsn ugrassanda100 kilo olmam için 30 kilo almalıyım
Almam herhalde
Onemsemiyor demekki kiloyu tansiyon bakti bana sadece bugunOlabilir bence ne diyecem doktor beni tartmadı hiç bi kere bile bende diyetisyene gidiyorum ayrıyeten ama
Ay öyleyse tamam yaOlabilir bence ne diyecem doktor beni tartmadı hiç bi kere bile bende diyetisyene gidiyorum ayrıyeten ama
Yok ya almayız 34 kilo olur benim Allah korusun rabbim yazdıysa bozsun100 kilo olmam için 30 kilo almalıyım
Almam herhalde
Demekki sadece tansiyon bakıyorlar aynen bizdeOnemsemiyor demekki kiloyu tansiyon bakti bana sadece bugun