- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
Yok karnım normal genel ağrıyorVurduğu an mı ağrı o normal bn burdayım diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok karnım normal genel ağrıyorVurduğu an mı ağrı o normal bn burdayım diyor
Bişi yoktur inşallah bilim kurulu dernek başkanları vs toplanmazda doktorluk yapıyon diye yoo valla seni rahatlatmak içinYok karnım normal genel ağrıyor
Belki de gazdır yaBişi yoktur inşallah bilim kurulu dernek başkanları vs toplanmazda doktorluk yapıyon diye yoo valla seni rahatlatmak için
Biri hemen gelsin muneyi etiketlesinBişi yoktur inşallah bilim kurulu dernek başkanları vs toplanmazda doktorluk yapıyon diye yoo valla seni rahatlatmak için
Senle ben artık takılabilirizNe sen sor ne ben söyleyim 7 kilo aldım 19 haftadayım
Valla öyle gece Yemem hamile kalmadan önce nasılsam öyleyim ama bende çok fazla kusma felan olmadı benim tek eksiğim hareket yok akşama kadar işte oturuyorum akşamda eve git yemek hazırla sonra un çuvalı gibi yığılıyorumSenle ben artık takılabiliriz
Daha dur ayak şak diye çıkacak tekme tokat girişecek2 kez çok değişik hareket hissettim sanki içim çekiliyo gibi çok değişikti yaa. Sanırım büyük bi pozisyon değiştirme yaşandı.
Ben de nefes aldığım için alıyorumValla öyle gece Yemem hamile kalmadan önce nasılsam öyleyim ama bende çok fazla kusma felan olmadı benim tek eksiğim hareket yok akşama kadar işte oturuyorum akşamda eve git yemek hazırla sonra un çuvalı gibi yığılıyorum
O zmn bnmle de takılSenle ben artık takılabiliriz
Durma hmn sen etiketle bariBiri hemen gelsin muneyi etiketlesin
Kiloyu nefes aldığın için mi öyleyse bndeBen de nefes aldığım için alıyorum
2 öğünden 3 öğüne geçtim
Ve yürüyüşe çıkamıyorum
Yok yaa ensemde hala zaten kadın Rahat bırakmıyo hala.Durma hmn sen etiketle bari
Yazık uğraşmasınlar okumayla
Kız ne ettin sen bunlara peşindeler iz sürüyorlar aman sallaYok yaa ensemde hala zaten kadın Rahat bırakmıyo hala.
Ozaman senle ev de takılak pasta börek yapıp çağıralım birbirimizi yürümeyiz çene ile boğazBen de nefes aldığım için alıyorum
2 öğünden 3 öğüne geçtim
Ve yürüyüşe çıkamıyorum
Bence hiç bi şey Tamamen kişisel arıza mıknatıslığı durumum.Kız ne ettin sen bunlara peşindeler iz sürüyorlar aman salla
Beni doktorum tartmadi bugun sukurler olsunO zmn bnmle de takıl
Beni de beni de lütfennnn lütfennnnnOzaman senle ev de takılak pasta börek yapıp çağıralım birbirimizi yürümeyiz çene ile boğaz