- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Oy masallahh prenseseKizlar hersey yolundaymis bir kizim olacak insallah yuzde yuz kiz dedi doktor minicik ellerini acip kaptiyordu kuzucuk kilosu 440 gram boyu 22 cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy masallahh prenseseKizlar hersey yolundaymis bir kizim olacak insallah yuzde yuz kiz dedi doktor minicik ellerini acip kaptiyordu kuzucuk kilosu 440 gram boyu 22 cm
Aynen15 benimde hedefim inşallah geçmem inşallahBirsey olmaz canim ben de oyle az yememe ragmen aliyorum 4 kilo fln aldm daha cok alrm 9 aya 15 i gecmesem iyidir
ailede findik burunlu varsa ondandir endise etmeKızlar detaylardan çıktım herşeyi çok iyi dedi ama buun kemiği kısa dedi ya ailede genetik yada downlu dedi ne hissetmem gerekiyor bilmiyorum, üzgünüm
Burnu kucuktur annesiailede findik burunlu varsa ondandir endise etme
Güzel haberlerle gelBugun ogleden sonra kontrol gunum 1 aydir bekliyorum cok heyecanliym
Şükür cnm ...Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsinmerhabalar, mutlu haberlerle döndüm şükürler olsun. normal çıkmış sonucum. tabi bu ön sonuçmuş doktor kesin rapor da çıksın öyle konuşalım dedi ama % 80 değişmezmiş. içim rahatladı. 2 haftadır ilk kez güldüm resmen. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. bir değil binlerce şükür... darısı tüm haber bekleyen annelere olsun inşallah.
Insallah canimGüzel haberlerle gel
Sukurler olsun Allah saglikla kucaklamayi nasip etsinmerhabalar, mutlu haberlerle döndüm şükürler olsun. normal çıkmış sonucum. tabi bu ön sonuçmuş doktor kesin rapor da çıksın öyle konuşalım dedi ama % 80 değişmezmiş. içim rahatladı. 2 haftadır ilk kez güldüm resmen. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. bir değil binlerce şükür... darısı tüm haber bekleyen annelere olsun inşallah.
Istersen kilo vereyim deseydin kac istersinKendine başka doktor bul der kesin
Bu ay beni sevindir hiç kilo alma dedi arayı anca kapatırız diyo
Bugun kontrolum vardi bebis 550gr olmus 22+4 haftaligim. 50 ile baslamistim 57 olmusum biraz dikkat et dedi doktorumHanımlaaar sizler şuan kaç kilo aldınız ve bebişler kaç gr oldular acaba söyler misiniz
Masalllah bebisezayifmissin AllahtanBugun kontrolum vardi bebis 550gr olmus 22+4 haftaligim. 50 ile baslamistim 57 olmusum biraz dikkat et dedi doktorum
Son 1 ayda 4 kilo almisim nasil oldu anlamadim hersey bir anda oldu sanki karbonhidrata dikkat etmem gerekiyormusMasalllah bebisezayifmissin Allahtan
ailede findik burunlu varsa ondandir endise etme
İnşallah , amniosentez önerdi , çok korkuttu kendi doktorum da bnce normal dedi .Burnu kucuktur annesi
Hiç endişe etme bence. Amniyosentez de riskli çok zorda kalmadıkça yaptırmamak gerekiyor. Kendi drun normal demiş. Hemen de böyle söyleyip insanın aklına kurt düşürüyorlarİnşallah , amniosentez önerdi , çok korkuttu kendi doktorum da bnce normal dedi .
Ben de 2 gün önce yaptırdım çok şükür hiç ağrım olmadı hafif kasılma oluyordu arada bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. 3-4 güne kendiliğinden geçerKizlar tetanoz yaptirdim 2 saat once kol agrisi felaket aci esigim dusuk agridikca midem bulaniyor siz ne durumdasiniz yaptiranlar nasil gecer
Amiiin hepimize inşallahŞükür cnm ...Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin