- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
valla alabiliyorsan al canım hamilelikte yogun hormon değişimi vücudu yoruyor çalışmak zor oluyorValla kuzum normalde bence hemen başlanabilir. Ama benim ikiz olduğu için aynı doktor 40 gün rapor verebiliyormuş sene içinde. Ben rapor alıp ilk ayi cikarmayi planladim
45 diye biliyorum ben de emin değilimBir sene içinde zaten en fazla 40 gün rapor alınıyor öyle biliyorum
Hımm bende eğer devam ederse 40 gün rapor hakkımı kullanacağım ama belki ara ara kullanırım 24. Haftada izin alırım diye düşünüyorumEvet kuzum oyle sonrasinda da ucretsiz izine cikmayi planliyorum
valla sonuç pozitif olursa ben de öyle düşündüm pcr işi zor benim için her şey güzel olur inşallah hepimiz içinEvet kuzum oyle sonrasinda da ucretsiz izine cikmayi planliyorum
Hayır 40 çünkü ben geçen sene almıştım bir kaç kere bir haftalık rapor aldım araştırmıştım45 diye biliyorum ben de emin değilim
kızlar raporu kim veriyor ya benim dr fobim oldu bu yüzden ne zaman istesem vermiyorlar :)Hımm bende eğer devam ederse 40 gün rapor hakkımı kullanacağım ama belki ara ara kullanırım 24. Haftada izin alırım diye düşünüyorum
Evet prc yaptırmak çok zor ama ücretsiz izin de alınca Allah korusun olumsuz birşey olduğunda boşa gidecek izinvalla sonuç pozitif olursa ben de öyle düşündüm pcr işi zor benim için her şey güzel olur inşallah hepimiz için
5 gün kayboldu şimdiden baksanaHayır 40 çünkü ben geçen sene almıştım bir kaç kere bir haftalık rapor aldım araştırmıştım
kızlar raporu kim veriyor ya benim dr fobim oldu bu yüzden ne zaman istesem vermiyorlar :)
Evet allah korusun o yüzden ilk aylarda rapor alıp sonra ücretsiz izine çıkmak daha mantıklı gibuEvet prc yaptırmak çok zor ama ücretsiz izin de alınca Allah korusun olumsuz birşey olduğunda boşa gidecek izin
dönüş yapılır öyle bir durumda ücrestsiz de birkaç kez bozabiliyorsun diye biliyorum inşallah da sorunsuz olur her şeyEvet prc yaptırmak çok zor ama ücretsiz izin de alınca Allah korusun olumsuz birşey olduğunda boşa gidecek izin
Evet ama belki hamileliğinizin güzel sorunsuz geçer gidersiniz5 gün kayboldu şimdiden baksana
Evet bencede daha iyi olurEvet allah korusun o yüzden ilk aylarda rapor alıp sonra ücretsiz izine çıkmak daha mantıklı gibu
aynen ya hastayken bile vermediler bana öğretmene gıcıklar mıdır nedir :)evet rapor almak zor gerçekten aile hekimliği en fazla bir gün veriyor
Evet bozulabilir ama o ücretsiz izini en fazla iki kere alabilirsiniz üç dört kere de kullanılmıyordönüş yapılır öyle bir durumda ücrestsiz de birkaç kez bozabiliyorsun diye biliyorum inşallah da sorunsuz olur her şey
Kadın dogumcun veriri bence yavrum benimki vEririm dedikızlar raporu kim veriyor ya benim dr fobim oldu bu yüzden ne zaman istesem vermiyorlar :)
Bana da vermediler eşim polis oma verdiler bencede öğretmenlere gıcıklaraynen ya hastayken bile vermediler bana öğretmene gıcıklar mıdır nedir :)
Özeller rapor verebiliyor mu pekiKadın dogumcun veriri bence yavrum benimki vEririm dedi
rapor bakarız önce artık alabilirsek neyse ben bir pozitifi göreyim de dereyi görmeden paçaları sıvadımEvet allah korusun o yüzden ilk aylarda rapor alıp sonra ücretsiz izine çıkmak daha mantıklı gibu
Evet bozulabilir ama o ücretsiz izini en fazla iki kere alabilirsiniz üç dört kere de kullanılmıyor
dönüş yapılır öyle bir durumda ücrestsiz de birkaç kez bozabiliyorsun diye biliyorum inşallah da sorunsuz olur her şey