- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
asistan veriyor gibi konuşmadı kendisiyle konuşayım bir de o zaman transferden önceKadın dogumcun veriri bence yavrum benimki vEririm dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asistan veriyor gibi konuşmadı kendisiyle konuşayım bir de o zaman transferden önceKadın dogumcun veriri bence yavrum benimki vEririm dedi
Benimki özel kuzum veriyorÖzeller rapor verebiliyor mu peki
Aynen ya yürüyünce bile korkuyorumAy keşke bizimde herşeyimiz normal olsa ki bizde çalışsak ama insan korkuyor ayakta kalsam.bisey olur mu diye
Olacak inşallah dualarımız sizinlerapor bakarız önce artık alabilirsek neyse ben bir pozitifi göreyim de dereyi görmeden paçaları sıvadım
Çok iyi bende sorarım olmazsa ben özel veremiyor zannediyordumBenimki özel kuzum veriyor
Benim doktor bi de 20 dakikadan fazla ayakta kalmayacaksın dedi e kapıcam 20 dakika sonra sıraya mi yatacağımAynen ya yürüyünce bile korkuyorum
hiç sorma hatta ben nöbetten korkuyorum sürekli her teneffüs merdiven in çık normalde bile yoruluyoruz hamileyken kaldıramaz insan..lakin kolayca kalıp doğuranlar eleştiriyor bu durumu anlamıyorlar haldenAy keşke bizimde herşeyimiz normal olsa ki bizde çalışsak ama insan korkuyor ayakta kalsam.bisey olur mu diye
oturmak felan olmuyor mu ya uzanmak mı gerekiyorBenim doktor bi de 20 dakikadan fazla ayakta kalmayacaksın dedi e kapıcam 20 dakika sonra sıraya mi yatacağım
aynen eşim benden kolay alıyor bizi yarım gün çalışıp rapor istiyoruz zannediyorlar şımarık görüyorlar heralde bir bilseler neler çekiyoruzBana da vermediler eşim polis oma verdiler bencede öğretmenlere gıcıklar
Evet ya kesinlikle hani kimsede yardımcı olmaz. Nöbet yazilmasin idare edin desek hepsi itiraz ederhiç sorma hatta ben nöbetten korkuyorum sürekli her teneffüs merdiven in çık normalde bile yoruluyoruz hamileyken kaldıramaz insan..lakin kolayca kalıp doğuranlar eleştiriyor bu durumu anlamıyorlar halden
Olur heralde ama ne bileyim ben tedirgin oluyorumoturmak felan olmuyor mu ya uzanmak mı gerekiyor
valla senin dr iyiymiş sen rapor haklarını kullan çalışmak zorunda kalırsan nöbet tuttamaz raporu al canım raporunla idareye dilekçe ile verEvet ya kesinlikle hani kimsede yardımcı olmaz. Nöbet yazilmasin idare edin desek hepsi itiraz eder
o zaman hep rapor vericekBenim doktor bi de 20 dakikadan fazla ayakta kalmayacaksın dedi e kapıcam 20 dakika sonra sıraya mi yatacağım
Rapor verir de iste 40 günden sonra napariz allah kerim evetdediğin gibi yapabilirim doğru söylüyorsun. Ay inşallah bi sağlıkla devam etsevalla senin dr iyiymiş sen rapor haklarını kullan çalışmak zorunda kalırsan nöbet tuttamaz raporu al canım raporunla idareye dilekçe ile ver
bir şey olmayacak korkma canım çalışmaya başlayınca az ders alırsın branşını bilmiyorum tabi sınıf öğretmeni değilsen eğer..sen transferden sonra havuçsuyu içtin mi nerden bulcaz havuç yesek olmuyor muRapor verir de iste 40 günden sonra napariz allah kerim evetdediğin gibi yapabilirim doğru söylüyorsun. Ay inşallah bi sağlıkla devam etse
Evet içtim kuzum bana doktorum önermişti. Istanbulda taze sıkılmış her yerde bulunuyordu ama manisaya gelince zorlandık sonra annemde katı meyve sikacagi vardı onu getirdi. Ben bir cay bardağı içtim 4 havuctan falan anca bir cay bardağı çıkıyor. Bir de yarim avokado, 2 ceviz ve bir avuc kabak cekirdegi mutlaka yemeye calisbir şey olmayacak korkma canım çalışmaya başlayınca az ders alırsın branşını bilmiyorum tabi sınıf öğretmeni değilsen eğer..sen transferden sonra havuçsuyu içtin mi nerden bulcaz havuç yesek olmuyor mu
Ben sabah 9.30 da vurduruyorum hep ayni saattekızlar bu progestan iğneler hep aynı saatte mi vuruluyor siz kaçta vurduruyordunuz
Ben 2 kutu alıyorum reçeteli 49 lira tutuyor.Yazdır bence daha uygua gelirben diğer ilaçlarla birlikte aldım canım 147 tl tuttu hepsi yarın eşim tekrar alacak o zaman yazayım yine
Bence Yani kim ne derse desin 1 hafta dinlenilmeli evde.İnsan ayaktayken ya da çallıyorken farkında olmadan Bile ani hareketler yapıyor yoruluyor ediyor.Bi 7 gün ayaklarını kaldırıp yatmak lazım çok az da evin içinde hafif hafif dolaşmak lazım hızlı bi şekilde hareket etmeden yerleşmesi içimolmadı öyle yapayım ne zaman başlayım çalışmaya sizce?? pozitif olursa sonuç