- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
ben diğer ilaçlarla birlikte aldım canım 147 tl tuttu hepsi yarın eşim tekrar alacak o zaman yazayım yineBir şey soracağım canım senücretli reçetesiz ne kadarsa aldın eczaneden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben diğer ilaçlarla birlikte aldım canım 147 tl tuttu hepsi yarın eşim tekrar alacak o zaman yazayım yineBir şey soracağım canım senücretli reçetesiz ne kadarsa aldın eczaneden?
Tutamam yani ben çok fazla daha stres olurum diye içmedim diğer transferimde de hiç içmemiştim evet zaten kendinizi bilirsiniz mesela ben heyecanlanınca felan daha çabuk tuvalet ihtiyacı hissediyorum su içmeme gerek yokçok abartmaya gerek yok o zaman yani :)
Aaaa sende mi öğretmensin kuzucumBen kendıme seni hedef gösteriyorm. Senınkı 2 sinde transferfi benım 10unda yani 1 hafta öndesın. Yarın kalp atısı duyarsanız ki inşallah haftaya da biz duyarız modundayım
15 gundur Bukadar yatmaya alısmısken haftaya okullarda acılacak iş başı nasıl yapılır yahu
sağol kuzum dolaşayım valla :)Bende 1 saat önce başladım içmeye gidiyorum1.5-2 lt içmişimdşr kesin.Eğer su içtiğiniz halde tuvaletiniz gelmemiş hissederseniz 10 dk kala dolaşın bi oyana buyana.Hareket ettikçe gelir tuvaletin bende çok çok sıkılmıştım transferden 15 dk sonra filan girdim tuvalete.
Çok abartma 4 bardak yeterli oluyor. Kimisi çok fazla içiyor. Bir de 45 dakika önce 4 bardak içsen doluyor mesane. Onun haricinde süre kısa zaten transfer max 5 dakika sürüyor merak etme hiç kuzum aklında olsun sadece transfer sırasında bana doktorum çok derin nefes alma demişti kısa ve yüzeysel nefes al embriyo konulurkenidrara sıkışık kalmak sorun değil dimi canım ben de tutarım diye düşünüyorum aşılamalardan tecrübe :)
aynen canım ay heycanlandım :)Tutamam yani ben çok fazla daha stres olurum diye içmedim diğer transferimde de hiç içmemiştim evet zaten kendinizi bilirsiniz mesela ben heyecanlanınca felan daha çabuk tuvalet ihtiyacı hissediyorum su içmeme gerek yok
Bende öğretmenimAaaa sende mi öğretmensin kuzucum
aaa ben de kızlar ya siz aşı olmuş muydunuz bu pcr işi nolcak bir de benim transferin 4.günü seminer başlıyor ne yapayım sizce gideyim mi izin mi istiyim ??Aaaa sende mi öğretmensin kuzucum
Ben oldum aşı bence izin al ben almıştım okul varken 10 günaaa ben de kızlar ya siz aşı olmuş muydunuz bu pcr işi nolcak bir de benim transferin 4.günü seminer başlıyor ne yapayım sizce gideyim mi izin mi istiyim ??
canım dr 3 gün veriyormuş rapor zaten benim tatile geliyor 4. gün okul başlıyor idare 2 gün izin yazsa sonra napıcam aile hekimine mi gitsem acabaBen oldum aşı bence izin al ben almıştım okul varken 10 gün
sen ne zaman aşı oldun transferden önce miBen oldum aşı bence izin al ben almıştım okul varken 10 gün
Hımm onu bilmiyorum hiç ben direk 10 gün almıştım sorun olmadıcanım dr 3 gün veriyormuş rapor zaten benim tatile geliyor 4. gün okul başlıyor idare 2 gün izin yazsa sonra napıcam aile hekimine mi gitsem acaba
Bende aşımı oldum kuzum. Izin al aile hekimi veriyoraaa ben de kızlar ya siz aşı olmuş muydunuz bu pcr işi nolcak bir de benim transferin 4.günü seminer başlıyor ne yapayım sizce gideyim mi izin mi istiyim ??
anladım canım senin dr kimdi iyiymişHımm onu bilmiyorum hiç ben direk 10 gün almıştım sorun olmadı
Evet transferden önce olmuştum iki dozu dasen ne zaman aşı oldun transferden önce mi
olmadı öyle yapayım ne zaman başlayım çalışmaya sizce?? pozitif olursa sonuçBende aşımı oldum kuzum. Izin al aile hekimi veriyor
Valla kuzum normalde bence hemen başlanabilir. Ama benim ikiz olduğu için aynı doktor 40 gün rapor verebiliyormuş sene içinde. Ben rapor alıp ilk ayi cikarmayi planladimolmadı öyle yapayım ne zaman başlayım çalışmaya sizce?? pozitif olursa sonuç
Bir sene içinde zaten en fazla 40 gün rapor alınıyor öyle biliyorumValla kuzum normalde bence hemen başlanabilir. Ama benim ikiz olduğu için aynı doktor 40 gün rapor verebiliyormuş sene içinde. Ben rapor alıp ilk ayi cikarmayi planladim
Evet kuzum oyle sonrasinda da ucretsiz izine cikmayi planliyorumBir sene içinde zaten en fazla 40 gün rapor alınıyor öyle biliyorum