maaşallah :) yükselir Allah' ın izniyle güzel düşünün, moralinizi yüksek tutun :)
Çok şükür artmış zaten daha anca artacak merak etme güzel gidiyor herşey
Masallaaahahh ne güzel haber bu
Tebrikler canım benim demistik çok erken diyeYa kızlaaaaaar ben geçen gün yaptım test dedim Ya.6.günğmdü erken filan diyorduk 1.77 çıkmıştı ama ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum ama üzüldüm demiştim.Bugün 8.günüm eşimin zoruyla yine bi kan testi yaptırmaya gittik.Test negatif yazıyor ama betahcg değeri 30.27 gözüküyor.Bu çok güzel ve mutlu bi haber dimiyani cuma normal kan test günüm ve o zamana kadar yükselir inşaAllah değerlerim kesin net ve güzel haberler alırız
Evet ama işte merak yine sizin sözlerine göre çok düşünmüyordum nasılsa daha erken.Bu kadar erken belli olmaz diye çok kutluyum anlatamam.Dağlıklı bi şekilde ilerler inşTebrikler canım benim demistik çok erken diye❤
Ben varım canım hala takılıyor serum haftada bir kereArkadaşlar merhaba bende pazartesi transfer olacağım inşallah.Bu ikinci dememem olacak.sizlere bir şey sormak istiyorum cd56 testi sonucuna göre prograf ilaç kullanan ve serum taktıran oldu mu acaba
Peki prograf verildi mi sizeBen varım canım hala takılıyor serum haftada bir kere
Onun farklı versiyonu olan prednol verildi. Hâlâ kullanıyorum onu daPeki prograf verildi mi size
Inşallah canım benim kat kat katlansın bebişin sıkı sıkı tutunsun sana ❤Evet ama işte merak yine sizin sözlerine göre çok düşünmüyordum nasılsa daha erken.Bu kadar erken belli olmaz diye çok kutluyum anlatamam.Dağlıklı bi şekilde ilerler inş
Hadi gözün aydın canımKızlaaaaaaaarrr ben şu an mal oldum.
Sabah eşim aşıya gıdecektı bende takıldım pesıne nasılsa çıkmaz daha 7.gun kan versem nolcakkı dıye.. Sımdı sonucta çıkmıs 135
Afalladım sımdı bakınca
Çok sevindim , sağlıkl kucağına al inşallahKızlaaaaaaaarrr ben şu an mal oldum.
Sabah eşim aşıya gıdecektı bende takıldım pesıne nasılsa çıkmaz daha 7.gun kan versem nolcakkı dıye.. Sımdı sonucta çıkmıs 135
Afalladım sımdı bakınca
Yok canım 2 taneÇok sevindim , sağlıkl kucağına al inşallahtek transfer miydi sizin
Kızlaaaaaaaarrr ben şu an mal oldum.
Afalladım sımdı bakınca
Çok güzel haber.Kızlaaaaaaaarrr ben şu an mal oldum.
Afalladım sımdı bakınca
Yaaaa çok mutlu oldum, çok şükür sağlıkla devam etsin inşallah gozunuz aydinKızlaaaaaaaarrr ben şu an mal oldum.
Afalladım sımdı bakınca
Bende dun 2 tane gordum kuzum. Bisey dedi mi doktor kac mm falan diye ?Kızlar ben bugün keseyi gordum cok sukur gören varmi baska acaba❤❤❤
Gayet iyi dedi suan mm söyledi ama unuttum ultrason kağıdında yazmasi lazimBende dun 2 tane gordum kuzum. Bisey dedi mi doktor kac mm falan diye ?
Anladım kuzum inşallah kalp atışlarını da görürüzGayet iyi dedi suan mm söyledi ama unuttum ultrason kağıdında yazmasi lazim
Canım hayırlı olsunRandevu almadan gittim ama sonuclari ertesi gun ogleden sonra veriyolar