- 5 Ağustos 2021
- 24
- 9
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 kişi oldu)))Hoş geldin. 4 kişi olduk 12.gün transfer yaptıran. Umarım hepimiz güzel haberlerimizi veririz birbirimize . Benim göğüslerim şişti ve sızlıyo kasıklarımdada ağrı oluyo arada
Belırtı denılmez bence ama sadece dun gece sol kalçam çok agrıdı hatta progestan ıgneden dıye dusunduk sonradan.Çok güzel haber. Güzel güzel artsın ve sağlıkla kucağına al insaallah. 5. Gün embriyosu muydu? Belirti var mıydı?
CANIM MAŞALLAH HAYIRLISI OLSUN TEBRİK EDERİM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ...Ya kızlaaaaaar ben geçen gün yaptım test dedim Ya.6.günğmdü erken filan diyorduk 1.77 çıkmıştı ama ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum ama üzüldüm demiştim.Bugün 8.günüm eşimin zoruyla yine bi kan testi yaptırmaya gittik.Test negatif yazıyor ama betahcg değeri 30.27 gözüküyor.Bu çok güzel ve mutlu bi haber dimi yani cuma normal kan test günüm ve o zamana kadar yükselir inşaAllah değerlerim kesin net ve güzel haberler alırız
CANIM HAYIRLISI OLSUN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN KOKUSUNUDA DUYARSIN İNŞALLAH ...Kızlaaaaaaaarrr ben şu an mal oldum.
Sabah eşim aşıya gıdecektı bende takıldım pesıne nasılsa çıkmaz daha 7.gun kan versem nolcakkı dıye.. Sımdı sonucta çıkmıs 135
Afalladım sımdı bakınca
M MUTLUGULLYa ciddi misin içime su serptin yemin ederim . Çok çok teşekkür ederim hadi totem yapalım. Pazara kadar hiç bişey yapmak yok . Pazar direk kanda bakalım.
Hahahahha. Okurken güldüm kendi halime ya. Ben birde üzüldüm sabah . Söz veriyorum yapmayacağım.M MUTLUGULL
İtiraf ediyorum ikinizi okuduktan sonra bgn kendime yapmayacağım diye söz verdiğim halde gittim erken gebelik testi aldım. Yaparken de kendi kendime dedim hatta suan 45 TL yi çöpe atıyorum diye nitekim öyle de oldu hic birsey çıkmadı hic de üzülmedim. Atraksiyon yaşadım şimdi persembeden önce yapmama sözüme geri döndüm. Sizi de davet ediyorum 12 transferleri persembeden önce yapmayalım lütfen
Yaaa gerçekten beni de güldürdün ya valla biz pazara kadar dayanma kararı aldık ama hadi bakalım ne kadar dayanabileceğizM MUTLUGULL
İtiraf ediyorum ikinizi okuduktan sonra bgn kendime yapmayacağım diye söz verdiğim halde gittim erken gebelik testi aldım. Yaparken de kendi kendime dedim hatta suan 45 TL yi çöpe atıyorum diye nitekim öyle de oldu hic birsey çıkmadı hic de üzülmedim. Atraksiyon yaşadım şimdi persembeden önce yapmama sözüme geri döndüm. Sizi de davet ediyorum 12 transferleri persembeden önce yapmayalım lütfen
Sağol canım Allah razı olsun hepimizin inşaAllahCANIM MAŞALLAH HAYIRLISI OLSUN TEBRİK EDERİM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ...
Merhana 3 agustos transfer oldu 5. Gün embriyosu 10 gun test sonucum 74.54 12. Gun test sonucu 194.54 cuma günü kese gorulucek . Herkeain gönlune gore olsu17Herkese merhaba!!!Antalyadan yazıyorum
16 haziran ilk tedavi başladım
25 haziran OPU oldu: 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.. son hafta regl bekliyorum ve ağustos transfer olacak. Benimle bekleyenler var mi?
ANNE ADI TRANSFER GUNU BETA HCG SONUCUSaturnyildizi 03.08 negatif rahsan16341634 04.08 16.08/ 87 hcg POZITIF Cerenace 02.08 11.08/ 950 hcg POZITIF Ozyrny 02.08 15.08 / 2894 hcg POZITIF Nuray1033 12.08 MUTLUGULL 12.08 gl0303 Simin55 12.08 Nimet yardim 02.08 09.08/ 71.18 hcg POZITIF Tc_umutlu_bekleyis 05.08 negatif Os_gul Bulutumsu7 Mimi9 12.08 rafadankafa 31.07 negatif Yolcu06 09.08 Birumuttu 03.08 POZITIF elfinn5 12.08 Begonvilleee 05.08 15.08/ 205 hcg POZITIF Arzu777 30.07 negatif annebeanne 23.08 kostebekxxxxxxx1 10.08 17.08/ 135hcg POZITIF minikkuzu34 07.08 allahtan umut kesilmez 09.08/ 595 hcg POZITIF Wolforest 05.08 Cyd63 07.08 Asli2009 14.08 sureyya9 09.08 17.08 / 30.27 hcg POZITIF humeyra92 12.08
TebriklerMerhana 3 agustos transfer oldu 5. Gün embriyosu 10 gun test sonucum 74.54 12. Gun test sonucu 194.54 cuma günü kese gorulucek . Herkeain gönlune gore olsu
Günaydın canım hadi inşallah ❤Herkese günaydın bende sabah sabah hastanedeyim inş bügün başlarız transfere hazırlık
Günaydın canım benim hayırlısı olsun inşallah bize de haber ver❤Herkese günaydın bende sabah sabah hastanedeyim inş bügün başlarız transfere hazırlık
Canım nasılsın? Nasıl gidiyor var ni hiç belirtim falan benim hala bişeyim yok normal mi acabaGünaydın canım hadi inşallah ❤
Hayırlısı olsun kuzum.Doğru demiş kalitelisini kaybetmemek en iyisi.Sıkma canını hayırlısıni dileyelim Allahtan.Bende ilk transferi kaybetmiş biri olarak seni anlıyorum çok iyi.Uzaktan üzme kendini destekte üzüleceksin elbette.En yakın zamanda sağlıklı bebişlerine kavuşursun inşaAllahGene olmadı kızlar(((yasmin hapı verdiler bir ay daha ertelendi. İyice temizlememiş rahim (((diyor iyi kaliteli embriyo var şimdi transfer yapsam tutmaz onu kaybetmek istemiyorum diyor dok doğru aslında bu yüzden kabul ettim nasip(((ben sizi takip edecem tablo her gün bakarım Herkese bol bol şans kızlar
Geç olsun güç olmasın benim embriyolarınm martta toplanmıştı kaç ay hep ertelendi baska sebepler cıktı nasip bu zamanaymisondan hiç üzülme hayırlısı olsun inşallahGene olmadı kızlar(((yasmin hapı verdiler bir ay daha ertelendi. İyice temizlememiş rahim (((diyor iyi kaliteli embriyo var şimdi transfer yapsam tutmaz onu kaybetmek istemiyorum diyor dok doğru aslında bu yüzden kabul ettim nasip(((ben sizi takip edecem tablo her gün bakarım Herkese bol bol şans kızlar
Sağol canım Gitcem tatil keyfini bakacam)))Hayırlısı olsun kuzum.Doğru demiş kalitelisini kaybetmemek en iyisi.Sıkma canını hayırlısıni dileyelim Allahtan.Bende ilk transferi kaybetmiş biri olarak seni anlıyorum çok iyi.Uzaktan üzme kendini destekte üzüleceksin elbette.En yakın zamanda sağlıklı bebişlerine kavuşursun inşaAllah