Benim transferimde de ilaçlara reglimin 5.gün başladım hatta 6 bile diyebilirim. Transfer niyetiyle gitmemiştim o ay rutin kontroldü doktor hemen başlattı. Kalınlık icin birsey diyemem ama doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği diye düşünürüm doktoruma güvenirim senin yerinde olsam hic stres yapmam. Sloganımız ‘hersey güzel olacak’Kızlar iyi akşamlar. Ben bugün gittim doktora 3 günüm benim. Endonetrium 8mm duydum dedi ama benim aşırı kanama vardı . İlk defa böyle birşey yaşıyorum. Çarşamba günü gel dedi biraz azaltsın falan . Çarşamba 5 günüm olacak yani ilaçları başlamak için geç değil mi??Hem 3 günü endometrium çok kalın bence
Canim cok sevindim hayirli ugurlu olsun. Biraz rahatsizlandim giremedim siteye. Cok sukur pozitif haberi aldim
Randevu almadan gittim ama sonuclari ertesi gun ogleden sonra veriyolarKızlar birşey sorucam aile hekimine gitmek için randevu almak gerekiyor mu
Geçmiş olsun, siz cevap vermeyince endişelendim çok sevindim hayırlı olsunCanim cok sevindim hayirli ugurlu olsun. Biraz rahatsizlandim giremedim siteye. Cok sukur pozitif haberi aldim❤ insallah devami da nasip olur ..
Önceden oturduğum yerde randevusuz bakılmıyordu buradakini bilmiyorum randevu bilgisi de çıkmıyor test yaptırcam e nabız da çıkıyor dimi canımRandevu almadan gittim ama sonuclari ertesi gun ogleden sonra veriyolar
Aynen öyle canımBenim transferimde de ilaçlara reglimin 5.gün başladım hatta 6 bile diyebilirim. Transfer niyetiyle gitmemiştim o ay rutin kontroldü doktor hemen başlattı. Kalınlık icin birsey diyemem ama doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği diye düşünürüm doktoruma güvenirim senin yerinde olsam hic stres yapmam. Sloganımız ‘hersey güzel olacak’
Valla ben direk gidiyorum her zaman TC söylüyorum sıra alıyorum bu kadarKızlar birşey sorucam aile hekimine gitmek için randevu almak gerekiyor mu
Ben pazartesi gitti aile hekime kan vermeye yani beta hcg sabah verdim öğlen e nabıza düştüÖnceden oturduğum yerde randevusuz bakılmıyordu buradakini bilmiyorum randevu bilgisi de çıkmıyor test yaptırcam e nabız da çıkıyor dimi canım
Bende sabah gidiyim son bi umut işteBen pazartesi gitti aile hekime kan vermeye yani beta hcg sabah verdim öğlen e nabıza düştü
Aay bugun ne güzel haberler aldık sizden yaaa cok sevındım.... Saglıkla devamı gelsin hep ınsallaah darısı bizeGittim canım tek kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor
Valla sizden böyle güzel haberler aldıkca benim gibi gamsız biri bile heyecanlanıyorCanim cok sevindim hayirli ugurlu olsun. Biraz rahatsizlandim giremedim siteye. Cok sukur pozitif haberi aldim❤ insallah devami da nasip olur ..
Geçmiş olsun, siz cevap vermeyince endişelendim çok sevindim hayırlı olsun
Cok saolun kizlarr❤Valla sizden böyle güzel haberler aldıkca benim gibi gamsız biri bile heyecanlanıyortebrık ederım ınsallaah saglıkla devamı gelsın
Amin canım benim inşallahAay bugun ne güzel haberler aldık sizden yaaa cok sevındım.... Saglıkla devamı gelsin hep ınsallaah darısı bize
Bende de oluyordu son bi kaç gündür ama sol tarafımda gebeliği öğrendiğinden beri bende psikolojik sanıyordumKızlar iyi geceler su saatte tabıkı hepınız uyuyorsunuz ama ben gram uyuyamadım. Belim desem değil ama sol kalça tarafım da inanılmaz bır agrı var bacagıma falan vuruyor agrısı. Nedir ne degıldır bılmıyorum ama uyku uyutmadı resmen
Çok şükür canım çok sevindim devamıda gelecek inşallah ben inanıyorum stresten hastalandın galiba sen biraz rahatlamışsındır inşllah ❤Canim cok sevindim hayirli ugurlu olsun. Biraz rahatsizlandim giremedim siteye. Cok sukur pozitif haberi aldim❤ insallah devami da nasip olur ..
Benim ogrenmeme de cok var daha psıkılojık degıldır zannetmem.Bende de oluyordu son bi kaç gündür ama sol tarafımda gebeliği öğrendiğinden beri bende psikolojik sanıyordum
Çok sevindim gözün aydınCanim cok sevindim hayirli ugurlu olsun. Biraz rahatsizlandim giremedim siteye. Cok sukur pozitif haberi aldim❤ insallah devami da nasip olur ..
Kuzum progestan iğne falan oluyor musun onlar benim çok ağrı yapıyor kalçam daKızlar iyi geceler su saatte tabıkı hepınız uyuyorsunuz ama ben gram uyuyamadım. Belim desem değil ama sol kalça tarafım da inanılmaz bır agrı var bacagıma falan vuruyor agrısı. Nedir ne degıldır bılmıyorum ama uyku uyutmadı resmen