- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiin inşallah, hep birlikte mutlu olalım, güzel sonular alalım :)Olucak canım güzel düşünelim güzel olsun. Herşet güzel olıcak
Benimde var canım her gün iğnem gidip geleceğim. Ben diğer transferimde bir gün dinlenip ise dönmüştüm tutmuştu. Oturup kalkma ile çok alakası olmuyor. Rabbim yazdıysa oluyor inşallah güzel sonuçlar alırızYarında iğnem var iğneye gideceğim dönüşte tekrar merdiven çıkmam gerekicek inşallah bi sorun olmaz tevekkül Allah
Inşallah canım ya zaten bülent hocada çok yatağa bağlı kalma dedi ama iste insan yine korkuyorBenimde var canım her gün iğnem gidip geleceğim. Ben diğer transferimde bir gün dinlenip ise dönmüştüm tutmuştu. Oturup kalkma ile çok alakası olmuyor. Rabbim yazdıysa oluyor inşallah güzel sonuçlar alırız
Korkma olacak inşallah kavucagiz bizde bebeklerimize, iyi düşünelim iyi olsunInşallah canım ya zaten bülent hocada çok yatağa bağlı kalma dedi ama iste insan yine korkuyor
Inşallah canım yaa ❤Korkma olacak inşallah kavucagiz bizde bebeklerimize, iyi düşünelim iyi olsun
Şuan ben estrofem kullanıyorum canım. Rahmi hazırlık sürecindeyim
Bende yeni başladım estrofeme demekki aynı zamanlarda olack transferimizŞuan ben estrofem kullanıyorum canım. Rahmi hazırlık sürecindeyim .
Ilaç kullanmıyor musunuz belkide hamilesinizdir belli mi olurBenim hala tık yok bugün 33 adet günüm
Ne güzel 3 kişi olduk hepimizin güzel haberler alması ümidiyleBende yeni başladım estrofeme demekki aynı zamanlarda olack transferimiz
Hayır hiç birşey kullanmıyorum, bu ay eşimle denemek ama şuan testleri negatif . İnş yakın zamanda gelirlerBeklemek devam))))Ilaç kullanmıyor musunuz belkide hamilesinizdir belli mi olur
Hayırlısı olsun inşallah o zamanHayır hiç birşey kullanmıyorum, bu ay eşimle denemek ama şuan testleri negatif . İnş yakın zamanda gelirlerBeklemek devam))))
olmaması çok normal canınızı hiç sıkmayın. çoğu kadında belirti olmaz zaten. transferin kaçıncı günündesiniz?Ya bende hiç bir belirti yok yok ne kasıkağrısı nede başka birşey erken mi acaba yoksa tutmadı mı
Merhaba canım benim de transferimin 4.günü hiçbir belirti yok. Belki de var farkında değilim çünkü aramıyorum.Rahat ol tadını çıkar her şey olacağına varıyorBu gün 2. Gun ne kasik ağrısı ne bel ağrısı bide kabızlık falanda olmadı bilemedim
Merhaba, sizin taze transfer miydi, biz bir kaç kişi ay ortasında transfer olacağız sanırım. heyecandan gün geçmiyorMerhaba canım benim de transferimin 4.günü hiçbir belirti yok. Belki de var farkında değilim çünkü aramıyorum.Rahat ol tadını çıkar her şey olacağına varıyor
Merhaba,dilerim herkes güzel haberler alır.Dondurulmuş transfer oldum ben haliyle de ilaç etkisini de daha az yaşıyorum.Pozitif sonuca ulaşırsam şayet hepinize fazlaca moral olacağımdan emin olabilir siniz sizin transfer taze mi olacak?Merhaba, sizin taze transfer miydi, biz bir kaç kişi ay ortasında transfer olacağız sanırım. heyecandan gün geçmiyor
güzel haberlerinizi alalım inşallah bize de moral olsun :)
Benim de 12-13 ağustos gibi dondurulmuş transfer olacak. ne zaman test yapacaksınız, dondurulmuş transferde 6. günde gebelik haberi alanlar olmuş :)Merhaba,dilerim herkes güzel haberler alır.Dondurulmuş transfer oldum ben haliyle de ilaç etkisini de daha az yaşıyorum.Pozitif sonuca ulaşırsam şayet hepinize fazlaca moral olacağımdan emin olabilir siniz sizin transfer taze mi olacak?