Embriyo kalitesiMerhaba bende ilaç kullanıyorum şuan hafta sonu toplanacak inşallah güzel çıkar 3 ab nedir acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Embriyo kalitesiMerhaba bende ilaç kullanıyorum şuan hafta sonu toplanacak inşallah güzel çıkar 3 ab nedir acaba?
Bende istanbuldayım Bahçeci FulyadaAcıbademde yapcam canım benim istanbuldayım sen nerdesin
Çok birlikte bekliycez artık ilk denemenizmi sizindeBende istanbuldayım Bahçeci Fulyada
Yok benim 3.denemem daha önce düşükle sonuçlandı inşallah şimdi güzel olur sonuçÇok birlikte bekliycez artık ilk denemenizmi sizinde
aynı tarihte olacağız umarım güzel haberler alırız, ilk denemeniz mi acaba :)Mwehaba bende 12sinde transfwr olucam . Umarım hepimizin sonucu pozitif olur
Evet canım ilk denemem ohss den dolayı beklemeye karar vermişti doktorum. 12sindede transferim var umarım . İkimizinde bebekleri sımsıkı tutunur bize umarım. Ben şimdilik estrofem kullanıyorum ve folik asit. Sen ne kullanıyorsun?aynı tarihte olacağız umarım güzel haberler alırız, ilk denemeniz mi acaba :)
bende günde 3 estrofem, günde bir coraspin ve folik asit olarak Q folin kullanıyorumEvet canım ilk denemem ohss den dolayı beklemeye karar vermişti doktorum. 12sindede transferim var umarım . İkimizinde bebekleri sımsıkı tutunur bize umarım. Ben şimdilik estrofem kullanıyorum ve folik asit. Sen ne kullanıyorsun?
Hayırlısı olsun insallah bu sefer tutar birbirimizi haberdar edelim benimde ilk denemem pkos var bende eş kaynaklida ufak tefek sorunlarlar var bakalim nasil olcak umutluyuz insallah iyi olur hersey ❤Yok benim 3.denemem daha önce düşükle sonuçlandı inşallah şimdi güzel olur sonuç
Hadi bakalım beraber güzel haberlerlebende günde 3 estrofem, günde bir coraspin ve folik asit olarak Q folin kullanıyorum
İnşallahhh Valla 1.5 yıldır bekliyorum hiçbi sebep yok eşimde de bende de olmadı nasip umarım güzel haberler alırızHadi bakalım beraber güzel haberlerle
Merhaba benimde bir aksilik çıkmazsa ağustos ortaları gibi transferim olacak tam tarih belli değil adetimi bekliyorumHerkese merhaba!!!Antalyadan yazıyorum
16 haziran ilk tedavi başladım 25 haziran OPU oldu: 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.. son hafta regl bekliyorum ve ağustos transfer olacak. Benimle bekleyenler var mi?
InşallahHayırlısı olsun insallah bu sefer tutar birbirimizi haberdar edelim benimde ilk denemem pkos var bende eş kaynaklida ufak tefek sorunlarlar var bakalim nasil olcak umutluyuz insallah iyi olur hersey ❤
1.5 çok az yaaa ben 5 sene bekliyorum (((İnşallahhh Valla 1.5 yıldır bekliyorum hiçbi sebep yok eşimde de bende de olmadı nasip umarım güzel haberler alırız
Bende aynı şuan bat 2 Ağustos gözüküyor inş gelirlerMerhaba benimde bir aksilik çıkmazsa ağustos ortaları gibi transferim olacak tam tarih belli değil adetimi bekliyorum
Hoşgeldin inşallah pozitif sonuç alırsınızKızlar merhaba sürpriz bir şekilde bu ay ben de katılıyorum aranıza. Kürtajdan sonra ilk adetimi oldum, bgn doktor hemen transfer hazırlığına başlayalım dedi, bende bgn ilaçlara başladım. Sürpriz oldu bize de bu kadar çabuk beklemiyorduk. Umarım hepimiz için hayırlısı olur
Merhaba kızlarrr benimde transfer 5 ağustos heyecanla bekliyorumHerkese merhaba!!!Antalyadan yazıyorum
16 haziran ilk tedavi başladım 25 haziran OPU oldu: 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.. son hafta regl bekliyorum ve ağustos transfer olacak. Benimle bekleyenler var mi?