Zor süreçlerden geçtik transfer sürecine gelene kadar 6 ay geçti çıkmazsa her türlü üzüleceğim ama bi yandan da merak ediyorum ya 5. Gun embriyosu 2 tane blast transferim oldu çıkar mı acaba gaza geldim de is ciddiye binince korktumYarın sabah çıkmazsa moralini bozmayacaksan yap
Ay bilmiyorum benimde sizin gibi 2 tane oldu yarın 6.günümbende yapacağım pazartesi hastaneye yatıp serum alacağım onun için moral olsun istiyorum varsaZor süreçlerden geçtik transfer sürecine gelene kadar 6 ay geçti çıkmazsa her türlü üzüleceğim ama bi yandan da merak ediyorum ya 5. Gun embriyosu 2 tane blast transferim oldu çıkar mı acaba gaza geldim de is ciddiye binince korktum
Inşallah vardır ya ne serumu alıyorsun benimde pazartesi iğnem var bi yandan istiyorum yapayım bi yandan da hiç belirti yok korkuyorumAy bilmiyorum benimde sizin gibi 2 tane oldu yarın 6.günümbende yapacağım pazartesi hastaneye yatıp serum alacağım onun için moral olsun istiyorum varsa❤
Özelde galiba her doktorun tercihi farklı bana 2 tane transfer edicez dedi doktor bende olur dedimKizlar size ozel de mi yoksa devlette 2 tane embriyo transfer ediliyorlar???bana devlette doktor izin vermiyor((
Intralipid serum alıyorum. Bu arada benimde belirtim yokInşallah vardır ya ne serumu alıyorsun benimde pazartesi iğnem var bi yandan istiyorum yapayım bi yandan da hiç belirti yok korkuyorum
Bende ozeldeyim kuzum evet devlette 3.deneme olması veya 35 yaş üstü olman lazım 2 embriyo icinKizlar size ozel de mi yoksa devlette 2 tane embriyo transfer ediliyorlar???bana devlette doktor izin vermiyor((
Inşallah vardır ya ne bileyim yoksada eninde sonunda öğrenicez varsada öğrenicez ej azından elimizden geleni yapıyoruz biraz akışına bırakmaya çalışsak mı keşke diyorum boyle rahat biri olsaydim yaaIntralipid serum alıyorum. Bu arada benimde belirtim yok
ben 35 girdim ama ilk deneme . iste 2 tane embriyo var bekliyorlar bende dedim hadi ikiside yapalim doktor hayir dedi yani cogu gebelik riski var neler neler anlatti(((Bende ozeldeyim kuzum evet devlette 3.deneme olması veya 35 yaş üstü olman lazım 2 embriyo icin
Buna kuruma lekesi diyolar ama bilemedim yinedeIşığı aşağıda daha iyi gibikaçıncı gününüz bugün
Cesaretin varsa yarin yapTestim geldi acaba yarın yapsam mı yoksa pazartesi sabah mı yapsam 7. Gun
Evet bu adetimle olacak.Muhtemelen evettransferiniz bu ay mi olacak
11 gün gecikti demek offf bayağı gecikmiş.Benim 3 gün oldu bakalım stresten mi yoksa başka bir şey mi anlamadım.hayırlısıyla olalım artıkBenim de 2.adetim 11 gun gecikti hala olmadim bekliyorum canim
Ayy demek tek değilim , sizin de bu ay transfer değil mi?Ben yaşıyorum şuan bugün 37 günü bitti)))
Evet haklısın ama bu sürece girip olabilen yok malesefInşallah vardır ya ne bileyim yoksada eninde sonunda öğrenicez varsada öğrenicez ej azından elimizden geleni yapıyoruz biraz akışına bırakmaya çalışsak mı keşke diyorum boyle rahat biri olsaydim yaa
Evet kuzum çoğul gebeligin riskli olduğu bir gerçek kimi doktor gerçekten hiç istemiyor benim doktorumda çok zor kabul etti sırf yasal olarak hakkin var diye koyuyorum dediben 35 girdim ama ilk deneme . iste 2 tane embriyo var bekliyorlar bende dedim hadi ikiside yapalim doktor hayir dedi yani cogu gebelik riski var neler neler anlatti(((
Günaydın yapacak mısın testGunaydin kizlarrmutlu pazarlar
Evde test olsa coktan yapmistim. Neyseki test yokGünaydın yapacak mısın test