- 9 Nisan 2021
- 2.949
- 7.415
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiç olmadı ama son bir kaç gündür var gibiAyy yok yapmadım zaten vazgeçtim bir de gebe kalan arkadaşlarım kasıklarınızda ara ara olan batma yaşadınız mı bir yerde daha çok oluyor da her zaman değil
Benimde canım hiç birşey çekmiyor ya en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorumBulantım ağrım şişkinliğim vs hiç yok. Sadece tlfda veya tvde ne görsem canım çekiyor. Şimdi de döner çekiyor mesela canım offff
Valla Salı günü neyse öğrencez artık inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınızBende hiç olmadı ama son bir kaç gündür var gibi
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırızValla Salı günü neyse öğrencez artık inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ayynen bende bunu düşünüyorum hep akşamları akşam yemeğimi yiyip ilaç içtikten sonra oluyor. Acaba çok mu yemek yiyorum diyordum bendeKızlar gece mide bulantısı olan varmı.. Yani bulantı gıbı dr degıl ama mıdemde bir garıp his.... Acaba böylemi oluyor mide bulantısı
İnsan bu süreci hiç bilmeyince sinek uçsa vızıldasa bi sebep arıyorAyynen bende bunu düşünüyorum hep akşamları akşam yemeğimi yiyip ilaç içtikten sonra oluyor. Acaba çok mu yemek yiyorum diyordum bende
Canım benim de transferden sonra başladı kasık ağrısı yerleşme belirtisi dediler genelde şuan da da daha fazla devam ediyorAyy yok yapmadım zaten vazgeçtim bir de gebe kalan arkadaşlarım kasıklarınızda ara ara olan batma yaşadınız mı bir yerde daha çok oluyor da her zaman değil
Yok daha keseyi de görmedim yarın gideceğim benBende birseyler yaptığımda ağrı oluyor dinlendiğimde geçiyor siz kalp atışı duydunuz mu
bende hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi.Hiö belirti yok göğüs hassasiyeti haricinde hiö öylr canım bir şey isriyor Ya da istemiyor gibi değikİnsan bu süreci hiç bilmeyince sinek uçsa vızıldasa bi sebep arıyor
Demin kendı kendımi yakaladığım düşünce aynen şu, reklamda börek var.
İçimdeb düşünüyorum" hmmmm şimdi benım bunu canım istemeli mi... Evet bence istemeli, bakayım canım istiyor muyoooz hayır istemiyor... Sonra bi düşünce Allah Allah neden istemiyor acaba
Kendıme guldum yaa zorla bişey hissettirmeye calısıyorum kendıme
Anladım hayırlısı bende haftaya pazartesi kalp atışı için gideceğim çok heyecanlıyımYok daha keseyi de görmedim yarın gideceğim ben
Bendede ara ara oluyor kasık batması canım normal mi bilmiyorum sen ne zaman gidiyorsun kalp atışı için ?Canım benim de transferden sonra başladı kasık ağrısı yerleşme belirtisi dediler genelde şuan da da daha fazla devam ediyor
Yarın canım randevum inşallahBendede ara ara oluyor kasık batması canım normal mi bilmiyorum sen ne zaman gidiyorsun kalp atışı için ?
hadi hayırlısı inşallah senin kasık batmaların sürekli mi ara ara mı canımYarın canım randevum inşallah
Benimde bugün baya bi yürüdüm 2 defa oldu adet ağrısı gibi hiç olmuyodu benim ağrım yürüdüğümden mi oldu acaba bu ağrılar sıkıntı değildir dimi ?Canım benim de transferden sonra başladı kasık ağrısı yerleşme belirtisi dediler genelde şuan da da daha fazla devam ediyor
Adet ağrısı bende hep oluyor gün içindeBenimde bugün baya bi yürüdüm 2 defa oldu adet ağrısı gibi hiç olmuyodu benim ağrım yürüdüğümden mi oldu acaba bu ağrılar sıkıntı değildir dimi ?
Yoooo gayet normal.Biraz beslenmene dikkat et.hgc değerdi yükseltiyor yediklerimiz Düşürme yüzünü hiçMerhaba , 5. Gün embriyosu transfer edildi bugün transferimin 6. Günü sabah evde test yaptım silik 2. Çizgi çıktı. Dayanamayıp kan verdim değerim 15,83 cıktı. Biraz erken yaptım biliyorum ama sanki değerim düşük çıktı
Yaaaa geldim Bugün bebeğin çok iyi sağlıklı dedi.Kalp atışını gördüm duymadım ama ultrasonda gördüm böyle pıtpıt yanıp sönüyordu resmen ekrandaAnladım hayırlısı bende haftaya pazartesi kalp atışı için gideceğim çok heyecanlıyım
değer normal 6.gün için 12.günde 100 üzeri çıkıyor çoğunluğun 100-300 arası yani şu an normal seninkiMerhaba , 5. Gün embriyosu transfer edildi bugün transferimin 6. Günü sabah evde test yaptım silik 2. Çizgi çıktı. Dayanamayıp kan verdim değerim 15,83 cıktı. Biraz erken yaptım biliyorum ama sanki değerim düşük çıktı