- 17 Ağustos 2019
- 7.499
- 8.191
- 198
- 29
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #1.241
Canım şuan bir sorun görünmüyor 6 haftalık olmuş kese bebek iyi görünüyor dedi kalp atışı var dedi göbekten baktı ama ben duymadım vajinal bakalım illa duymak istiyorum diyorsan dedi ben de gerek yok bir sorun yoksa dedim 18 aralığa tekrar gün verdi zatenAhsen555 cnm merak ettim son durumun nasıl?
çok sevindim canım stres yapma kendine hiçCanım şuan bir sorun görünmüyor 6 haftalık olmuş kese bebek iyi görünüyor dedi kalp atışı var dedi göbekten baktı ama ben duymadım vajinal bakalım illa duymak istiyorum diyorsan dedi ben de gerek yok bir sorun yoksa dedim 18 aralığa tekrar gün verdi zaten
Canım şuan bir sorun görünmüyor 6 haftalık olmuş kese bebek iyi görünüyor dedi kalp atışı var dedi göbekten baktı ama ben duymadım vajinal bakalım illa duymak istiyorum diyorsan dedi ben de gerek yok bir sorun yoksa dedim 18 aralığa tekrar gün verdi zaten
Canım şuan bir sorun görünmüyor 6 haftalık olmuş kese bebek iyi görünüyor dedi kalp atışı var dedi göbekten baktı ama ben duymadım vajinal bakalım illa duymak istiyorum diyorsan dedi ben de gerek yok bir sorun yoksa dedim 18 aralığa tekrar gün verdi zaten
Yok canım ya hıcbırsey vermedı kanaman gorunmuyor gerek yok dedıCanim benimde 3 gün ust uste geldi. Sana baska ilac vermedimi. Ben günde 3 tane progestran kullaniyorum
Yok canım ya hıcbırsey vermedı kanaman gorunmuyor gerek yok dedı
Şu kese bebek ilk etapta görsem Allah'ın izniyle sonra kalp atımı rahatlıcamO kadar cok olumsuzluk olabilceginden bahsettiler ki diken üstünde durmaktan sevinemiyorum
Yapmamaya çalışıyorum canım Allah razı olsunçok sevindim canım stres yapma kendine hiç
Canım Allah razı olsun bende sana dua ediyorm kaç gündür kanamadan dolayı öldüm öldüm dirildim sen bu durumu kaç kere yaşamışsın rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bu kez herşey güzel olacakAyyy maşallah masallah canim. Cok dua ettim sana gönülden. Ben dedimya sana o düşen ikizidir. Darısı benim başıma insallah bu sefer banada nasip olur
Canım Allah razı olsun sağlıcakla kucağımıza da alırız inşallah
Aynen canım kalp ne zaman duyulur kiŞu kese bebek ilk etapta görsem Allah'ın izniyle sonra kalp atımı rahatlıcam
6-7 haftalıkken duyulmaya başlar :)Aynen canım kalp ne zaman duyulur ki
Yok canım ya değil-dir insalah bisey yokturYarın kalp atışı için gidecektim bugun bir anda kanama oldu serçe parmağım kadar pıhtı geldi hala da silindikçe geliyor düşükmü yapmıştım oldum kızlar
Gözünaydın canım hiç bisey yapma yemek bile ilk üç ayı atlatana kadar inşallah dinlen sürekliCanım şuan bir sorun görünmüyor 6 haftalık olmuş kese bebek iyi görünüyor dedi kalp atışı var dedi göbekten baktı ama ben duymadım vajinal bakalım illa duymak istiyorum diyorsan dedi ben de gerek yok bir sorun yoksa dedim 18 aralığa tekrar gün verdi zaten
Öyle yapıyorm canım sağol Allah razı olsunGözünaydın canım hiç bisey yapma yemek bile ilk üç ayı atlatana kadar inşallah dinlen sürekli
Bekleyelim bakalım6-7 haftalıkken duyulmaya başlar :)
Hosgeldinngünaydın bende ağustos annesi olarak aranıza katıldım inşallah ... sevgiler
cok sukurrCanım şuan bir sorun görünmüyor 6 haftalık olmuş kese bebek iyi görünüyor dedi kalp atışı var dedi göbekten baktı ama ben duymadım vajinal bakalım illa duymak istiyorum diyorsan dedi ben de gerek yok bir sorun yoksa dedim 18 aralığa tekrar gün verdi zaten
hosgeldinnMerhabalar,merhabalar, forumlarda gezinerek hamişlerimizin hikayelerini dinleyip,hayal ettiğim o gün geldi. Bugün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah,sağlıkla 24 Ağustos 2021’de gelsin bebişim
Çok sevindimCanım şuan bir sorun görünmüyor 6 haftalık olmuş kese bebek iyi görünüyor dedi kalp atışı var dedi göbekten baktı ama ben duymadım vajinal bakalım illa duymak istiyorum diyorsan dedi ben de gerek yok bir sorun yoksa dedim 18 aralığa tekrar gün verdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?