- 14 Ekim 2020
- 158
- 206
- 18
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
Ben daha gitmedim doktora kan verdim iki defa beta değerimi takip amaçlı .Bence sende bi kan ver bakalım pozitif çıkarsa doktora gidersinMerhaba kızlar. Benim BAT bugündü bu sabah 4gün önce sonuç veren erken gebelik testi yaptım koyu değildi test çizgisi silikti ama çok rahat görülebiliyordu. 2-3 gündür Test yapıyorum hep silik çıktı sonuç. Doktora da BAT'ın üzerinden 5-6 gün geçince gitmeyi düşünüyorum siz hepiniz gittiniz mi doktora?
Sağlıkla kucağına al inşaAllah canımHerkese merhabalar benim SAT 31 Ekimdi. BAT düzenli olmadığı için bilmiyorum ama 7 Aralık gibi olur diye düşünüyorum. En son Beta hcg 201 olarak hesaplandı çarşamba günü. 14 aralıkta tekrar doktora gideceğim inşallah kese görmek için. Eğer sağlıklı bi gebelik ise Ağustos annesi olacağım inşallah
Kuruyuna sarariyorsa enfeksiyon da olmayabilir, ama dogrudan sari ve kotu kokuluysa dr.a git canımSeffaf degıl sarı renklı ondan korkuyorm cankm
Amiiin hepimiz inşallahSağlıkla kucağına al inşaAllah canım
Tebrikler canım sağlıkla kucaklamak nasip olsunHerkese merhabalar benim SAT 31 Ekimdi. BAT düzenli olmadığı için bilmiyorum ama 7 Aralık gibi olur diye düşünüyorum. En son Beta hcg 201 olarak hesaplandı çarşamba günü. 14 aralıkta tekrar doktora gideceğim inşallah kese görmek için. Eğer sağlıklı bi gebelik ise Ağustos annesi olacağım inşallah
Ben 14 aralıkta kese için gideceğim sence gitmeden önceki günlerde üç defa ikişer gün arayla tekrar kan verip beta baktırayım mı?? Şimdiye kadar 4 defa bakıldı ama çok erkendiBen daha gitmedim doktora kan verdim iki defa beta değerimi takip amaçlı .Bence sende bi kan ver bakalım pozitif çıkarsa doktora gidersin
Amin canım hepimiz kuzuşlara sağlıklı sağlıklı kavuşalım inşallahTebrikler canım sağlıkla kucaklamak nasip olsun
Benim BAT üzerinden 5 gün gecti, henüz dr.a gitmedim, haftaya gideceğim. BAT üzerinden en az 3 gün sonra yap normal test, inşallah tekrar çift çizgi çıkar, covid de dr.a sık gitmek yerine biraz daha sabır canımMerhaba kızlar. Benim BAT bugündü bu sabah 4gün önce sonuç veren erken gebelik testi yaptım koyu değildi test çizgisi silikti ama çok rahat görülebiliyordu. 2-3 gündür Test yapıyorum hep silik çıktı sonuç. Doktora da BAT'ın üzerinden 5-6 gün geçince gitmeyi düşünüyorum siz hepiniz gittiniz mi doktora?
Ahsen555 ne durumdasın canım geçmiş olsun devamı gelmez inşallah
Umutumut82 sen nasılsın canım kesildimi kanaman benimde geçmeyen kasik agrım var sabretsemmi iki haftaya sabretmesemmi gitsemmi hemen bilemiyorum
Öncelikle bi şey sormak istiyorum.4ünü de aynı hastanede mi verdiniz kanınızı ?Ben 14 aralıkta kese için gideceğim sence gitmeden önceki günlerde üç defa ikişer gün arayla tekrar kan verip beta baktırayım mı?? Şimdiye kadar 4 defa bakıldı ama çok erkendi
27 kasım:12 , 29 kasım:39, 1 aralık: 90, 2 aralık: 210.
Ben yurtdışında yaşıyorum canım bizim aile hekimlikleri gibi yerler var mı bilmiyorum. Muayene 1100tl o yüzden biraz bekleyip öyle gideyim diyorum.Ben daha gitmedim doktora kan verdim iki defa beta değerimi takip amaçlı .Bence sende bi kan ver bakalım pozitif çıkarsa doktora gidersin
O zaman dediğin gibi yaparsın biraz daha geciksin adetin sonra gidersinBen yurtdışında yaşıyorum canım bizim aile hekimlikleri gibi yerler var mı bilmiyorum. Muayene 1100tl o yüzden biraz bekleyip öyle gideyim diyorum.
Benim de 3 günde birdi canım her gün 2 taneye çıkardı gittim vurdurdum biraz önceHemen kötü düsünme canim oglumda benim 9.haftada olmustu lekelenme hemen hastaneye igne olmaya gitmistim.
Suanda yatiyorum bende hersey Allahtan.
Doktor bol bol dinlen ,iliski olmasin bol sivi al ve tekrar kanama olursa hemen hastaneye gel dedi.
Nerde yasıyorsun canımBen yurtdışında yaşıyorum canım bizim aile hekimlikleri gibi yerler var mı bilmiyorum. Muayene 1100tl o yüzden biraz bekleyip öyle gideyim diyorum.
Benim de 3 günde birdi canım her gün 2 taneye çıkardı gittim vurdurdum biraz önce
Benim de 3 günde birdi canım her gün 2 taneye çıkardı gittim vurdurdum biraz önce
Canım benım ki tüp bebek olduğu için zaten iğne transfer olduğum günden beri oluyorm. Vajinalde fitil kullanıyorm günde 4 tane sabah 2 akşam iki. O iğneyi doktoruna sor bakalım bi kaç günde bir olaman lazımmışIgneyimi günde 2 tane canim. Ben bu islerden pek anlamiyorumda. Ben sadece progestan hap iciyordum günds 2 tane. Sabah lekelenme olunca doktor hapı günde 3 e cikartti. Birde acilde prolutan diye 1 igne yaptirdi. Benim bu igneden vurulmam lazimmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?