- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
Kasık ağrısının yanında benım lekem de geliyor kızlar. Hala yerleşme kanaması mı yani
Bende kullanıyorm canım progestan sabah kalktığım da daha çok gelmiştiSana cevap yazdim wc ye gittim bendede lekelenme olmus. Ben zaten progestranda kullaniyorum ama niye oldu düsüyormu acaba
5 hafta 3 günlük canımKaç haftalık hamilesinki ilk başlarda olur diye biliyorum ama yinede çok emin değilim
Cnm ikiz olduğu için olabilir mi acabaKasık ağrısının yanında benım lekem de geliyor kızlar. Hala yerleşme kanaması mı yani
Canım 1 tane kese gördüm ama bilmiyorum kiCnm ikiz olduğu için olabilir mi acaba
Dinlenmeye dikkat et gün içerisinde agrıda ve lekelenme de artış olursa hemen Dr git cnm
haa biz değere göre demiştik ikiz olabilir diye şimdi hatırladım cnmCanım 1 tane kese gördüm ama bilmiyorum ki
Yatmasam da bi iş yaptığım yok canım oturuyorum yatıyorum ilaçları kullanıyorm ne gelirse allahtan yapacak bir şey yok. İnşallah bebeğim benimledirhaa biz değere göre demiştik ikiz olabilir diye şimdi hatırladım cnm
Cnm saglıklız bebekse ne yaparsak yapalım düşer.
ama yorulmaya baglı, cinsel ilişkiye baglı, yerleşmeye baglı vb şeylerde iyice dinlen ilaçlarını kullan cnm kendini hiç yorma 7/24 uzat ayaklarını yüksek bir yere koy sadece lavobaya kalk bebişin seni bırakmaz hele de saglıklı Bi beşisse sen ne kadar sana tutunmasını istiyorsan o da sana sıkı sıkı tutunmak için elinden geleni yapar
hiç üzülme yorma kendini cnm bebeğin sana sıkı sıkı tutunur cnm
Bende kullanıyorm canım progestan sabah kalktığım da daha çok gelmişti
Yatmasam da bi iş yaptığım yok canım oturuyorum yatıyorum ilaçları kullanıyorm ne gelirse allahtan yapacak bir şey yok. İnşallah bebeğim benimledir
geçmiş olsun cnm Dr gitmekle çok ii yapmıssınCanim ben doktorumu cepten aradim lekelenmem oldu diye. Hemen acile gelip düsük önleyici igne yapalim dedi. İgne oldum. Gunde 3 taneye cikartti progestran hapinida. Bence sende hemen hastaneye git
Canım doktoruna bilgi ver yerlesme kanamasi BATtan önce oluyor benim bildigimKasık ağrısının yanında benım lekem de geliyor kızlar. Hala yerleşme kanaması mı yani
Cok geçmiş olsun, insallah hersey yolundadirgeçmiş olsun cnm Dr gitmekle çok ii yapmıssın
Canım insallahYatmasam da bi iş yaptığım yok canım oturuyorum yatıyorum ilaçları kullanıyorm ne gelirse allahtan yapacak bir şey yok. İnşallah bebeğim benimledir
geçmiş olsun cnm Dr gitmekle çok ii yapmıssın
Seffaf degıl sarı renklı ondan korkuyorm cankmAkintin şeffaf ve kokusuzsa normal canim
Bir doktora görün istersen canımKasık ağrısının yanında benım lekem de geliyor kızlar. Hala yerleşme kanaması mı yani
Hani enfeksiyon falan olabilir çok su iç geçer inşallah doktora gittiğinde de söylersinSeffaf degıl sarı renklı ondan korkuyorm cankm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?