- 21 Haziran 2017
- 3.803
- 10.793
- 208
- 31
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
aynen cnm yalnız oğlunu 8. haftada ferketmen harika hiç endişe etmeden kalp atişini duymussundurInsallah canim hersey yolunda devam eder. Benim fazla sayida problemli gebeligim oldugundan kontrollerimi daha kisa süreli yaptiriyorum. Oglumda 8.haftada farkettim gebeligi
Allah bağışlasın cnm benim oglumda 3 yasında5 yaşında canım
Amın canım ınsallahCanım Allah razı olsun inşallah sağlıkcakla kucağıma alırım
aynen cnm yalnız oğlunu 8. haftada ferketmen harika hiç endişe etmeden kalp atişini duymussundur
Bizde 4,5 haftalığız değer artıyor mu kese olustumu bebek var mı kalbi atıyor mu korku endişe şüphe devam ediyor bazen
Allah ogluma saglıklı mutlu uzun Bi ömür nasip etsin cnm
Merhaba kızlar bu benim ovulasyon testim sizce pik mi
Bu arada pcosum o yüzden kafam karışık gerçekten yumurtlama mu diye
2 gün değerlendirdik bu test 3 gün önce yapmıştımBen gecen ay bu şekildeyken degerlendirdim .bence kaçırma bugün dahil deģerlendirmelisin.
Süper yaa Allah bagıslasın cnm cnm çok sevindim adınaCanim ozamanlarda infertilite diye rapor yazmisti bir doktor oyüzden evlenirken esime hicbir zaman cocugumuz olmayabilir dedim o şekilde evlendik. Yumurtlama zamani diye birseyden haberim yoktu hergün hamile kalınabiliyor diye biliyordum.Evlendikten sonra 2 ay regli olmadim zaten öncesinde 3 ay bile olmadigim oluyordu. Doktora gittim 8 haftalik hamilesin dedi şok olduk. Nasip işte. Simdi 6 yaşında.
2 gün değerlendirdik bu test 3 gün önce yapmıştım
Sizdede pcos mu var
Benimde öyle iyi çıktı yaniEvet pko var. Ama hormonlarim iyi cikiyor
Yumurtlamanız oluyor muyduEvet pko var. Ama hormonlarim iyi cikiyor
sağol canımAllah bağışlasın cnm benim oglumda 3 yasında
Yumurtlamanız oluyor muydu
Adet bitikten kaç gün sonra pik oldu yani adetimizin kaçıncı günüEvet oluyordu. Kasımın 8 inde ovulasyon testim pik oldu o günü değerlendirdim 5 haftalık hamileyim. Insallah sağlıkla devam eder
Adet bitikten kaç gün sonra pik oldu yani adetimizin kaçıncı günü
Anladım canım hayırlı olsunAdetim 23 ekimde başladı 8 kasimda pik oldu. O gün tek iliski oldu sonrasinda iliski olmadi.
Anladım canım hayırlı olsun
Merhaba benimde sat 2 Kasım. Çok şükür hamileyim.alllah isteyen herkese nasip etsin.hesaplamalara göre 9 Ağustos da Allah nasip ederse dogacakMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 30-08-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım kalp atışını duydun mu belirtilerin nelerdiMerhaba benimde sat 2 Kasım. Çok şükür hamileyim.alllah isteyen herkese nasip etsin.hesaplamalara göre 9 Ağustos da Allah nasip ederse dogacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?