- 11 Eylül 2021
- 4
- 4
- 34
-
- Konu Sahibi tamzamanlianne
Merhaba , mesajınızı geç gördüm . Şunları paylaşmak istedim sizinle ve okuyacak olan herkesle . Bir kaç tecrübem sonucu olumlu sonuçlar aldığım şeyler oldu . Bizim okulumuz 9-5 . Geldiğinde 6 ya kadar yemek işini halledip 6.30 da derse oturuyoruz . Telefonumdan 35 dk lık geri sayım sayacı açıyorum . Süre sonunda 10 dk dinlenme teneffüs gibi bişe yapıp devam ediyoruz . O dinlenmede ne isterse onu yapıyo . Böyle 1-2 derste bitiyo şimdilik çok şükür . Hafta sonları da Eba dan uygun programları kaçırmıyoruz . Bazı oyunlar geliştirdik kendimizce tekrar için . Eğlenerek öğrenmeye çalışıyoruz . Annelik oyuncu olmak gibiMerhaba konunuzu şimdi gördüm, oğlumda 1. sınıfa başladı bu hafta boğaz enfesksiyonu oldu okula gidemedi bizde evden takip ediyoruz okulu. Bizde e ve l harfini işledik. bugün de matematik başlıyor bakalım ne işleyecek öğretmen bilmiyorum, sonra bizde evde halledeceğiz yine.. hızlı geliyor bize ama okullar kapanacak diye öğretmenler acele ediyor.
Merhaba. Uygun bir yöntem secmissiniz, okulu da benimsemesi kolaylasir böylece.Merhaba , mesajınızı geç gördüm . Şunları paylaşmak istedim sizinle ve okuyacak olan herkesle . Bir kaç tecrübem sonucu olumlu sonuçlar aldığım şeyler oldu . Bizim okulumuz 9-5 . Geldiğinde 6 ya kadar yemek işini halledip 6.30 da derse oturuyoruz . Telefonumdan 35 dk lık geri sayım sayacı açıyorum . Süre sonunda 10 dk dinlenme teneffüs gibi bişe yapıp devam ediyoruz . O dinlenmede ne isterse onu yapıyo . Böyle 1-2 derste bitiyo şimdilik çok şükür . Hafta sonları da Eba dan uygun programları kaçırmıyoruz . Bazı oyunlar geliştirdik kendimizce tekrar için . Eğlenerek öğrenmeye çalışıyoruz . Annelik oyuncu olmak gibibirazdan hangi roldeyiz hiç belli olmuyor .
Çok teşekkür ederimMerhaba. Uygun bir yöntem secmissiniz, okulu da benimsemesi kolaylasir böylece.
Anne sadece evin isini yapmayacak, elbet çocuğumuzla odevleriyle gelişimiyle ruh sagligiyla ilginelenecegiz, sizi tebrik ederim
Benim kızım da 1. sınıf.
Cuma günü K sesini ögrendiler.
Amin canim.Çok teşekkür ederim, umarım dediğiniz gibi olur . Kesinlikle öyle . Ev işi dediğimiz şey yap yap aynı sonuçta . Ama çocuk yetiştirmek öyle önemli ki Hayırlısı olsun . K bitti bizim de , pazartesi İ ye geçcez inşallah . Allah hepimize kolaylık versin.
Selam, benim oğlan da bugün i harfine geçti.. inanılmaz hızlı gidiyoruz ve çok zorlanıyor çocuklar..Bizim öğretmenimiz neden hızlı gidiyor anlamış değilim ya . İ deyiz dünden beri ama kiminle konuşsam birinci sınıf olan 3 harf olmuş.
Merhaba biz de dün K sesine geçtikBizim öğretmenimiz neden hızlı gidiyor anlamış değilim ya . İ deyiz dünden beri ama kiminle konuşsam birinci sınıf olan 3 harf olmuş.
Bizde de 1 harf 1 haftada veriliyor.Merhaba biz de dün K sesine geçtik
Öğretmenimiz 1 sesi 1 hafta işliyor
Sizinki 2.döneme kadar bitirmek istiyor sanırım
Normali nasıldır bilmiyorum
Biz 1 hafta evde kaldık maalesefBizde de 1 harf 1 haftada veriliyor.
Kızıma sordum, kızlar genelde öğrenip doğru okuyorlamis, erkekler zor okuyor dedi.
Hmm başarılar dilerim canim.Biz 1 hafta evde kaldık maalesef
Eşim hasta oldu hepbirlikte karantinaya girdik
Bu süreçte öğretmenimizden 1 haftalık işleyeceği notları aldık uzaktan devam ettik. Der harici bol bol okuma yazma yaptık. Pratik olsun diye
Yarın okula başlayacak bakalım
Umarım bir sıkıntı çıkmaz
bizd3 k harfindeyiz daha ama gercekten zorlaniyo kafasi karisiyo sayilardanda 0 öğrendiler ondada cok hızlı gidiyoruz bugun 7 sayfa ödev yaptiIyi aksamlar arkadaşlar. Benim de 1. Sınıfa başlayan bir kızım var. Daha 1 ay oldu biz 6. Harf olan N sesini bitirdik. Inanilmaz hızlı ve çocukların kafaları karışık. Sizler ne durumdasınız biz çıldırmak üzereyiz.