- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- Konu Sahibi sonbaharss
- #1.361
Kızlar tek yumurta ikizlerine hamileyim.midem çok kötü bugün dayanamayıp prilla dr aldım.doktor yazdı.siz kullandınız mi bulantı için.icin rahat degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı benimkiler gibi canım.tek kesenin içindeler.Resim yüklüyorum canım bakar Mısın
Doktor sana tek yumurta ikizi mi dedi canım inşAllah çift olurAynı benimkiler gibi canım.tek kesenin içindeler.
Ben kullanmadım ama hamilelere verildiğini duydum,eğer çok kötü durumdaysanız kullanın sakıncası olsa yazmazdı doktor.inşallah rahatlatır birazKızlar tek yumurta ikizlerine hamileyim.midem çok kötü bugün dayanamayıp prilla dr aldım.doktor yazdı.siz kullandınız mi bulantı için.icin rahat degil
canım tek yumurta ikizi. ikiside tek kese içerisinde. Ama bu seni korkutmasın çok var tek yumurta ikizi olan. cinsiyetleri aynı olur ve daha çok benzerler birbirlerine. doktorun bir sıkıntı belirtmediği sürece stres yok herşey yolunda demektir. ikiz gebelikler tekde olsa çift yumurtada olsa biraz zor geçiyor buna hazırlıklı olmalı. Ama bir o kadarda güzel bir duygu sağlıkla kucağına al canım inş.Resim yüklüyorum canım bakar Mısın
stres yapma bebeklerini düşün dayanırlar merak etme annesi çok güçlü onlar. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..Iste benım kısa ve hafıf acıklık var dıkıs kesın gıbı dıkıse kdr dayanırmıyız acaba
merhaba canım kilodan ziyade ciğer gelişimleri önemli diye biliyorum. yani kilosu iyiysede doğduğunda solunum sıkıntısı yaşamaması lazım. sizin kaç haftalık olduHerkese merhaba
Kaç kilo olduğunda ikizler küveze girmez bide kaç haftalık da doğumunuz gerçekleşti??
Ay dayanırlar dımı ya ıkı hafta sonra ıns en gec dıkıs olurum yatsam da ragzıyım yeterkı ıyı olsunlarstres yapma bebeklerini düşün dayanırlar merak etme annesi çok güçlü onlar. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
bak benim de düşük riskim oldu zor süreçlerden geçtim hepsini kaybedebilirdim. Ama çok şükür ki iyiler. bu süreçte dinlen istirahat et beslenmene dikkat et ve stres yapma bak geçicek 2 hafta dikiş de sorunsuz geçicek.Ay dayanırlar dımı ya ıkı hafta sonra ıns en gec dıkıs olurum yatsam da ragzıyım yeterkı ıyı olsunlar
Ay dayanırlar dımı ya ıkı hafta sonra ıns en gec dıkıs olurum yatsam da ragzıyım yeterkı ıyı olsunlar
Masallah cnm senınkılere kavusmaya az kalmıs saglıkla kucagına al ıns banada dua et ıns su dıkıse kdr ve en az 28 haftaları gorurumSen doktorun dediklerini dinle mutlaka canım ve Allah'a sığın. Benimde 10.haftamda kanamam olmuştu 4 gün hastanede kaldım ve hep kendimi teselli ettim bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa Rabbim onlara bir ömür yazdıysa sağ salim doğarlar dedim. Zor tabi ki ya bişey olursa süreci ama bu da anneliği doğası bundan sonraki hayatında hep o düşünce olacak inşallah operasyonu başarıyla olursun ve sağ salim kavuşursun kuzucuklarına
Masallah cnm senınkılere kavusmaya az kalmıs saglıkla kucagına al ıns banada dua et ıns su dıkıse kdr ve en az 28 haftaları gorurum
Ilk bebekte erken dogum olunca sımdı bıde ıkız cnm bu haftalarda basladı rıskım aşlah yardımcım olsun yatmaya ragzıyım yeterkı dursunlar buyusunler ya strese gırmemeye calısıyorum yatıyorum artık ıns guEl gunlerı goruruz ya cok ıstıyorum cok zor zamanlar yasadım cunkuİnsana bu zamanları görmek imkansız geliyor haklısın ama zaman geçiyor. İnşallah herşey gönlüne göre olur ve çok rahat geçer hamileliğin. 13.haftaya kadar riskli dönem demişti benim doktorum 10-13 arası önce hastanede sonra evde yatarak geçirdim. Ve sonrasında hep kendime dikkat ettim yormadım kendimi. İnşallah sen de daha güzel haftaları görürsün
İnşAllah canım acaba merak ettiğim tek kese içinde olup çift plesanta olan yok mu yani çift yumurta ikizi olarak doğancanım tek yumurta ikizi. ikiside tek kese içerisinde. Ama bu seni korkutmasın çok var tek yumurta ikizi olan. cinsiyetleri aynı olur ve daha çok benzerler birbirlerine. doktorun bir sıkıntı belirtmediği sürece stres yok herşey yolunda demektir. ikiz gebelikler tekde olsa çift yumurtada olsa biraz zor geçiyor buna hazırlıklı olmalı. Ama bir o kadarda güzel bir duygu sağlıkla kucağına al canım inş.
32 haftalık oldu sizinnmerhaba canım kilodan ziyade ciğer gelişimleri önemli diye biliyorum. yani kilosu iyiysede doğduğunda solunum sıkıntısı yaşamaması lazım. sizin kaç haftalık oldu
Evet tek yumurta ikizleri çok benzerlerKızlar acaba tek yumurta ikizleri çok mu benziyor aynı diyorlar
Tek yumurta ikizi ise nasil cift olacak ,tek yumurta dollenmis sizde sonradan degismez bence .Birbirlerinin neredeyse aynisi cinsiyetleri de ayni olacakİnşAllah canım acaba merak ettiğim tek kese içinde olup çift plesanta olan yok mu yani çift yumurta ikizi olarak doğan
Sizin belli oldu mu cinsiyetleri neler sizin tek mi çift yumurta ikizi miTek yumurta ikizi ise nasil cift olacak ,tek yumurta dollenmis sizde sonradan degismez bence .Birbirlerinin neredeyse aynisi cinsiyetleri de ayni olacak