- Konu Sahibi sonbaharss
-
Fiyatlari daha onceden bilmedigim icin bu efsane cuma olayindaki fiyatlarin asli varmi yokmu anlayamadim canim cesaret edemedim kaybettim onu daCanım alışverişleri netten yaptım indirimler falan olunca daha uyguna geldi bence dışarılarda çok da dolanmaya gerek yok bazen trendyolda indirim kodları oluyor o zaman da uygun oluyor
Canım aymini bebek odasi aldım istanbuldan üretim yerinden ücretsiz nakliye, kurulumu eşim yaptı evimiz uygundu oda olarak fiyat cok uyguna geldi sitesinden bakabilirsin Inci Bebek odasi modeli kiz erkege uygun 4 kapili dolap iki buyuyen besik sifonyer 5900 tuttu. lansinoh süt sağma makine bebek arabası ilerde alacağım kıyafetleri Bursadan Özlem Bebe diye bir yerden aldım uygundu yerel yerlere bak netten uygun 15 tl takımlar 30 tl havlu 40 - 50 tl battaniye 10 lü hastane çıkışı 90 tl markalar aziz bebe gaye bebe bebitof miniworld gibi güzel ürünler canım. Park yatak puset vs yeğenlerden. Mustela bakım ürünleri pisik kremi yağ şampuan e bebekten bazı ürünler çarşaf takımları A101 denAmin canim insallah hepimiz
İlk bebklerim olucak . Ne alip ne almamam gerekiyor bilmiyorum
Kiyafet ufak ufak aldim tabi duramadim kii
Sen neler aldin neler tamam oda falan hallettinmi
Ya ne guzel anlatmissin cok cok tesekkur edermmCanım aymini bebek odasi aldım istanbuldan üretim yerinden ücretsiz nakliye, kurulumu eşim yaptı evimiz uygundu oda olarak fiyat cok uyguna geldi sitesinden bakabilirsin Inci Bebek odasi modeli kiz erkege uygun 4 kapili dolap iki buyuyen besik sifonyer 5900 tuttu. lansinoh süt sağma makine bebek arabası ilerde alacağım kıyafetleri Bursadan Özlem Bebe diye bir yerden aldım uygundu yerel yerlere bak netten uygun 15 tl takımlar 30 tl havlu 40 - 50 tl battaniye 10 lü hastane çıkışı 90 tl markalar aziz bebe gaye bebe bebitof miniworld gibi güzel ürünler canım. Park yatak puset vs yeğenlerden. Mustela bakım ürünleri pisik kremi yağ şampuan e bebekten bazı ürünler çarşaf takımları A101 denPazen battaniye muslin agiz bezleri kendim yaptım. Bakım ürünleri bez deterjan krem vs içerikleri için muhendisinoglu instagramda takip edebilirsin hangisi sağlıklı içerikleri ne işime yaradı. Her hamiş bir göz atmalı iyi bildiğimiz ürünler kimyasal içerikli
Bebek odası için sitede bayileri de yazıyor olduğun ilde varsa canlı görebilirsin çok marka var ben kalitesini beğenmiştim arkadaşta görmüştüm ilk olarak. çilek meltem cetmen gibi firmalarda fiyatlar yüksek çift beşik olunca canım aklıma gelenler bunlardıYa ne guzel anlatmissin cok cok tesekkur edermm
Ben erken diye dusunuyorumda bussuru alincak sey varmis sen yazinca anladimbende baslayayim bebk odasina falan bakayim ordan hersey cok heyecanli Allahim bebeklerimize sag salim kavustursun insallahh
Oda icin dolabi bende 4 kapili alayim diyodum cilekten begendim ama cocuk odalarinin 4 kapaklisini yapmiyorlar. Genc odasi takimlarida hep koyu tonlar.. ben bi dolasayim artik alici gozle
Benim bulundugum sehir kucukBebek odası için sitede bayileri de yazıyor olduğun ilde varsa canlı görebilirsin çok marka var ben kalitesini beğenmiştim arkadaşta görmüştüm ilk olarak. çilek meltem cetmen gibi firmalarda fiyatlar yüksek çift beşik olunca canım aklıma gelenler bunlardı
Merhaba bende pazartesi gittim doktora iki kese görünüyor dedi daha bir aylık mış pazartesi tekrar cagırdı2020’de kimler var ikiz bebek bekleyen birbirimize destek olalım
Ben yaptirdim infiti test 3400 lira 10 gunde belli oluyorÇok teşekkür ederim bilgileriniz için
Peki yaptıran varmı ?
Nerede yaptırdınBen yaptirdim infiti test 3400 lira 10 gunde belli oluyor
Doktorum bir labaratuvar tavsiye etti aradım konustum testin ayrintilarini anlattilar bana mail attilar inceledim reklam yapiyosun diyen olur mu bilmiyorum ama yine paylasayim değerlendirinNerede yaptırdın
çok teşekkür ederim paylaştığın için ikizlerde ikili testi yaptırmak gerçekten zor ve yanıltıcı paylaştığın için tekrardan teşekkürlerDoktorum bir labaratuvar tavsiye etti aradım konustum testin ayrintilarini anlattilar bana mail attilar inceledim reklam yapiyosun diyen olur mu bilmiyorum ama yine paylasayim değerlendirin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba bende pazartesi gittim doktora iki kese görünüyor dedi daha bir aylık mış pazartesi tekrar cagırdı
Aminn teşekkür ederim canım cümlemizde inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İnsallah cnm. Hayırlı olsunMerhaba güzel anneler ben bugün kontrole gittim doktoruma çift yumurta ikizi imiş biri digerinden 3 gün büyükmüş 15 gün sonra tekrar çagırdı ALLAHIM kucagımıza sag salim almayı nasip etsin
Saol canım teşekkür ederimİnsallah cnm. Hayırlı olsun
Benim erkek bebeğin karın çevresi geri cıktı perinatoloji yakın takip çnerdi cok zor geciyor günler.kasılmanıza doktor baktı mı düzenli mi oluyorKızlar nasıl gidiyor hamilelikleriniz? Benim sol göğsün altında bir aydır sürekli artan bir kemik ağrısı var bir şey batıyor sanki ve gerçekten ağır olduğumu hissediyorum nstye bağladılar geçen hafta hiç sancı falan çıkmadı ama akşamları karnım resmen bir taş oluyor kasılıp toplanıyor bir yere magnezyum falan da sürekli içiyorum oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?