- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 36
- Konu Sahibi sonbaharss
Aynen oyle.. yok size katilmiyorum.. siz uzerinize yine alinmayin ama doktorun bilemeyecegi seyi burdan ummak dogru degil.. basina gelen soyleyebilir ama sizin cevabinizi ya olur ya olmayabilir.. yani beklemenizden baska ogrenmenizin caresi yok.. tutupta burdan biri bizimkide oeydi ama ikiz kese belirdi sonradan dese icinize acaba dusecek? Bizede oyle denildi ama tek keseymis deseler.. sizi belkide hayalinizden engellemis olacaklar.. yani yine yuzde elli.. zamaninda bende cok aceleciydim ve bir yildir cocugum olmadi tedaviyle aceleci davrandim direkt tup bebek istedim.. cok sukr Allah yormadi bizi, bekleyen isteyen herkesinde cocugu olsun .. ama dogal akisina birakmayi 7. Haftada ben ogrendim.. kanamayla ve dusuk tehlikesiyle baslayan bir seruvenin beni beklediginden habersiz bir suru kotu sonra iyi haftalar ggecirdim. Kisa kesim kimsenin gonlunu kirmak niyetinde konusmaya baslamam sadece aceleci olmamanin ve ani yasamanin keyfini yasamanizi dilerim cok sukur hamilesiniz ve Mucize bu.. insallah da dilediginiz gibi bir gebelik sureciniz ilerler.. burda bazen bebek hareketsiz acaba bisey mi oldu? Diyen kisiler hic bise arastirmayanlar icin daha 15-16. Haftada bebegin tekme atmamasini kotuye yoruyor yani bir suru ornek gordum ve bu kadar karamsar olmamanin biraz rahat olmanin hamilelik icin cok daha iyi bit baslangic olacagina inaniyorum. Kalbinizi kirdiysam affedinUzmanlik alani değil tabi ama bir tabir var bilir misiniz bilmem damdan düşenin halini damdan düşen anlar. Bu dusuncenizle kimsenin burada birbirine soru sormamasi lazim.....Malum kimsenin uzmanlik alani değil