- 14 Mayıs 2019
- 231
- 159
- Konu Sahibi sonbaharss
Bursa da olan arkadaşım var mı acaba? Doğum için hastaneler hakkında bilgi verebilecek aklımda Pembemavi var sizlere de sormak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah. Bende şu mide bulantılarım için zamanın hızlıca geçmesini istiyorum :)Bende ikiz anneai olucam inşallah. Allah sorunsuz bir hamilelik ve kolay bir doğum nasip etsin hepimize inşallah. Şimdi 14. Haftadayız. Sanki zaman geçmiyo bir an önce kucagıma almak istiyorum. İgneyede devam doguma kadar yapılacakmıs dr dedi
Bende bursadayim canım ama doruğa gidiyorum benBursa da olan arkadaşım var mı acaba? Doğum için hastaneler hakkında bilgi verebilecek aklımda Pembemavi var sizlere de sormak istedim
Özele gidiyorum bende yenidoğanı iyi bir yer olsun diye bakıyorum çok yer var iyi kötü yorumlarda var insanın kafası karışıyorBende bursadayim canım ama doruğa gidiyorum ben
Hayırlı olsun inş .bende Ankara'dayım eğer randevu ayarlayabilirsen Gazi Üniversitesinden Prof. Deniz KARÇAAlTINÇABA çok öneririm ama randevu almak bayağı zahmetli ama perinatoloji dalında efsane hemde çok güler yüzlü ve nazik.Merhaba kizlar ben de bugun 5+6 yim dr ikiz dedi
Bulantilar hafif ankarada doktorarayisina grdi kendi doktorum muaynanesi cok pahali baska bir yerde de bakmiyor onerilerinizi bekliyorum telsekkurler insallh hepimiz saglikla kucagimiza alalim ❤
Cok tesekkur ederim cok mutlu oldum bu yoruma hemen deneyecegim ❤❤ gidip mi almak gerekiyor hacettepedeki gb yoksa telefonla alinabiliyor mu ucret konusunda da bilgilendirirseniz seviniirim. Ucret yazmak istemesseniz ozelden yazabilirsiniz cok tesekkur ederim ❤Hayırlı olsun inş .bende Ankara'dayım eğer randevu ayarlayabilirsen Gazi Üniversitesinden Prof. Deniz KARÇAAlTINÇABA çok öneririm ama randevu almak bayağı zahmetli ama perinatoloji dalında efsane hemde çok güler yüzlü ve nazik.
Merhaba sağlıkla kucağına alırsın inşallah seninle aynıyız galiba bana da 13 15 ocak arası doğum demişti doktor bizde 1 kasımda gideceğiz doktoraMERHABA KIZLAR BUGÜN DR GİTTİM BUGÜN BEBEKLER 24 HAFTALIK OLMUŞLAR BİRİ 650 DİĞERİ 700 GR OLMUŞ DOĞUM İÇİN 15 OCAK TARİHİ VERDİ. ŞU ANA KADAR 8 KİLO ALMIŞIM SİZLER NE ALEMDESİNİZ? SİZLERDEN HABER BEKLİYORUM.
İNŞALLAH SAĞLIKLA BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ. BUGÜN ENDOKRİN DR GİTTİM 2 CM NODÜL ÇIKTI DOĞUMDAN SONRA BİYOPSİ DEDİLER MORALİM ÇOK BOZULDU T4 DÜŞÜK ÇIKTI İYİCE MORALİM YERLERDEMerhaba sağlıkla kucağına alırsın inşallah seninle aynıyız galiba bana da 13 15 ocak arası doğum demişti doktor bizde 1 kasımda gideceğiz doktora
Canım geçmiş olsun ... sıkma canını herşey güzel olur Allahın izniyle ... moralini bozma bebekler bizim bütün ruh halimizden etkileniyorlar iyi düşün iyi olsun ...İNŞALLAH SAĞLIKLA BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ. BUGÜN ENDOKRİN DR GİTTİM 2 CM NODÜL ÇIKTI DOĞUMDAN SONRA BİYOPSİ DEDİLER MORALİM ÇOK BOZULDU T4 DÜŞÜK ÇIKTI İYİCE MORALİM YERLERDE
İNŞALLAH İYİ OLUR BANA BİRŞEY OLURSA ÇOCUKLARIM NE YAPACAK ZOR ALLAH KORUSUN.Canım geçmiş olsun ... sıkma canını herşey güzel olur Allahın izniyle ... moralini bozma bebekler bizim bütün ruh halimizden etkileniyorlar iyi düşün iyi olsun ...
Aaa lütfen öyle düşünme hemen karartmışsın içini ... 10 insandan 5inde nodül var zaten korkulacak bişey yoktur rahat olİNŞALLAH İYİ OLUR BANA BİRŞEY OLURSA ÇOCUKLARIM NE YAPACAK ZOR ALLAH KORUSUN.
canım ben de 23+2yim 5.5 kg aldım nerdeyseMERHABA KIZLAR BUGÜN DR GİTTİM BUGÜN BEBEKLER 24 HAFTALIK OLMUŞLAR BİRİ 650 DİĞERİ 700 GR OLMUŞ DOĞUM İÇİN 15 OCAK TARİHİ VERDİ. ŞU ANA KADAR 8 KİLO ALMIŞIM SİZLER NE ALEMDESİNİZ? SİZLERDEN HABER BEKLİYORUM.
Bana tüp bebek demişti doktorum aşılama zaman kaybı dediMerhaba arkadaşlar.Hepinizin bebekleri hayırlı olsun.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bende ikizim olsun istiyorum hayırlısıyla.Bu ay tedaviye başlıyacağız.Tüp bebekle mi ikiz şansı artıyor aşılamayla mı acaba?Karar veremedim.Tabi Allah hayırlısını nasip etsin.