- 3 Ocak 2013
- 698
- 409
- 303
- Konu Sahibi sonbaharss
-
Abc desing diye bir marka var canim ben onu çok beğeniyorum ama 6 binden aşağı düşmüyor fiyatı. Çok fonksiyonlu kullanışlı bisey.imkanim olursa Almayı dusunuyorumOhh ohh cok guzel yavastan basla cok zaman aliyor benden demesi.. bebek arabasida bi kafama yatan model olsa onuda bekletmeden alicam ama iki cocuk olunca beni kararsizlasririyo, ciftlimi almak yoksa tek tek mi? Hem pratik hem uygun ergonomik yer kaplanayab hem kaliteli... prego ibiza dediler haricinde alan arkadaslar benimle patlassin lutfen
Kuzumm yarin belli olacakYaaa yarın belli olacak demek hadi inşallahben çok üşüyen biri olduğum için hiç gecelik koymadım ilk doğumum normaldi pijama takımı koymuştum hep. Benim de doktorum ve hastane normal doğum yapmıyor çoğul gebelikleri ama ben herşey yolunda giderse denemek istiyorum ama kafam çok karışık doktor değiştirmek de beni korkutuyor ayrıntılıdan sonra bir doktor tavsiyesi aldım onun muayenehanesine de gideceğim bir bakalım ne diyecek. Aslında etrafımda birçok sezaryenli arkadaşım var ve hepsi çok rahattı ama ilk iki günleri falan ağrılı geçmişti ben biraz hareketliyim ondan sezaryenin o ağrılarını karşılayabilir miyim bilmiyorum
Ikinci el de düşünüyorum aslında. Gerçekten güzel kullanışlı mi araç? Verdiğimiz paraya değer mi? Ben hep netten araştırdım da birde 2. Ele ne kadar verdiniz?Ben 15+0 ikiz gebeyim. Bende ABC design zoomu çok beğeniyorum diğer ikiz bebek arabalarını beğenmedim. Dediğiniz gibi fiyatı 6bin TL olunca bende 2.el araştırdım ve çok temiz 2.el buldum Bursa'dan gittim aldım ☺ pusetleri de var
Ikinci el de düşünüyorum aslında. Gerçekten güzel kullanışlı mi araç? Verdiğimiz paraya değer mi? Ben hep netten araştırdım da birde 2. Ele ne kadar verdiniz?
Çok teşekkür ederim. konyadaki ebebek e baktık hiç ikiz arabasi yoktu.inceleme şansımız olmadi oyuzden. Inşallah bir dahaki sefere gelmis olurBiz eşimle diğer arabaları hiç begenmedik. Bunu aldığım kişinin de ikiz bebekleri vardı 2 yaşına gelmişler artık kullanmadıkları için satıyorlardı ve çok temiz bakmışlar arabaya gerçekten ben 2bin TL'ye aldım. Bence çok kullanışlı görünüyor inşallah kullanmakta nasip olur. İsterseniz e bebeke gidip sifirina bir bakın daha iyi fikir sahibi olursunuz
Pusetleri cikinca arabanin kendisi kaba geldi gozume.. arabanin arkasina sigar mi? Hatcback arabalarin?Ben 15+0 ikiz gebeyim. Bende ABC design zoomu çok beğeniyorum diğer ikiz bebek arabalarını beğenmedim. Dediğiniz gibi fiyatı 6bin TL olunca bende 2.el araştırdım ve çok temiz 2.el buldum Bursa'dan gittim aldım ☺ pusetleri de var
Canım gittin mi kontrole ne dedi doktor?Pusetleri cikinca arabanin kendisi kaba geldi gozume.. arabanin arkasina sigar mi? Hatcback arabalarin?
Pusetleri cikinca arabanin kendisi kaba geldi gozume.. arabanin arkasina sigar mi? Hatcback arabalarin?
Kuzummm doktordayim heyecanli degildim ama sanirim cok heyecanliyim ikiside erkek dicek sanki oyle hissediyorumCanım gittin mi kontrole ne dedi doktor?
Hehehehe tahmin etmistim ben daha ergonomik bisey baksam iyi olacak arabayid degistiremem cocuk arabasina sebepHatchback araba bagajini komple kaplarbaşka bişey koymak imkansız olur diyebilirim
Bir kiz bir erkek mis cookCanım gittin mi kontrole ne dedi doktor?
simdilik bir sikintilari yokmuş. Tombiklerimin biri kiz biri erkekmiş. Tarifi olmayan bir mutluluk yasiyoruz. Allahim sana binlerce sukurler olsunCanım gittin mi kontrole ne dedi doktor?
Bir kere boyle bir duruma rastlamadim cevremdende.. ama dusuk riski ikizlerde cok daa olasi. Kendinizi yormayin. Uzanin, 16 hafta bayag bebeklerin size tutundugunun belirtisi genelde progestan felab veriyor doktorlar.. hakkinizda hayirlisi olsun.Merhabalar, öncelikle Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin, ben de 16 haftalık ikizlere hamileyim ,sizlere bi sorum olacaktı, bebeklerden birinin plesantası rahim ağzına yakınmış yukarıya çıkabiliyormuş ancak çok tedirgin olduk biz, aranızda böyle bir durum yaşayan oldumu?
Teşekkür ederim, evet progestan kullanıyorum, dinlenerek geçiriyorum inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alabilirizBir kere boyle bir duruma rastlamadim cevremdende.. ama dusuk riski ikizlerde cok daa olasi. Kendinizi yormayin. Uzanin, 16 hafta bayag bebeklerin size tutundugunun belirtisi genelde progestan felab veriyor doktorlar.. hakkinizda hayirlisi olsun.
Ya insallah kuzumm ikisinede saglicajla kucagimiza alacagimiz o gunler bir an once gelir. Cok alistim bu duruma ya birsey olursa diye cok korkuyrm.. lutfen sende dikkat et hizli hareketlerden sakin, cinsel iliskiye girme ve en obemlisi uzanarak istirahAt et. Banyonu ilik suyla al. Devamli banyo yapma usutme riskine karsi korun.. ceviz findik ye ilk 13 hafta beyin gelisimi tamamlaniyor.. bol bol sebze tuket ve kabiz olmamak icin lifli ye.. mide bulantim bnm coktu karnimi kasmaktan kanamalarim artiyordu.. Allah yardim etti de cok sukur daha iyiyim.Teşekkür ederim, evet progestan kullanıyorum, dinlenerek geçiriyorum inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alabiliriz
Bu durumu yaşayan arkadaşlar oldu canım.Merhabalar, öncelikle Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin, ben de 16 haftalık ikizlere hamileyim ,sizlere bi sorum olacaktı, bebeklerden birinin plesantası rahim ağzına yakınmış yukarıya çıkabiliyormuş ancak çok tedirgin olduk biz, aranızda böyle bir durum yaşayan oldumu?
Benim hamilileğin ilk zamanlardan beri lekelenmelerim oluyordu şu anda kahverengi şeklinde devam ediyor, cumartesi kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek ,iki aşılama, ameliyatlar ve 3. tüp denememde bugünlerdeyim, süreçler zor ama yeter ki kavuşalım yavrularımızaBu durumu yaşayan arkadaşlar oldu canım.
Yapacağın şeyler progestan kullanıp bol bol dinleneceksin.Kanama oldumu?
Agir hareketlerden sakin yeterli dengeli beslen, cigere dokunma!! Kilo almamaya bak, bol su ve lifli besinlerle beslen.. ceviz findik elinin altinda olsun. Tuz dusmanimiz uzak dur! Dinlencegin zamanlarda uzanarak ayaklarinin altina destek koyarak istirahat et. Allah kucagina almayi nasip etsinMerhaba kızlar bende ikizlerime hamileyim tecrübesizim o açıdan neler yapıyorsunuz,neler yapmalıyım paylaşır mısınız? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?