- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
- Konu Sahibi sonbaharss
Ben bugun 14. hafta ya girdim henüz kilo almadımMERHABA KIZLAR BEN 19 HAFTALIK İKİZ GEBEYİM 5 KİLO ALMIŞIM SİZDE DURUMLAR NEDİR?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugun 14. hafta ya girdim henüz kilo almadımMERHABA KIZLAR BEN 19 HAFTALIK İKİZ GEBEYİM 5 KİLO ALMIŞIM SİZDE DURUMLAR NEDİR?
SÜPERSİN BUNU NASIL BAŞARDIN?Ben bugun 14. hafta ya girdim henüz kilo almadım
Normalde de vücudum kilo almaya meyilli değildir.SÜPERSİN BUNU NASIL BAŞARDIN?
Benim de başlamadı ama freiöl alacağım ben de kızımda 7 kilo almıştım hiç çatlağım olmadı ama korkuyorum bundaKızlar çatlaklarınız başladı mı ? Ve önlem alıyormusunuz
18+4 teyim daha hiç almadımMERHABA KIZLAR BEN 19 HAFTALIK İKİZ GEBEYİM 5 KİLO ALMIŞIM SİZDE DURUMLAR NEDİR?
Nasıl oldu bu iş açıklayın lütfen18+4 teyim daha hiç almadım
bir yorum yaptı mı doktor peki şu kadar falan diye? bana hiç bişey söylenmedi ya... ama adam prof ölçüyordur heralde dimi:/Sanırım her gittigimde ölçüyorlar. En son geçen hafta detaylıya girdim orda da ölçtüler.
İlk başlarda 12 hafta falan yiyememiştim şimdi de dikkat etmeye çalışıyorum ilk 20 haftayı hedef koymuştum kendime almamak içinNasıl oldu bu iş açıklayın lütfen
EVET BEN 19 HAFTALIK IM AMA İNAN 6 AYLIK GİBİ OLDUN LC WAİKİKİDEN HAMİLE PANTOLONU ALDIM YOKSA NORMAL PANTOLONLARIM KAPANMIYORDUSelam kızlar iki gündür nihayet bir iki kere hareketini hissettik eşim de ben de elimizi koyunca Ekimin 3 üne de detaylı ultrasona randevu aldım 21 haftalık olmuş olacaklar ama çok karnım çıktı sizlerin de öyle mi
Oyle mutlu oldumki senin adina.. ne kadar guzel birsey. Allahim harika birsey. Hayirlisiyla gelsinler simdigünaydın arkadaşlar cinsiyetleri belli oldu bir kız bir erkek
Ya kusmalarim duzeldi ben 8 kilo kadar kaybettim sadece bir kilo almisim ve buna ragmen karnim az da olsa kendini gosterdi.. yemek yedigim de catlicak misim gibi oluyor. Catlak kremi ben iki gunde bir uc gunde bir gogsume karnima bazen basenlerime suruyom.. ama cok buyuk karnim olacagini simdiden hissedebiliyorum. Allah yardimcimiz olsunKızlar karnınızı ayaktayken sert ve gergin hissediyo musunuz ?
Kaç haftaliksinYa kusmalarim duzeldi ben 8 kilo kadar kaybettim sadece bir kilo almisim ve buna ragmen karnim az da olsa kendini gosterdi.. yemek yedigim de catlicak misim gibi oluyor. Catlak kremi ben iki gunde bir uc gunde bir gogsume karnima bazen basenlerime suruyom.. ama cok buyuk karnim olacagini simdiden hissedebiliyorum. Allah yardimcimiz olsun
17.haftama girdimKaç haftaliksin
canımm çok teşekkür ederimmmmm biz de heyecanla bekliyoruzOyle mutlu oldumki senin adina.. ne kadar guzel birsey. Allahim harika birsey. Hayirlisiyla gelsinler simdi
AYNI DURUMDAYIM ÇOK YEMİYORUM YÜRÜYÜŞ YAPMAYA ÇAIŞIYORUM HERGÜN DÜZENLİ OLARAK AMA DURMADAN KİLO ALIYORUM İLK HAMİLELİĞİMDE BÖYLE OLMAMIŞTI TOPLAM DA 9 KİLO ALMIŞTIM VE DOĞUMDAN SONRA ESKİ HALİME ÇABUK DÖNMÜŞTÜM BENDE STRESE GİRİYORUM EŞİM DIŞ GÖRÜNÜŞE VE KİLOYA ÇOK DİKKAT EDER AZ KİLO ALINDIĞIMDA HEMEN UYARIRDI ŞİMDİ DOĞUMDAN SONRA ESKİ HALİME DÖNEMEYEĞİNCE BENİMLE SÜREKİ ŞİŞKO DİYECEK EMİNİMBende 23.haftamdayim hic kusmam da olmadi 9 kilo aldim cok da yemiyorum niye boyle oldum anlamadim sanirim ben ondan cok geriliyorum kilo aldim karnım fena buyudu valla bana bebek arabamı bi akrabamiz verdi onlarin da ikizleri var pusetlerle beraber verdiler sagolsunlar ikiz olunca masraftan ne kadar kısarsak o kadar iyi odalarini da buyuyen besiklerden alcam ama daha erken 27.haftada falan alirim ufak tefek kiyafetlere basladim ona kendimi tutamiyorum
Valla bende hayatımda hic 67 kilo olmadim kendimde inanamiyorum ama ikiz taşiyoruz yani normal heralde cuma doktor randevum var sorcam bakalim ama eşler de anlayisli olsunlar benimki takmaz ona ama dogumdan sonra vermem lazim ben takarimAYNI DURUMDAYIM ÇOK YEMİYORUM YÜRÜYÜŞ YAPMAYA ÇAIŞIYORUM HERGÜN DÜZENLİ OLARAK AMA DURMADAN KİLO ALIYORUM İLK HAMİLELİĞİMDE BÖYLE OLMAMIŞTI TOPLAM DA 9 KİLO ALMIŞTIM VE DOĞUMDAN SONRA ESKİ HALİME ÇABUK DÖNMÜŞTÜM BENDE STRESE GİRİYORUM EŞİM DIŞ GÖRÜNÜŞE VE KİLOYA ÇOK DİKKAT EDER AZ KİLO ALINDIĞIMDA HEMEN UYARIRDI ŞİMDİ DOĞUMDAN SONRA ESKİ HALİME DÖNEMEYEĞİNCE BENİMLE SÜREKİ ŞİŞKO DİYECEK EMİNİM