- 31 Ocak 2019
- 350
- 272
- Konu Sahibi sonbaharss
günaydın arkadaşlar cinsiyetleri belli oldu bir kız bir erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına algünaydın arkadaşlar cinsiyetleri belli oldu bir kız bir erkek
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al
Yok hamileym inş da ikiz mi diye merak ettim hormon belirtileri fazla oluncaAnlamadim ben sen hamile olup olmadigini mi merak ettin yoksa belirtileri mi yani hamileligini kesin ogrenmis olmalisin zaten suan dimi
İkiz gebelik belirtileri ayrı değil aslında normal gebelikten farkı yok . Onu sadexe ultrasonda 2 kese yada bebek gördüğünüzde anlarsınızYok hamileym inş da ikiz mi diye merak ettim hormon belirtileri fazla olunca
Onu bu şekilde anlaman imkansız benim midem bile bulanmadı bi kez kusmadım gogus agrim 7. haftadan sonra azalarak yok oldu bunun ikiz ya da tek olmasiyla alakasi yok yani Allah saglikli evlatlar versinYok hamileym inş da ikiz mi diye merak ettim hormon belirtileri fazla olunca
Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsingünaydın arkadaşlar cinsiyetleri belli oldu bir kız bir erkek
teşekkürler canımHayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Sanırım her gittigimde ölçüyorlar. En son geçen hafta detaylıya girdim orda da ölçtüler.kızlar merhaba, rahim ağzı uzunluğunuz kaçıncı haftada ölçüldü
Benim daha başlamadı ama ben lierac kullanmaya başladım çünkü karnımın gerildiğini hissediyorum artıkKızlar çatlaklarınız başladı mı ? Ve önlem alıyormusunuz
Benim baslamadi ama baya uzun zamandır bebek yağı sürüyorum nolur nolmaz diyeKızlar çatlaklarınız başladı mı ? Ve önlem alıyormusunuz
Bende 3. aydan beri sabahları lierac akşamları clarinsin yağını kullanıyorum. İlk oğlumda olmamıştı çatlak bundada olmaz inş.Benim daha başlamadı ama ben lierac kullanmaya başladım çünkü karnımın gerildiğini hissediyorum artık
Gerçekten çok yüksek bi değer alttan muayaneyle bakmadı mı ?Bayanlar beta HCG 12.500 çıktı doktorda şaşırdı iki defa ölçtürdü 4+5 dedi nasıl ya ikiz ya da artık dış gebelik dedi
Bakcaktı da baktırmadım düşük tehlikem var diyeGerçekten çok yüksek bi değer alttan muayaneyle bakmadı mı ?