- Konu Sahibi sonbaharss
-
- #2.481
Eşlerin yanımızda olmasi bile en büyük destek ben gece hastaneye tek gittim yatış verince elim ayağıma dolandı . Bir gün sonra gece geldi .gitmez yine umarımSize de çok geçmiş olsun..Karın sertleşmesi yine arada oluyor. Nefes alıp verirken bile zorlanıyorum.
Nidicard ı, damarlar gevşesin diye verdi. Dün ki kontrolden sonra 8 saatte 1 adet içiyorum. 6 saatte 2 adet çok yordu beni. Pazartesi günü NST iyi çıkarsa azaltıp kesme durumu var. Uygulama haftamı 31+ 4 olarak gösteriyor. Ben bu hafta işlerini çok anlamıyorum. Biri sorduğunda artısıyla söylüyorum. 32 hafta mı oluyorum acaba ?
Benim de eşim mecburen göreve gidiyor pazartesi günü. Kayınvalidem yanımda, annem uzakta nasipse o da gelecek.
Rabbim hayırlısı ile doğru zamanda bebeklerimizi sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsinSizde bol bol dinlenin..
Herkese merhaba
İkizler artık 4 aylık sağlık ocağı kan ilacı verdi internete de paraben içeriyo diolar sizler kullandınız mı ??
Kızlar hastane çantasına hangi mamayı aldınız acaba doktorunuz ne önerdi
Bende aynısını aldım canım memnun musunuzBen Hipp Combiotic almıştım.
ben baya araştırdım SMA baya iyi denildiKızlar hastane çantasına hangi mamayı aldınız acaba doktorunuz ne önerdi
Bende aynısını aldım canım memnun musunuz
Bunu bende çok merak ediyorum korkmuyorum desem yalan olur bende tek ilgileneceğimMerhaba ikiz anneleri benim bebisler 20 gunluk oldu.ama cok zor ikisine bakmak hele iksi birlikte aglayinca ne yapacagimi bilemiyorum.var mi tavsiyeleriniz .tek basima nasil bakicam bunlara
Merhaba ikiz anneleri benim bebisler 20 gunluk oldu.ama cok zor ikisine bakmak hele iksi birlikte aglayinca ne yapacagimi bilemiyorum.var mi tavsiyeleriniz .tek basima nasil bakicam bunlara
Bunu bende çok merak ediyorum korkmuyorum desem yalan olur bende tek ilgileneceğim
3 ay kayınvalidem olur ama ne kadar yardımcı olur göreceğizNacizane tavsiyem ilk 6 hafta ya da 3 aylık olana kadar yanınızda birisi olsun, özellikle de ilk bebeğinizse. Sağlıkla sıhhatle doğsun, büyüsün bebekleriniz.
Mesajınızı tesadüfen gördüm bizim de tüp bebek çift embiryo transfer edildi çift kese var zar ile ayrılar ama tek Plesanta varmış riskleri varmış sizde durum nedirMerhaba bizde bugun ogrendik yani kesin diyemem ama tek plasenta gorunuyor dedi. Kan akislari guzel yani bir sorun yok ama biz sasirdik cunku iki embriyo transfer edilmisti biz ikisi de tuttu diyorduk. Riskleri neler merak ettim ben 20+1 im bugun. Senden hangi testleri istedi doktorun? Bu zamana kadar nasil anlasilmadi cok sasirdik acikcasi
Canım senin de çift yumurta tek Plesanta ydı benim çift yumurta ayrı keseler zar bile var arada ama tek Plesanta doktor riskli dediDoktorum çift yumurta dedi bana gen testi dediğin sanırım nifty testi evet yaptırdım 11. Haftamda çok şükür sonuçlarım iyi gelmişti.
Ayrı kese olunca çift yumurta olmuyor mu anlamadım ben benim çift yumurta dediler keseler ayrı ama Plesanta tek hatta cinsiyet bir kız bir erkek tek yumurta olsa aynı cinsşyet olmaz mıTek yumurta canım tek plesanta ama ayrı kese senin ne şekilde iki plesanta mı var
Ben bunu anlamadım ya tek Plesanta var çift yumurta ikizi bir kız bir erkek dediler banaCanım eğer tek plesanta var ise tek yumurta oluyor tek yumurtanın çeşitleri var aynı kesede ayrı kesede olanı çift olması için iki plesanta şart
Bize öyle olabilir dedi ama bu en iyi 8. 9 . Haftalarda anlaşılır demişti perinatolog bize o haftalar da hiç böyle bşe diyen olmadı . Şimdiye kadar normal gitti durum öyle olunca kan akışına kilo farkında falan bakıyorlar sanırım . Bizim kiloları aşağı yukarı aynı gitti bu zamana kadar . Doktor bazen iki plasenta birbirine kenetlenip tek plasenta gibi görünebilir dedi . Büyük ihtimal senin ki de öyle dedi . Ben burdan birisiyle daha konuşmuştum ona da aynı şey denmiş doğumda plasentalar aynı yere yerleşmiş tek plasenta gibi görünmüş ama iki plasenta varmış yani . Benim doktorumun dediği gibi .bir de yukarda yazmışsınız biri kız biri erkekmiş tek plasenta durumunda farklı cinsiyet olmuyor demişti sanki perinatolog emin değilim ama . Benim ikisi de erkek olunca tek plasentadan şüphelenmişti . Bunu doktor mu dedi sizeMesajınızı tesadüfen gördüm bizim de tüp bebek çift embiryo transfer edildi çift kese var zar ile ayrılar ama tek Plesanta varmış riskleri varmış sizde durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?