Merhabalar,
Ben 32 yaşındayım, boyum 170 kg ise 60 idi. Doktorum bana kaç yumurta transfer etmesi gerektiğini söylemedi, tamamen ona bırakmıştım. 3. Gün embriyosu ve zaten 2 tane döllenmiş yumurtam vardı, ikisi de transfer oldu. Boy ve kilo önemli mi bilmiyorum, ya da geçirdiğin rahatsızlıklar.
Ben çikolata kisti ameliyatımı açık olmuştum, iki hsg ve rahimden polip ve et parçası da alınmıştı. İki iğneli tedavi ve bir aşılama geçmişim vardı. Bence nasipte ne varsa o oluyor. Ben önce Allah’a sonra doktoruma bıraktım , çok da kafa yormadım.
Belki spor yapan bir insan olabilirsiniz bunu bilmiyorum, ancak transferden beri bel ağrısı, 4,5 aydan sonra da artan kaburga ve leğen kemiği ağrım var. Ama bu bir süreç ve bitecek, tüm ağrılarıma bu gözle bakıyorum. Son 3-4 haftadır geceleri 4-5 saat uyuyabiliyorum ama geçecek. Ağrı elbette olacak , bebekler büyüyor içimde herşey değişiyor. Yeter ki kanama olmasın ve bebekler gelişsin, gün içindeki mutluluklarım bunlar, bir de hareket etmeleri ☺
Ben çok hareketli bir insandım, şu an hareketim çok az, sadece temel şeyler ve bu normal.
Tek gebelik hiç yaşamadım, bu nedenle aradaki fark için çok yorum yapamıyorum.
Bir de öncelikle siz ikiz bebek istiyor musunuz bu bence en önemlisi ☺